Fika med föräldrarna

Igår var mamma o pappa förbi en stund här i lägenheten på rundtur och fika. Har knappt träffat dem på en vecka så det var trevligt. Saknar faktiskt min far rätt vad det är, för vi är båda så fina människor ;)

Vi bjöd på kaffe och mamma o pappa hade med sig tårta och blommor. Nästa gång får det kanske bli lunch eller middag, vem vet?

 


Ombyggnad

Som ni ser, eller kommer se så gör jag om lite på bloggen.. Ni lär ju märka när det är klart, men just nu testar jag bara lite granna.. Måste jaga rätt på lite bättre redigeringsprogram så ska ni nog se att den här bloggen blir snygg sen ;)

Herregud!!

Nu har jag kört bil färdigt! Nu får det vara nog, nu ger jag mig inte ut mer idag!! Jag vet att jag låter dramatisk, men då mina vänner har ni inte kört bil inne i stan idag!! Herrejösses säger jag bara, vad är det med folk??

Människorna i den här stan verkar ha hamnat i en så djup deprimerande svacka att det nästan är skrämmande. All sans och vett fungerar ungefär lika bra som snöröjningen, knappt alls; och förståndet flög vidare snabbare än en fis i kuling.

Snälla, gå en kurs i bilkörning/fotgängarvett i vinterväder! För vintern kommer likt förbannat varje år, mer eller mindre och varför ska folk alltid se så handfallna och missplacerade ut när det kommer snö i januari?!?! JAG FÖRSTÅR INTE?!?!!

Ta bara alla självmordsbenägna fotgängare till exempel; att GÅ mitt på bilvägen när det är halt som f**; eller att korsa gatan 20 meter framför en bil med medelhastighet, ELLER tvinga en bil att stanna i uppförsbacke så att den sedan inte kommer upp och slirar fast i en snödriva. Vad, exakt VAD är så himla svårt?!?

Bilister är dock värst, det är...helt makalöst... För det första behöver de krascha i en snödriva för att fatta att det faktiskt är jävligt halt, för det andra skiter de fullständigt i allt runt omkring dem och för det tredje verkar majoriteten upptäcka att körkort för åkgräsklippare visst inte räckte för bilkörning!

Jag har en hel rad praktexempel på all idioti jag fått uppleva de senaste dagarna, de dagarna då Norrköpingsborna plötsligt upptäckte att vi 45 mil norr om Skåne faktiskt får snö; och faktiskt KAN få mycket snö.

Som precis här utanför.. Gatan är inte skottad för fem öre, förutom gåbanan; den är till och med sandad (weeei).. Det är snö överallt och så smalt att en cykel har svårt att göra en helomvändning; och vad ser jag inte när jag lagom efter lunch kommer körandes in på gatan? Jag ser en bil...en bil.., med släp! Som står tvärs över hela gatan, för att några purjolökar fick för sig att backa in på en gård med släp, över en snövall, in på en oskottad gård, med släp.. Förstår ni vad jag försöker säga? Det skulle inte förvåna mig om korvarna står kvar där nere med bil och släp (hör bara så dumt, slääääp) fortfarande fast på den trånga gatan med massor av snö och bilar, utan att komma loss. Det skulle inte förvåna mig!

Igår spärrades hela det här kvarteret av, av polis; för att en lastbil hade havirerat på spårvagnsspåret. Förstå kaoset? Det gick knappt att komma fram. Tim ringde arg som ett bi, och det blev till att köra runt ett par kvarter och sen skotta oss fram till hans parkering. Tänker inte ens nämna vad som hände på den vägen, jag blir bara så upprörd :P

Insåg precis att jag ska iväg o hämta Tim från jobbet senare, hjälp.. Men sen är det färdigkört för mig! No more, jag pallar inte.. Man är ju ingen ungdom längre, så jag måste tänka på det stackars blodtrycket ;) Nevars, men jag orkar faktiskt inte med det längre. Jag älskar snö, men jag hatar hur folk blir när det är så mycket snö. Det finns vettigare saker att göra än att störa sig över somligas brist på vett och etikett i trafiken!

