Sooommaaar!

Yes yes, idag är ingen bakisdag; så jag ska ge mig ut i solen och läsa snart tänkte jag! Dessvärre har jag ingen solkräm så, jag tar en bild på hur jag ser ut sen :P

Hörs!


Marknad

I fredags var det marknad i Finspång, som jag givetvis ville gå på! Dock blev det en besvikelse när vi väl pallrat oss dit :( Det var några hundra meter skit.. Men mitt i smeten hittade jag en liten Indie som var ensam om att sälja något som inte såg tacky ut; han satt där med tre olika sorters tröjor, and that's it.. Men de tröjor han sålde var 100% mysigt bomull och finstickat.. Me like!





Nu får jag bara inte tvätta denna fel så att den krymper :P



A woman's right to shoes!

Jag vet att jag har massor och massor med skor, men jag var tvungen! Skor gör mig glad, och jag har rätt att vara glad; så därför köpte jag dessa fina shoeisar;






Linköping

Niklas och jag har nu skjutsat hans mamma och jobbarkompis till en vinprovning i Linköping.. Och medens dem är där så våldsgästar vi Niklas kompis Kalle på drottninggatan :) Han och hans familj bor i en löjligt stor lägenhet som är hur fin som helst.. Det är gamla trägolv, högt i tak och stora ljusa rum.. Me like! Får se om jag vågar fota något här inne sen..






Här anstränger man sig...

Igår hade vi storhandlat och på kvällen ville jag laga ordentlig mat till mig och Niklas, så jag bestämde mig för att göra en köttfärspaj.. Så medens Niklas var iväg och simmade satte jag igång med mitt lilla meck, och jag var så himla stolt när jag skulle ställa in den i ugnen..

Såhär fin såg den ut;


Sen när det var dags att äta kommer Niklas in i köket och utbrister;
- VAD är det där?
- Du skämtar??
- Vad är det för korvar på? Har du lagt korv på??
- NEJ! Vet du seriöst inte vad det är??!!
- Ne, va fan.. Det ser ju konstigt ut..
- *suck* Men kom igen nu..
-  En paj då?
- BRA!!
- Hahaha, att det där skulle va en paj.. Hahaha..

Gud så bra det kändes! Där hade jag varit ambitiös och ansträngt mig och gjort en paj och så ser muppen inte vad det är! Men han åt iaf och tyckte att det var gott..

Kärlek

Nu tror jag att jag ligger på plus som flickvän :) Man behöver inte lägga ned en väldans massa pengar på att skämma bort sin pojkvän och få honom glad.. För min del kostade det bara 10 kr att få Niklas och känna sig oövervinnlig.. Jag lyckades hitta den perfekta vardagsgåvan..
Den är söt, får pojkvännen att känna sig mer än speciell, ger en bra komplimang, kan delvis ätas, andas kärlek, är romantisk, kan användas länge och sist men inte minst; den är lite humoristisk med en gnutta ironi :D Toppen helt enkelt!



En gullig liten ask med ett fint budskap och som innehåller mintpastiller.. Haha, någon annan som tyckte den var lite rolig? Eller fattade ni inte ironin kanske?
Jag tycker att Niklas förtjänar den och det hade inte behövt vara minttabletter i!






Efter;







Det kanske inte syns (då jag är en dålig fotograf), men det har kapats, tunnats ut lite och klippts en liten page.. Sen så kunde jag inte undomma den obligatoriska plattningen av håret, så det ser tunt och konstigt ut på bild.. Men jag kan bestämt bekräfta att fluffet finns kvar, vänta bara tills jag tvättat håret och låtit det självtorka! Även om Niklas tyckte att jag passade väldigt bra i det jag har nu.. Tror aldrig att jag fått så många komplimanger på en dag faktiskt..
- Det blev jättefint, ditt ansikte ser liksom smalare ut..
- Så du menar att jag såg mullig ut innan?
-Nej, men det ser smalare ut.. Eller ja, typ *försöker visa med händerna*

Men men, när jag inte roar mig med att sätta Niklas på pottkanten så kommer jag få en rolig vecka nu framöver. Jag var på sjukhuset idag och lade ett "litet" test på ryggen som sitter fasttejpat.. Vilket betyder att jag inte kommer få duscha ordentligt på en vecka, för testet får inte bli blött.. Men det problematiska är att jag ska ta bort testet om 48 timmar, och sen får jag fortfarande inte blöta ryggen.. Hur ska en disträ människa som mig komma ihåg det? Ser det framför mig;
- Aaah, en varm dusch.. Tralalalla.. FAAAAAAN!! *skvätt skvätt*

Haha, hur som helst.. Jag springer runt med ungefär 30 olika ämnen på ryggen och hoppas att jag kanske kan få svar på om jag är allergisk mot något eller om jag bara är ett hopplöst fall som kommer behöva smörja in mig med lypsyl hela livet.. Har förresten köpt ett två-pack idag! :P

Före;





Jag ska klippa mig kortare än så idag.. Lite nervöst, men jag har trivts jättebra i den här längden ett tag så det ska bara bli skönt att få det ännu lite kortare..



