Det var bättre förr (?)

Jag hann med så mycket förr, kändes det som. Kom på precis nu att jag numera knappt kollar på några serier alls. Förr höll jag alltid på att plöja igenom en säsong av antingen gilmore girls, weeds eller någon annan ytlig amerikansk serie. Men det enda jag och Tim följer numera är Hollywood fruarna och lyxfällan (lite ytligt måste jag ha). Okej vi kollar en del på band of brothers också, men jag har inget som jag verkligen bara kör igenom på någon vecka. Jag saknar det ibland. Med betoning på ibland, som i ytterst sällan.

Men samtidigt tänker jag på allt annat jag gör istället. Jag umgås med min sambo och vänner, jag pluggar på universitet, jag tränar och snart ska jag börja jobba vid sidan om studierna. Sen tycker jag faktiskt att bo hemifrån är ett halvt företag med matlagning, städning och tvättning så den punkten får också vara med. Men jag trivs omänskligt bra med alltihop. Det är här jag vill vara, det är såhär jag vill leva mitt liv just nu.

Men vad hände med all den tid jag hade att lägga på meningslösa saker som serietittande och göra-ingenting-flera-timmar egentligen?

Hur som helst, nu ska jag ta mig upp till stan och uträtta mina ärenden. Ni hör ju själva, ibland är det skrämmande hur jag blivit. Men hellre det än att ha för mycket tid till övers till..serietittande..



Onsdag

Shit vad tiden går fort, det är redan onsdag! Men jag har hunnit med en hel del redan måste jag säga. Jag har lärt mig att göra en hemsida i dreamweaver, skrivit en opposition, tränat, satt upp hyllor m.m m.m. Snart ska jag iväg upp till stan och växla in överblivna pengar från Tallinn, sen ska jag ha handledning en timme och efter det blir det hem och städa iordning en aning. Senare ikväll ska jag även iväg och träna är tanken, busy busy!







Borde städa hos den här sociala lilla herren också, som btw borde omyndigförklaras! Jag hade honom ute på datorbordet i 2 minuter, och efter 1 min hör jag ett högt DUNK och vips så har hamsterkorven hoppat ned på golvet. Det värsta av allt är att han bara satt där på golvet som ett fån! Tim, idag är han DIN hamster!




Hyllor

Oj vad det har borrats och grejats hela kvällen, och oj så snyggt det blev!


Före:


Under:


Efter:


Och med filmerna på plats:


Nu ska jag bara hämta in min samling som jag har hemma i Krokek och ställa upp på de fina hyllorna :) Kommer att bli kanon!


Hehe

Jag vet inte riktigt om jag anser att jag har flyttat hemifrån än. Jag bara bor, lever och har min vardag tillsammans med Tim ;) För som det ser ut just nu så har jag bara flyttat hit lite småsaker som jag behöver dagligen, men jag har fortfarande sjukt mycket saker kvar hemma hos mamma och pappa. Min garderob har inte flyttat än, så därför kan jag inte säga att jag flyttat på riktigt. Men som det ser ut just nu så har jag två garderober på två ställen. Eller 6 garderober sammanlagt om man ska vara petig :P

Och eftersom jag knappt flyttat över några kläder eller prylar alls blev jag helt chockad när jag räknade till att jag faktiskt har 6 jackor, 7 väskor och 10 par skor här i lägenheten. Hehe, ja ni.. Hur ska jag få plats? För just nu känns det inte som om Tim har tillräckligt mycket plats för mig och mina saker i sitt liv. Tråkigt.




Morgonträning

Även fast jag var som en zombie imorse när jag klev upp 8.30 (JAG VET!) så lyckades jag först lämna Tim på jobbet (han körde sig själv, jag hängde bara med) och sen träna en stund nere på gymet. Det blev springa 5 km samt lyfta lite vikter osv. Det var hur skönt som helst att träna innan frukost, det måste verkligen göras om! 

Sedan hann jag även med att åka en sväng till Jysk och inhandla en sängkappa samt ett nytt innertäcke :) Lunch hanns också med innan skolan som började kl.12. Nu är kl.12.07 och alla i gruppen är fortfarande inte här :P Men snart så. För jag vill heeeem! Har så mycket att städa iordning och plocka runt på..


Lycka är!

Nu när jag äntligen börjar "bo in mig" här i stan så kan jag komma igång med mina träningsrutiner osv på riktigt igen. Visst har jag hängt på friskis en del och gått på olika pass m.m, men jag har saknat det spontana och oplanerade tränandet som jag alltid hade tillgång till ute i Kolmården. Men nu är problemet löst och jag är så lycklig.

I källaren här i huset finns nämligen ett gym. Det har jag vetat om sen jag flyttade hit, men nu var jag precis nere och kikade på det igen; och det är toppen! Det finns en spinningcykel, ett löpband, pilatesboll, lösa vikter, trampmaskin (eller vad man ska kalla den?) samt någon annan styrketräningsmaskin. Finns inget annat ord än toppen och tummen upp! Tjoho :D Så imorgon är det en tjej som ska cykla och springa lite innan skolan ;)

Och Tim har även sagt att han vill hänga en del med mig där nere i gymet, så det kommer vara extra roligt. Lina, du är också hjärtligt välkommen om du känner för det. Men vi ska ut o springa sen när du flyttat klart, bara så du vet! :P




Okej, det där var kanske inte en fullt realistisk bild..




Sådär ja.. Jag är inte så mycket för att romantisera sanningen, men alltså.. Ibland kanske man mår bäst av att göra det en smula.


Nävekvarn

Det var sjukt segt att ta sig ur sängen imorse. Om det var för att sommartiden nu snor tillbaka en timme eller för att Tim och jag var uppe ovanligt sent vet jag inte, det kan mycket väl vara en kombination av dem två. Men hur som, segt var bara förnamnet.