Ne, nu ska jag göra något så vettigt som att läsa mitt kompendie och blunda en stund för vad som faktiskt händer utanför fönstret. Hörde jag kaka sen..? Toppen ;)




NT idag

Ja ni ser rätt.. Jag har hamnat i den å-så-häftiga tidskriften NT (Norrköping tidning), tjoho! Eller inte.. Dagens fråga känns ju inte som en bra andledning att hamna i tidningen för direkt. Tims lillasyster och jag blev ju båda stannade förra veckan, och vi båda hamnade med i tidningen..

En gång i tiden trodde jag att jag ville vara med i media, men tänk vad sådana naiva och medie-kåta tankar kan ändras snabbt. Den lilla fjuttplatsen jag hade i tidningen idag fick mig att inse att jag hellre står bakom media, än mitt i rampljuset och skottlinjen.

Dels för att jag har extrem prestationsångest och dels för att jag uppenbarligen inte kan lita på någon annan med mina ord och åsikter än mig själv. På enbart ett par rader gick jag från 20 till 12 år, och mina åsikter var helt omformulerade/omkastade och så simpelt och pinsamt skrivna att jag knappt vill kolla..

Tur att det kommer en ny tidning imorgon ;)





Klockan tre suget..

Någon gång på eftermiddagen, lagom runt kl.15 oftast, känner nog många med mig att man är sugen på något. Jag har legat o läst mitt kompendie nu en stund och börjar känna mig lite godissugen. Jag vet att det finns en chokladboll nere i kylen, vilket får mig att tappa lite fokus och koncentration i läsandet.

Eller okej, jag ska inte ljuga; MYCKET fokus tas från läsningen. Varannan mening innehåller "chokladboll" och det är svårt att ignorera snålvattnet i munnen. Mitt liv kommer förbli ett helvete så länge den där chokladbollen existerar! Någon måste offra sig..

Ingen frivillig? Nehe, ne men då antar jag att jag får ställa upp.. Vill ju inte att fler ska bli lidande liksom :P

Sötsugs-logik är helt klart den bästa logiken!





Note: Den chokladbollen har nu vandrat vidare. Vidare till ett liv som cellulit på min chokladbollsröv! Han behöver iaf inte känna sig ensam längre :) Slutet gott, allting gott..



Here we go!

Jag ska snart sätta mig ned med mitt gulliga lilla kompendie och läsa ett par sidor. Har läst allt som ska läsas för både föreläsning 1 & 2, men det är lika bra att köra på så att jag sedan inte hamnar efter.. Dock saknas både motivation och ork, men men; hittills har det varit ganska intressant, hoppas på en intressant fortsättning också..


Ensam måndagkväll..

Pappa o jag tog en ca 6km lång promenad tidigare ikväll, det var himla skönt att vara ute så länge! Behövligt om inte annat..
Nu ligger jag här i min säng, ensam. Jag ser på film nummer två för kvällen, ensam. Jag börjar bli trött så det är snart dags att sova, helt ensam :( Det är inte speciellt roligt att vara själv alla gånger, jag brukade tycka det; men jag tror att jag har blivit en social liten varelse som inte trivs speciellt bra själv.
Det var väl kanske därför jag skaffade en hamster, men det är inte honom jag saknar mest just nu. Det är också nu jag inser att det kanske inte är så smart att ha mina två favoritkillar på samma ställe, det blir så tomt o ensamt här hemma för mig då.. Charlie får nog börja pendla emellan..

Förstår ni vad jag försöker få fram?

Men bara för att understryka: "aaaaall by myyy seeelf, don't wannaaa be, aaaall by myy seeelf; anymooooreee!!" (givetvis sjunger jag den låten extremt falskt och dramatiskt)

Natti natti allesammans!

Ge mig helg igen, snälla?!

Suck, stånk och stöön! Måndag igen och jag är inte det minsta sugen på att ta tag i dagen. Jag har haft en så otroligt mysig helg! Vi har varit på bio två gånger, vi hade en otrolig mysfredag med tacos, vin, film och många intressanta diskussioner; allt har bara varit toppen :D

Så ni kan ju förstå min svaga entusiasm över att det nu är tråk-måndag..

Jag längtar jättemycket tills på tisdag (Jeanette o Lina kvalitetstid!!!), samt onsdag då jag ska tillbaka in till stan. Jo precis, idag är dagen då Jeanette återvänder ut till Kolmården efter who-knows-how-long inne i stan. Men jag mellanlandar bara hemma i Krokek och ska som sagt tillbaka på onsdag, längtar redan; även om jag inte åkt hem än :P

Skolan börjar även på onsdag, jippi? Kan kanske vara skönt, har varit lite segt att bara glida omkring om dagarna i jakt på sysselsättning för att få timmarna att gå tills Tim kommer hem..