Måndag

Lönedagar är definitivt bland de bättre dagarna, och att solen skiner idag gör ju inte saken sämre :) Jag fick ut mycket mer än vad jag trott från början, så humöret är på topp.. Idag ska jag klippa mig (kort kort kort) och sen ska Niklas och jag storhandla, skönt att slippa leva på knäckebröd!

Får heller inte glömma bort att jag ska till sjukhuset idag och lägga ett test för o se om jag är allergisk mot något.. Man kan ju bara hoppas att det är turister som jag inte tål :P

Det känns som om det kommer bli en bra måndag.. Jag brukar annars tycka att det är en tråkig dag, liksom katten gustav; men när jag fått lön och solen skiner kan inget gå fel.. Eller?








Niklas säger;

- Du diskar och jag städar!


















YEAH RIGHT?! Hell no...


Lazy sunday

Yes, imorse var det segt att komma upp. Har jobbat hårt i ett par dagar nu och gårdagen var det värsta jag varit med om på länge.. Det var mycket värre än vad det någonsin kommer bli på högsäsong.. Jag fick ensam stå och jobba på Miami Ice, och när solen skiner vill folk ha glass, typ.. Även om det blåste och regnade igår var och varannan minut så stod folk i en gigantisk kö för att få köpa glass.. Måste ha varit Stockholmare hela bunten..

När gårdagen var avklarad hade mina vader svullnat upp så pass att jag inte fick på mig byxorna :P Men men, det är skönt att jobba arslet av sig ibland också.. Så jag tyckte inte att det var mer än rätt att jag fick ta sovmorgon imorse.. Sov till kl 9, haha.. Men jag sitter fortfarande i pyjamas och hade tänkt göra det resten av dagen!





Känsliga läsare varnas!

Är man en mupp och har fruktansvärt tråkigt så är en kamera det bästa som hänt på hela dagen.. Haha, jag bjuder på denna generösa bildsamling..













Till mamma och pappa:
Jag mår bra!



Whyyy?

Varför ska det vara så himla tråkigt väder ute för?? När jag kollar ut genom fönstret blir man ju bara deprimerad.. Lusten för att gå ut är minimal och tanken av att sitta inne i den trånga lägenheten ensam, ja; där kan vi snacka ångest.. So, what to do? What tooo dooooo??

Lägenheten är kliniskt ren, förutom all disk; som är Niklas! Vi tvättade igår, så det kan jag inte göra.. Alla bloggar som jag följer är lästa, jag har mailat in mitt schema, nyheterna är lästa och alla filmer står sorterade och i bokstavsordning; typ..

Jag är glad att jag snart ska börja jobba för fulla muggar på parken! Jag har klämt in så många jobbdagar som jag kan, så jag jobbar dubbelt så mycket som min personal.. Det är så det ska vara.. + att jag är ledig på väldigt bra dagar också, underbart!







Oh älskling

Han är bara för underbar ibland min Niklas.. Igår skulle han spela som vanligt och givetvis blev det mycket längre än vad han sa från början, men jag; som börjat med anger management (sort of) tog det hela med hyffsad ro.. *andas in, andas ut*

Hur som helst, vid 23 blev jag jättetrött och gick o la mig.. Då kommer Niklas uppsmygandes och viskar att han bara ska spela lite till (suck!), men att han ska köpa en belöning till mig imorgon (idag), bara för att jag varit så himla duktig (lycka!!).. Imorse vaknade jag jätteglad och givetvis väldigt nyfiken.. 

Jag har väntat otåligt, men snällt hela dagen, så när han nyss kom hem från affären hade han inte bara en överraskning med sig, utan TVÅ! Den första var en skvallertidning och den andra var.....CHOKLAAAAD! Han känner mig väl och är bara bäst! Så ikväll blir det mys med skvallertidning och choklad, och han skulle bara våga att störa.. Haha..




