Hej måndag!

Idag är första måndagen på länge där jag själv kan bestämma exakt vad som "måste" göras. Lyx!

Mina måndags-måsten:
* Morna länge med Sally i sängen
* Maila lite tidnings-mail
* Åka och handla
* Tvätta
* Packa upp alla sommarkläder
* Organisera i garderoben

Det bästa är att jag kan välja att göra allt detta, eller helt skita i det! Eller, maila BORDE jag ju göra, men resten kan jag helt välja bort :)

På fredag väntar examensevent och då är min utbildning slut, woho! Hoppas det blir en bra vecka detta!


Som ett gosedjur

Ja hon är verkligen gosig den här lilla damen! Såhär somnade vi igår :)


Just ja!

För er som inte vet, Sally kastrerades i onsdags, därav den fina tratten :)


Fredagsmys

Jag och Sally ligger i soffan och myser. Mer kärring än såhär blir jag nog inte! ;)


Skor skor skor skor!

Ja, skor behöver man och vissa föredrar att samla på skor. Jag samlar och igår utökades samlingen ned fyra nya par! Haha, snart får Tim flytta ut ur lägenheten.. Platsbrist är ordet! ;)


Våren är här

Nu knoppas det ordentligt överallt och det är så härligt att se! :)


Scones

Efter jobbet kände jag mig värd något gott. Jag ville köpa med mig något smarrigt hem men visste inte vad. Men så gick jag förbi Waynes och kom o tänka på deras magiska scones! Mumma!

Jag köpte med mig två scones hem med apelsinmarmelad och creme cheese. Väl hemma drack jag te och åt scones i soffan, men jag har sparat en scone till frukosten imorgon. Lycka!


Sällan så sminkad

Snart är det dags att jobba lite på Louis De Geer. Jag brukar passa på att sminka mig extra mycket innan jag går dit o jobbar, för när annars har man så mycket smink? Inte till vardags iaf.. Alltid kul att piffa lite ;)


Bokfynd

Det är sällan jag köper böcker, men idag så! Jag gick till mitt lilla smultronställe här i stan, ett bokantikvariat. Huvudanledningen till att jag dras till ett ställe överfullt med gamla böcker är enkel, de har katten Gustaf serier! Haha, 90-tals Gustaf är bäst! Dock fanns det bara två tidningar och en "bok" denna gång, men det är bättre än inget :)

Sen hittade jag faktiskt två andra böcker som jag köpte. Jag köpte inte för att läsa utan för att ha som dammsamlare, eller ja, prydnad. Jag tyckte böckerna var fina och de gör sig rätt bra här hemma på fönsterbrädan. Vem vet, de kanske visar sig ha världens mest intressanta innehåll? Om jag kommer läsa, troligtvis inte...


Hurtbulle

Lite överdrivet att kalla mig själv för hurtbulle kanske, men lite hurtig har jag varit minsann! Torsdag morgon kl.8 och fredag morgon kl.8 har jag infunnit mig på gymet :) Det känns som en personlig utveckling åt rätt håll. Den största bedriften för mig är att komma ur sängen kl.7.30 haha!

Jag har givetvis dragit på mig träningsvärk, ingen överraskning där. Jag har hittat en ny favoritmaskin som känns relativt enkel, men som visade sig göra jävligt ont såhär i efterhand! Den tränar "fluffet" på insidan av låten och ljumskarna, fröken Lundqvist upplever just nu lite svårigheter att gå :P


RSS 2.0