Men just nu ska jag bara tänka tillbaka på den mysiga helg som varit och inte få ångest eller oroa mig det minsta för vad som komma skall i veckan..




Avatar

Tim o jag var o såg Avatar igår :) Den var bra, men den var inte så fantastiskt bra som jag hade hoppats; och jag förstår inte mupparna som vill ta livet av sig efter att ha sett den. Så gripande och medryckande var den inte! Det syntes att den var påkostad (såklart), men dessvärre blev jag inte så överdrivet imponerad. Den var fin, vacker och full med intressanta detaljer; men det var ändå något som saknades.

Vad gäller handlingen så var den ganska klen och påminnde mest om Pocahontas.. Filmen var seg i början och den innehöll inte speciellt många överraskande moment. Det kan iof vara trevligt någon gång ibland, men för att vara en film som blivit höjd till skyarna så klarar den inte alls kraven jag ställde på den.

"Kärlekshistorien" var nog det som var mest lame i hela filmen tror jag.. Vanligtvis brukar relationer vara fyllda med känslor och utstråla starka emotionella band; men i Avatar hade de slarvat med den biten, för jag hade svårt att uppleva det. Infödingarna var mer kåta på naturen än på sina respektive, typ..

Sammanfattningsvis;
Det var en trevlig och mysig film som var vacker att titta på. Den gav inte speciellt mycket, och det räcker gott o väl att ha sett den EN gång på bio. Förhoppningsvis blir den bättre på blue-ray och hemma i soffan, för det är definitivt en film som ska finnas med i filmsamlingen! Men inte så mycket mer...




Lördag var det ja :P

Igår var Tim och jag på bio med två av hans kompisar, vi såg Daybreakers (en vampyrfilm); den var faktiskt helt ok om man inte ska vara allt för kritiskt. Den bjöd på många bra scener samt en del sämre, men slutbetygen blir nog ändå väl godkänd. Tre elvispar ;)

När vi sedan kom hem var det meningen att vi skulle dricka lite vin och fortsätta med vårt "Alien-maraton", men vinet behövdes inte och det blev en av de senaste nätter på väldigt länge. Vi låg vakna o pratade till kl.06.30 imorse..

Som ni ser så behövde vi knappast något vin alls igår :P Haha, det var länge sen jag hade så otroligt kul! Dock får ni ursäkta att jag inte har orkat ta bort röda ögon m.m; men förhoppningsvis är det inte allt för många fotopoliser ute..

 


Studiebesök

Igår besökte jag och Tims lillasyster Linn Kunskapsgymnasiet :) Hon är nämligen i full rulle med att välja gymnasieskola, så vi åkte till Kunskap o kikade.. Hon går just nu på Larssons (Vittra om man ska vara petig), där både jag o Tim gick på den tiden det begav sig :P

Det slog mig igår att jag tog studenten för nästan 2 år sedan och började gymnasiet för hela 5 år sedan!!!! Så när Linn frågade om hur det var i början av gymnasiet fick jag leta låååååångt bak i arkivet, haha fy va hemskt!

Det tog oss knappt 15 minuter att gå igenom hela skolan, samt prata med några lärare. Så när vi kändes oss klara knallade vi upp mot universitetet och på vägen blev vi stannade av NT (jippiiii). Vi svarade på deras något "plumpa" frågor om "mössan", sen tryckte kameramannen osmidigt upp kameran i ansiktet på oss och sen fick vi gå. Vet inte riktigt vad man ska säga om den upplevelsen? "Hehe"?

Linn fick iaf se en liten del av universitet och jag hoppas att hon fick se vad hon ville av gymnasiet också :) Ska bli spännande o se var hon kommer hamna i slutändan. Har insett att det finns sjukt många valmöjligheter numera! Det är inte bara Eber, De Geer, Haga, Kungsgård eller Kunskap numera. Mikael Elias, när dök den upp liksom? Tur att man inte behöver göra det valet, skulle haft världens beslutångest!


Nu igen...