Kakmonstret, det är jag det! Eller ja, chokladmonster..





Färdig!

Nu är jag klar med juni-schemat, tror jag iaf :) Måste säga att jag har varit ovanligt snäll och rättvis.. Dock kan jag inte ge ut schemat förens jag fått svar på mitt fina mail som jag skickade ut imorse.. Några stackare måste jobba midsommar, så jag tänkte vara snäll o höra om det finns någon frivillig.. Om jag ska jobba midsommar? Hahaha, nee; klart jag inte ska.. Haha, vad trodde du? :P

Men om det inte är någon som frivilligt anmäler sig så får jag antingen tvinga eller muta dem; eller i värsta fall ta det själv.. :P


Visst blev det fint? :)





Gaah!

Det här kommer att ta evigheter! Jag hatar excel!! Det gör aldrig som jag vill och vårt förhållande har varit dödsdömt sedan dag 1.. Programmet är säkert jättebra, men faaaan inte för mig! Blä blä blä..

Dags att kila!

Nu ska jag bege mig ut till djurparken, denna gång för ett möte med min chef.. Spännande spännande :) Det låter värre än vad det är, vi ska bara äta lunch och prata lite om hur sommaren ska se ut och antagligen vad jag har för timmar att schemalägga :) Ser jag fram emot, för snart drar ju säsongen igång på allvar!


Surprise!!

Haha, jag och Niklas satt vid varsin dator igår kväll och klickade runt lite i godan ro; jag hade precis duschat och hade bara dragit på mig en längre t-shirt.. Självklart så ringer det då på dörren och jag får äran att öppna, då Niklas är hemskt upptagen med att spela.. Jag trodde att det bara var en polack som ville komma in och meckla med fönstret.. Men ack så fel jag hade..

Jag öppnar dörren, men ser ingen.. Men vad gömmer sig då bakom dörren; jo, en Rahm! Där står jag halvnaken och osminkad med en frilla som skulle skrämma livet ur de flesta; men han skrattade så jag antar att han inte får några större men.. Men om så är fallet så ber jag om ursäkt Sabina!  :P

Hur som helst, gäst var väl ungefär det sista jag ville ha just då.. Så jag kutade i full panik in i garderoben och drog på mig alla kläder jag kunde hitta.. Jag vet, men vi skyller på att det är typiskt tjejer! När jag väl kikar ut ur garderoben så har även Carnklev hittat in i röran.. Det är tvätt och diskdag imorgon, så det ser hemskt ut här inne.. Sånt tycker jag är jobbigt och pinsamt.. Saken blev väl inte bättre av att jag har varit borta i två dagar.. Usch usch..

Jag vet inte riktigt vad grabbarna ville, men det var trevligt att prata med dem en stund. Carnklev lånade även med sig en film, hoppas han tycker om dansfilmer :)



Pass på!

Muppen är hemma ensam!



Om Niklas bara hade en aning om vad jag pysslar med när jag är hemma ensam




Moppe(o)tur

Istället för att sitta inomhus och göra ingenting så beslöt sig Niklas och jag för att ta en sväng med moppen.. Det måste sett väldigt roligt ut, då den inte är den största moppen som finns direkt; man kände sig som en heffaklump på den! Sen att både Niklas o jag skulle trängas på moppen gjorde ju inte saken bättre..

Hur som helst vi åkte hela vägen ut till Sonstorp ( ca 1 mil utanför Finspång).. På vägen dit var det en massa åkrar, hästar och lite fler åkrar.. Måste säga att det var ganska fint endå :) Sonstorp, som är en förort till Finspång (ni hör ju själva!) var inte mycket att hänga i tvättställningen.. Vi gick in på handlar'n och köpte glass, och sen när det var dags att åka igen gick moppen givetvis inte att starta.. Den var överhettad och sen blev den sur, så Niklas mamma fick komma o hämta oss..

Det är så typiskt Niklas o mig, men det var mysigt att åka runt lite faktiskt.. Får inte glömma bort att hämta moppen sen bara..









Same ol' same ol'

Japp, idag var det dags igen! Hög musik från våningen under och en massa bankande någon annanstans ifrån.. Allt börjar givetvis alldeles för tidigt.. Jag hatar att vakna arg! Så imorse stormade jag upp ur sängen och Niklas säger;

- God morgon gumman..

- Morn!

Jag muttrar och sätter mig på toan, där inne hörs den dåliga musiken ännu mer.. Och då blir jag förbannad och säger irriterat till Niklas;

- Jag hatar att bli väckt av den där skitmusiken, så nu blir det lapp!

Niklas asgarvar och tyckte att mitt så allvarliga hot var kul.. Det var faktiskt det värsta jag kunde komma på just då, en arg lapp.. Men jag känner inte för att starta världens grannfejd; så jag tänkte börja snällt..

Lappen löd ungefär såhär;

Vi som jobbar natt uppskattar inte dålig musik och en massa bankande på morgon;
speciellt inte två mornar i rad!!!

Mvh
Irriterad granne

Den gick jag sedan ned och tjoffa på deras handtag.. Ha! Där fick dom!! Jag överdrev lite bara för att det skulle låta bättre, kan ju liksom inte skriva att jag har extremt dåligt morgonhumör och blir skogstokig av att varje dag bli väckt av en massa jävla oljud..

För att lugna mig lite gick jag ut en sväng och sprang av mig lite.. Kommer ju få världens kondis om detta fortsätter :P Idag tog jag med mig kameran ut och fotade lite.. Så här ser det ut när Finspång visar sig på en av sina bättre sidor;








Tur att det är nära till sån fin natur, annars hade jag nog varit ilsk och vresig jämt.. Att få komma ut en stund ger mig sinnesro och rensar ut det mesta; något jag tror att Niklas är tacksam över att jag gör..

Dubbelt upp

Trots min hurtiga morgon så var inte det nog, nej nej.. Niklas ville ut en sväng nu på kvällen o springa också :) Klart jag hängde på.. Dock blev det mer powerwalk än springande, men det var lika skönt ändå..

Nu har jag iaf hurtat färdigt för idag, så nu ska jag kolla på tv o äta muffins..

Mors!

Billig terapi

Mornarna här i Finspång är i en klass för sig.. Lite credit måste dom faktiskt få för sin variation och kreativitet; dock hjälper inte det mitt lena morgonhumör det minsta! Imorse var det grannen under oss som tyckte att det var en bra idé att börja spela hög musik med mycket BAS kl 8!! För det första var det skitmusik och för det andra är öronproppar överskattat!

För att bli av med min ilska stack jag ut en timme i löparspåret och svettades.. Det var underbart väder och jag sprang runt på elljusspåret i skogen; då kände jag mig nästan som hemma :) Himla skönt!
Efter att jag rensat huvudet utomhus, var det dags att rensa inomhus; i min garderob. Jag rev ut allting och organiserade om en aning.. Jag kunde snappt konstatera att jag har för mycket kläder, men det erkänner jag inte.. Kom ihåg det, för det är en himla skillnad! :P


Baka baka liten kaka

Idag ville Niklas lära sig baka muffins, hör på den! Jag som älskar att baka muffins (det enda jag kan baka iof) tackade inte nej till den utmaningen.. Vi hade bestämt att vi skulle ha jordgubbar och choklad i de små bakelserna, mums! Så vi satte igång att baka, men som jag visste redan från början fick jag göra det mesta av bakandet.. Niklas observerade och käkade jordgubbar.. Hur som helst, några sekunder efter att jag tagit ut muffinsarna ur ugnen skulle Niklas provsmaka och betygsätta.. Väl godkänt med motiveringen; aj som fan va varmt!! Men det var krämigt och gott.. Tummen upp!


En mästare i arbete





Tadaa! Någon som är sugen?



En liten jäkel

Niklas mamma har varit två veckor på Azorerna och kom hem igår natt.. Vi var där idag och avundades hennes solbränna och lyssnade på alla äventyr som hon varit med om.. Riktigt kul :)

Innan vi åkte hem så fick vi med oss en påse med massa kuliga saker.. Jag fick bland annat en parfym av Andy Warhol och ett jättefint armband.. Niklas fick två parfymer, en från Andy Warhol och en Van Gils + deo :) Sen fick vi även en varsin Minttu, mums! Lycka är..





Äkta kärlek i paradiset

Niklas känner verkligen sin flickvän.. När han kom hem från affären hade han med sig en överraskning till mig.. Det var inget mindre än; en kexchoklaaaaad! Inte den vanliga storleken, utan den största! Det är äkta kärlek! Här är det inga rosor som går hem, utan det är choklad som gäller.. All the way..