Jag och mina drömmar, det är inte roligt längre. Dock drömmer jag mestadels när jag sover ensam, som tack o lov inte är allt för ofta. Men imorse sov jag 2 timmar själv, och lyckades ändå drömma så pass konstigt att jag fick ont i huvudet!
I drömmen var jag extremt upprörd, jag skrek, jag grät och jag ville bara bli lämnad ifred.. Varför har jag ingen aning om, men varenda cell i mig var extremt arg och ilsk.

Det är inte speciellt lätt att sedan försöka vara glad och mysig under dagen när man känner sig nere och smärre knäckt efter nattens upplevelser.. Hatar att mina drömmar ska styra/påverka mitt humör!

Dock fick jag ett jättegulligt sms av Tim strax efter att jag vaknat idag, vilket gav humöret ett rejält uppsving :)





Tadaaaa :D

Gissa vem som är vaken och på fötter redan? 8.15 (med lite hjälp) kom jag ur sängen. Är nästan lite stolt över mig själv, men samtidigt är det hemskt att jag under så lång tid har vänt på dygnet och sovit alldeles för länge/mycket. Man mår så mycket bättre av att gå upp i tid och faktiskt vara vaken på dagen och inte endast på eftermiddagen och kvällen. Hälsan först, alltid :P

Tims och mina vanliga morgonrutiner är himla mysiga tycker jag. Hans klocka ringer och vi snoozar 2-3 gånger, sen kliver han upp och ställer sig i duschen. Han står i duschen i ungefär 20 min (antar att han snoozar 2 gånger till), och då passar Charlie på att springa ett par varv i sitt hjul och jag somnar om. När Tim är klar i duschen tänds lampan i rummet, jag får en puss och som idag; lite tjat om att jag skulle masa mig ur sängen.

Fick både en o två krystade komplimanger dessutom, men han försöker iaf :P Haha, så söt.. För vem är vrålsnygg på morgon liksom?

Idag fick Tim köra sig själv till jobbet med mig i zombie-mode på passagerarsidan och när jag varit duktig o lämnat av honom så körde jag raka vägen hem.. Väl hemma gjorde jag iordning en jättegod macka som jag nyss åt upp och nu sitter jag och muppar mig vid datorn. Har faktiskt ett roligt spel att ta itu med snart ;)

Har dock två viktiga samtal att ringa idag; tele2 (jippiiiiii) samt Kunskapsgymnasiet, jag ska nämligen dit med Tims lillasyster på ett besök idag :) Stackars Hedman, han blir aldrig av med mig.. Haha, hans min brukar vara ganska rolig de gånger jag trillar in :P

 





Afro

Ikväll ska Lajna o jag testa ett Afro-pass för första gången, det ska bli jättekul! Ser verkligen fram emot det.. Hoppas det inte är allt för svårt bara..


Kära problem samlas lätt på hög

Jag har sagt det förr (måååånga gånger) men jag säger det igen; jag har för mycket kläder! Jag vet att jag absolut inte borde klaga, men mina kläder flyttar mig sakta men säkert ut ur mitt eget rum. Drömmen vore en stooooor garderob så att jag får en översikt över vad jag faktiskt har. Tidigare när jag gick igenom hög #4 hittade jag en massa kläder jag glömt att jag hade, vilket var en trevlig upplevelse följt av ångest för att jag inte vet var jag ska lägga skiten..




Tro på ödet

Jag är inte religiös överhuvudtaget och det finns inte speciellt mycket jag tror på, förutom choklad, lagom är bäst och så ödet förstås (muffins borde finnas med på listan också när jag tänker efter)..

Ödet har jag trott på så länge jag kan minnas, och det är ett ganska enkelt sätt att se på saker och ting, eller en bra "livsåskådning" om man väljer att uttrycka det så.

"Everything happens for a reason", alltså, händer det så händer det och det var helt klart meningen att det skulle hända. Vad jag däremot aldrig har trott på, är att man kan styra eller ändra sitt öde, för då är det ändå ödet som vinner; för det var meningen att det skulle bli så från första början:P (man blir snurrig efter ett tag)

De som inte har sett filmen "Kung Fu Panda", gör det! Den visa sköldpaddan Oogway pratar en del om ödet och det är bland de bästa formuleringar jag hört.
"One often meets his destiny on the road he takes to avoid it". Animerad film är toppen! Haha, den är inte bara givande och insiktsfull utan otroligt rolig och bra också ;) Kung Fu Panda är filmen alla borde se!




Natti Natti


:D

 


Charlie

Det känns så märkligt.. Charlie är inte ens 5 månader gammal, men han betyder redan hur mycket som helst för mig. Och jag tror även att han betyder en hel del för Tim också, vi har faktiskt delad vårdnad ;) Men just nu bor vår lilla gos mestadels hemma hos Tim, så han har gått från lantishamster till en stadshamster; och jag vet inte riktigt vad jag ska tycka om den saken..




4 månader <3

Idag har jag och Tim varit tillsammans i 4 månader, tänk vad tiden går snabbt :) Helt otroligt..

 


Kul med bilder

Det är alltid lika trevligt att kolla igenom sina foton, både gamla o nya. Det finns liksom inga gränser för vad man kan hitta :) Tur dock att detta endast är bilder från Tims dator, för jag blir nästan mörkrädd när jag tänker på vad man kan hitta hemma i min dator :P Hehe..


























Extremtonödigläsning AB

Idag var det bara att bita i det sura äpplet och lyssna på allt vad som komma skall under denna termin. ÅNGEST!! För det första ska vi skriva en lång uppsats i en grupp om 6 personer!! Hur ska det gå till? Vem kom på den not so brighta idén??

Sen ska vi genomlida 13 föreläsningar på ca 3 veckor, samt skriva en examinerande litteraturuppgift och ta oss igenom 2-3 skrivarboxar. Det var första delen av terminen.. Andra delen ska bestå av någon slags medieproduktion, 3 boxar med gud vet vad m.m m.m osv etc.. Kommer inte ens ihåg allt :S

Men men, man får ta en dag i taget och hoppas på det bästa helt enkelt. Förhoppningsvis låter det mer än vad det är (hoppas hoppas!). Dock är det inte så lovande att vi var tvugna att köpa ett monsterkompendie á alldeles-för-många-sidor för 235 alldeles-för-många-kronor.. Det värsta är att det är så kasst kopierat att i vissa texter försvinner halva meningar, någon borde klaga!

Kompendiet är rött.. Och det skrämmer livet ur mig.. Rött, gigantiskt och tungt..
Det är i sådana här lägen som man lugnar sig själv med o säga att man ska vara duktig o läsa några sidor varje dag, bara för att vara effektiv. Men innerst inne vet man att man kommer spara allt till sista dan' och sitta där tjutandes o ha dödsångest..

Jag är inte allt för galen i den idén faktiskt.. Varför ett rött kompendie stort som en Atlas och tungt som Nationalencyklopedins alla 20 delar??

Men det är mycket gnäll också :P








Opposition

Idag var det dags för opponering av den jäkla essän som aldrig tycks vilja låta mig gå vidare med mitt liv. Opponeringen gick iaf väldigt väldigt bra :) Dock sa handledaren och de två klasskompisar som opponerat på texten nästan emot varandra, men det är handledarens ord som är lag så det var lite roligt :P Himla nöjd är jag iaf! Inte varje dag en sketen lite essä jämförs med en C-uppsats ;)


Kall morgon

Imorse var det inte lätt att ta sig ur sängen, gick upp 30 min innan det var dags att åka. Var ju så himla varmt o mysigt att ligga o snooooza i sängen med en minst lika trött Tim. Stackarn somnade nästan i duschen sen..

Det var en ingen rolig uppgift att försöka skrapa bilen som var helt täckt med tjock is, men men.. Man borde inte klaga, kunde ha varit värre! :P

Opponering lite senare idag då.. 4 timmar, can't wait! Fyyyyy, så tråkigt.. Blähä..