Men såklart blev jag misstänksam över denna romantiska gest, eftersom det /sällan aldrig hänt innan. Först verkade det inte som om han hade en baktanke med chokladen, men sen kom det.. Han vill spela ikväll.. Klart att min älskling ska få spela, hur lääänge han vill.. Jag är i sjunde himlen och fortfarande överlycklig över min choklad, så hur kan man säga nej?

Men när han sa att ha också ville ha en bit av kexchokladen fick han svaret;

- GLÖM DET! Haha, den är min.. :P




Ibland är han för underbar min Niklas :)



20 Maj

Då ska jag upp till Stockholm på en intervju för sälj&marknadshögskolan.. Är redan nervös! Den ska vara mellan 13-16 och då ska jag även göra prov i matematik och i engelska.. Matematiken kommer ju gå åt fanders medens engelskan kommer gå aningen bättre.. Har glömt nästan all matte ju!


J minns tillbaka

Det har snart gått ett helt år sen jag tog studenten, och det känns lite ångestfullt måste jag säga; för det var så himla kul! Är rätt avis på alla som nu springer runt i sina studentmössor.. Men samtidigt känns det också ganska skönt att ha gjort allt det där och knalla vidare..

Hur som helst, studenttider är happy-times; även om det inte är en själv som tar studenten.. Så det kan nog bli en del festande sen när allt det där drar igång :)


Den här bilden togs inne på Palace, strax innan allt svartnade för mig.. Ögonen kanske var lite i kors; men jag var glaaaad :)


Rätt in i sandlådan

Idag har jag varit en toppenflickvän, om jag får säga det själv :P Jag vaknade på bra humör, låg o mornade mig medens Niklas spelade lite; sen gjorde han frukost till mig :D Ibland är han bara för gullig, han ville ge mig frukost på sängen men jag tycker sånt är töntigt så jag åt den i köket istället :) Men att han gjorde den åt mig var helt klart det bästa! Hur kan man inte älska en kille som ger en mat? :P

Efter frukost åkte vi ut i skogen till en stor crossbana där det hölls tävling.. Där ute i sandgropen mötte vi Carnklev och Bergström; som båda är stora crossfantaster. De stod uppe på ett berg och för att komma dit fick vi springa på banan (livsfarligt!!).. Men efter ett par minuter så ville grabbarna stå vid en annan del av banan, som förövrigt var 1.5 mil lång! Så med livet som insats sprang vi kors och tvärs över banan i nästan 3 timmar; kändes som om vi bytte plats hela tiden. Men jag var duktig flickvän och sa inte ett ljud.. Niklas och hans kompisar var som pojkar i en legofabrik; den dammiga, leriga och steniga crossmiljön var deras himmelrike..




Jag försökte samtidigt hålla fantasin om snygga-grabbar-på-monster-crossar vid liv, men det gick inte så bra.. När de tog av sig hjälmen var de antingen 15 eller 45 och såg ut som om de kört rakt in i ett träd med ansiktet före.. Det var snett, platt och knöligt; så det dog för min del :P Men som sagt, Niklas var lycklig och jag tycker att det är kul med motorsport.. Dock bör tilläggas att jag ledsnade efter 2 timmar.. Tyckte att de släpat runt på mig tillräckligt och att jag sett tillräckligt många jordhögar och monstermoppar.. Dessutom var jag hungrig och kissnödig..



De tre glada pojkarna :)


Livsfarligt att springa runt på banan, men man var så illa tvungen; annars gick det inte att gå någonstans..


Brum brum


Niklas får avsluta...

1 Maj

Niklas och jag firade 1 år tillsammans igår :) Tänk vad tiden går fort.. Vi började dagen med en behövlig sovmorgon och sedan bar det av till Kolmårdens djurpark; där det var säsongspremiär. Vi gick inte runt så värst mycket i parken utan gick direkt ned till Marine world och åt mat och sen gick vi ut ur parken igen; så roliga var vi! :P Fast vi hann faktiskt att se delfinföreställningen, och den var helt okej. Tror att jag sett den för många gånger för att tycka att den är "wow" längre; även om den är omgjord sen förra året..

Senare på kvällen åkte vi upp till O'leary's och åt middag tillsammans med Carnklev, Carnklevs storebror och Rahm.. Himla gott och trevligt! Sen efter maten kom Sabina och grabbarna spelade bowling.. Det var kul att titta på, för det var verkligen på liv och död.. Grabbarna tog bowlandet på blodigaste allvar och som vanligt blev det en o annan dålig förlorare efteråt..


Anders Lundin pratade lite innan föreställningen






RSS 2.0