Ny dag, nya tag

Jag tog en lagom sovmorgon imorse och vaknade hyffsat utvilad och på bra humör. Dock hade jag ingen nämnvärd träningsvärk, så det ska jag snart iväg o fixa på gymet :) Får se om det blir yoga ikväll också, eller om det blir en extra lång myskväll med pojkvännen :)


Core

Träningspass + dusch avklarat, nice.. Nu ska jag lalla runt en stund i min pyjamas, äta en macka med keso och sen ska jag faktiskt sova och invänta träningsvärk. Men imorgon är det på't igen! :D


Måndag

Jag hatar måndagar! Verkligen, innerligt.. Hur ofta händer det något vettigt en måndag? Eller är jag bara gnällig för att min käre pojkvän somnade mitt i en konversation igår kväll (2 ggr!) o sen höll mig vaken (med sina förkylningssnarkningar), eller för att jag drömde århundradets värsta dröm där min pojkvän gjorde mig riktigt illa (mildt uttryckt) eller kanske för att jag var tvungen att infinna mig hos tandläkaren 8.20 imorse och sedan vänta 30 minuter pga försening, ELLER kan det ha varit att jag var tvungen att skriva en opposition som vi inte fått några som helst direktiv om hur den skulle skrivas så att vi fick trolla med knäna och ordbajsa en sida? VA?! VA?!?!? TELL ME!!

Kan ju säga såhär, det är inte roligt att frysa arslet av sig och dessutom vara halvt borta efter en "tandläkarshot" som ger en smärre minneslucka á 30 min.. Flumm goes flummigare, och det brukar sällan vara bra. Plus att kärleksbrevet jag fick med mig därifrån inte var någon vidare fin present heller..

Idag har jag nog inte varit någon rolig människa, speciellt inte imorse.. Men det ska nog hinna gå över tills imorgon.. Ska försöka genomlida ett core-pass ikväll, efter ett svulligt jullov. Död, dödare, koma för min del sen ikväll. Jajemen! Yoga imorgon och box på torsdag, nu kör vi igen!


Grattis Tim! :)

I lördags var det alltså jag som skulle hålla i firandet av min käre pojkvän. Jag tror att det blev lyckat iaf :) Dagen började med att han fick sovmorgon och sedan kom han ut en sväng till Kolmården för lunch, fika och en trip till tropicariet där han inte varit på ett par år. Det var roligt :) Efter det begav vi oss in till stan, eller Elite Grand Hotel för att vara exakt; där väntade en underbar svit. Uppe på rummet hade de ställt upp en massa frukt och lite presenter m.m till Tim, jättemysigt.

En av presenterna var 1.5 timmes kinesisk helkropps-massage, så medens Tim blev insmord o knådad med diverse krämer så åkte jag tillbaka hem en stund. Så när han sedan kom tillbaka, lagom trött o mör så åt vi middag på Världens bar; mycket trevligt. Var evigheter sen jag var där! Men gud så mätta vi blev sen efteråt, så det blev en lugn kväll på hotellrummet sedan.

På rummet hade vi en dubbeldusch som var helt underbar! Jag har nog aldrig duschat så länge som vi gjorde den kvällen. Men det bästa var nog att krypa ned med morgonrock i sängen o kolla på tv efteråt. Behöver jag nämna hur skön sängen var?

I söndags vaknade vi lagom runt kl.10 och åt sedan en god frukost vid kl.11. Det är nog det bästa med hotell, frukosten :)

Senare på eftermiddagen var det dags för familj, släkt o vänner att kika förbi; så det blev lite stressigt att hinna hem i tid. Var aaaaaaningen svårt att slita sig från hotellet. Men vi hann! Och det var trevligt att träffa dem alla. Det var full rulle i stort sett från 14-19, så både Tim o jag var lagom trötta och stirriga efteråt. Hans små kusiner är minsann ingen lätt match alla gånger, speciellt inte efter att de satt i sig en massa tårta o kakor! :P Men trevligt var det :)

Hoppas du hade en trevlig födelsedag sötis!

Så nu är det bara till att vänta in sin egen 21 årsdag.. Jippi!


Säng o tv 1


Badrum in till höger + tv 2


Mys :)


Tim himself med vinterjacka

Dag 1

Idag är det jag som står för firandet av Tim som fyller år (söndag).. Hehe, han är mer än ett halvår äldre än mig och det känns TOPPEN! 21 år, jösses amalia :P Tur att jag knappt fyllt 20 än ;)

Så nu anser jag att han är mogen nog att göra entré här i bloggen för första gången.. Tur att det är jag som står för åldersnojjandet i det här förhållandet och att Tim tar det hela med ro..

Grattis sötis! (Jag har retuscherat bilden) ;)




Hjälp på väg

Jag börjar nästan bli lite rädd, inte för mig själv och min egen del utan för andra människors skull. De senaste dagarna har jag i stort sett bara vistats i Tims lägenhet, som råkar ha väldigt bra utsikt över Stockholmsvägen; och vad jag sett de senaste dagarna är skrämmande. Det har varit en blåljusshow utan dess like. Ambulanser, poliser, brandkår och räddningstjänst; flera gånger om dagen. Har svenskarna glömt att det brukar komma snö och halka på vintern eller härjar det en ny folksjukdom som jag har missat? Usch ja...


Tillbaka

Jag har haft ett uppehåll, I know.. Men kom igen, jag har varit ledig och faktiskt haft bättre saker för mig! Eller inte...
Skit samma.. Idag har jag iaf varit ovanligt effetktiv och för första gången på ett par veckor känner jag mig riktigt glad, oförskämt pigg och nästintill helt frisk; det ni!

Bara för att ni ska förstå vilken otroligt duktig flickvän jag är idag ska jag tala om för er att jag både diskar, städar och smider hemliga planer tills imorgon (samt kollar på skidor). Tim fyller ju gammalt (lite känsligt) på söndag, men som flickvän fick jag dagen innan den stora dagen och det ska jag minsann utnyttja ordentligt! Moahaha..

Jag har inte avslöjat mer än att det blir lunch ute i Kolmården imorgon, så ni förstår ju att han börjar svettas lite i kalsongerna nu. Visserligen fyller Tim inte jämt, men för den sakens skull ska jag inte jävlas mindre. Man måste ju passa på liksom :P

Måste dock se till att han är i hyffsat skick på söndag då hans familj, släkt o vänner kommer på fika. Men det finns bra grejer som råder bot på det mesta, right?


2009

Tycker att det är ganska skönt att 2009 är över, det har varit ett berg-och-dalbane-år för min del..

Vi börjar från början:

- Var uppe i Sälen och jobbade (bland det roligaste jag gjort), men var tvungen att åka hem tidigare pga skador i händerna.
- Fick punktering på vägen hem från Sälen.
- Var sjukskriven/arbetslös i någon månad eller två, seeeegt! (Flyttade även i samma veva)
- Provade snowboard för första gången i mitt liv, sjukt kul, sjukt svårt och sjukt AJ dagen efter. Århundradets träningsvärk jajemen!
- Sökte en himla massa utbildningar, gick på intervju m.m.
- Fick jobb som enhetsledare på djurparken, fick alltså det jobb jag ville ha.
- Somnade på Linas badrumsgolv på midsommar :P
- Piercade tungan 7/7, fick mamma o gråta och fick leva på piggelin de första dagarna pga monstertunga.
- 8/7 bröt jag handen på jobbet. Svullen tunga + bruten hand var ingen hit!
- 9/7 jag var tillbaka på jobbet med gipset i gladpack, men fick sedan sjukskrivas :P
- Fyllde 20 med gips, skitkul!
- Drog akut ut en visdomstand.
- Kom både in på KSM samt en KY-utbildning i Linköping, beslutsångest.
- Insåg att mitt tennisspelande var så gott som över.
- Kylarslangen på bilen gick sönder mitt på motorvägen, bilen rök och jag åt banan i väntan på pappa och sedan bärgare.
- Jag började på KSM.
- Det tog slut med Niklas.
- Jag träffade Tim.
- Träningen kom igång ordentligt igen efter ett långt uppehåll.
- Jag fick dra ut ännu en visdomstand.

Det var typ allt jag kom på nu, och det känns som om det får räcka.. Kan bli snudd på tragiskt annars :P


Gott nytt år!

Ja jag vet att jag är seg i startgroparna, men jag har inte varit på vidare blogghumör sen jag kom hem från Holland. Resan var iaf väldigt lyckad och det var trevligt att bara ta det lugnt en vecka. Givetvis blev det shopping, god mat och fnask-spaning (redlight district), toppen! Bilder dyker upp den dag jag orkar..

Nyår firades iaf hemma i Kolmården med familj, morbror och pojkvän :) Det var faktiskt väldigt trevligt, mycket mat blev det som vanligt; men man ska inte klaga :P Kvällen blev med andra ord lugn, skön och för min del nykter. Det verkade vara ett segt mellanår för många, festerna växte inte på träd precis; inte heller folks motivation till att göra något åt saken..

Håller tummarna för att 2010 ska bli ett bra år!

RSS 2.0