Det tog mig exakt 15 minuter att få i mig frukost, smeta på lite smink samt klä på mig för att sen åka ut till Kolmården där jag sedan blev hämtad av Tim + hans familj. Vi var i Nävekvarn i stort sätt hela dagen. Vi hälsade på Tims gulliga lilla farmor som bjöd på mat och fika, men vi täckte även av deras båt som snart ska göras redo för säsong. Det var kyligt, blött och lerigt: men det gick väldigt bra iaf :)


Före:


Efter:







IKEA

Idag har jag, Tim och Lina varit på IKEA ;) Det kanske inte var den bästa dagen att åka dit på men vi fick alla med oss massor av bra saker hem iaf. Tim och jag shoppade hyllor, strykbräda, sängkläder samt en massa smarta lösningar för vårt ständiga garderobsproblem. Lina shoppade en hel del saker till sitt nya hem som kommer att bli sjukt mysigt! :D En lyckad dag med andra ord..


Nu får vi plats med mycket mycket mer i hallgarderoben än vad vi gjorde när allt bara var inmosat.






Produktiv dag

Jag vaknade ensam i sängen imorse, då vissa inte har lyxen med sovmorgon :P Haha. Hela förmiddagen ägnade jag sedan åt den jädrans litteraturuppgiften som nu äntligen är inskickad och förhoppningsvis ute ur mitt liv! Sen lagade jag lunch till min hårt arbetande pojkvän.
Idag fick det bli pasta carbonara med välstekt bacon till. Efter lunch fick jag bilen (woohoo) och då åkte jag på en liten shoppingturné. Det inhandlades hamstermat, mattor och lite annat skoj innan jag begav mig till maxi för att handla mat.

Att gå omkring ensam med en stor kundvagn inne på maxi var en "ny" och speciell upplevelse måste jag säga. Ni vet den där känslan när man tror att alla kollar snett och undrar var min mamma är och om jag är tillräckligt gammal för att ens behöva köpa hushållspapper och pålägg själv.
Jag har nog inte vant mig vid att vara "vuxen" på riktigt. Ett bra bevis på det var att jag faktiskt ringde mamma och talade om hur många vuxenpoäng jag samlat genom att ha köpt en varsin eltandborste till Tim och mig. Haha. Men det tar sig. Och om jag får säga det själv så sköter jag allt med bravur ;) Eller..det mesta i alla fall..





På taveljakt. Den på New York vill jag haaaa!





Akademiskt språk kan ta sig..

Vem skriver så på riktigt? Jag förstår inte poängen. Varför göra saker krångligare än vad det är?

Jag förstår inte vitsen med att hela tiden försöka undvika att blanda in sig själv i texten. Ett enda "jag" och det blir smisk på fingrarna. Ibland kan jag inte förstå att det är jag själv som skriver.


"Empiriskt underlag finns det gott om i denna text då meningarna kantas av både fotnoter men också direkta referenser och citat".



Sådär har jag lämnat min litteraturuppgift, dags att forstätta *suck*

Tallinn

Resan till Tallinn har varit väldig väldigt bra och mysig :) Trots skrikande fyllon utanför hytten (som "sjöng" fåååååångad aaav en stoooooormviiiind), lite tråkigt väder med snö och slask samt kutande, lekande, och knackande estniska barn kl.07.30 i korridoren utanför hytten. Men utöver det var det fantastiskt ;)

Shoppingen var bra, även om det tog bra många timmar innan jag hittade något. Men sen rullade det på av bara farten, har knappt några pengar med mig hem (tur att det kommer nya imorgon). Det togs knappt några kort tyvärr. Men vi var mest inne i olika gallerior, och i Tallinn har svenska banker smällt upp stora skyskrapor bredvid sovjetiska kvarlämningar till tegelruckel, så det fanns med andra ord inte så mycket spännande att fota. Gamla stan och kultur får det bli nästa gång..



Hytten


Ruckel 1


Ruckel 2


Söt optimistisk pojkvän


Sött par fotat av Tim


Sött par fotat av Jeanette


Ett par inhandlade pyjamasshorts, haha söta va? :P


Sommarskor, tröttnar aldrig på seglardojjor



Smink, parfym och en massa krämer. Investerade i en (två) anti-rynkkräm så nu jäklar! :P


Tröja och halsduk


En annan snygg halsduk som jag köpte till MIG, men som Tim sedan "fick" (eller han tiggde till sig). Allt han behövde lova var en förlovning vid vår ettårsdag bara ;)

Det var en del av vad jag handlade borta i Tallinn, sen blev det givetvis lite Taxfree-shopping och annat skojsigt också. Men jag vill inte oroa min stackars små föräldrar i onödan, så därför hålls allt sådant utanför bloggen ;)





Packar för fullt

Det ska bli otroligt skönt att få komma iväg ett par dagar måste jag säga. Men finns det något tråkigare än att packa? Eller okej, packa upp är värre när man kommit hem.. Men ni fattar. Hur som helst, jag har med mig mindre saker än Tim och det känns braaaa :P Haha. Vi höres när jag kommer hem från Tallin, hej hopp!

 

 


Tack för igår! :D

Tim var borta på barnkalas hos sin lilla kusin som fyllde 11 viktiga år medens jag och Lina satt här i lägenheten med en gammal favorit, de bortoli ;) Vitt vin en lördag med fantastiskt sällskap är svårslaget. Dock räckte inte herr bortoli speciellt långt så det fick gott bli lite xider, redbull jäger samt lite annat busigt som jag kunde leta fram här hemma.

Lina och jag var fina under fötterna redan vid kl.19 och när Tim sedan kom hem någon timme senare gjorde han ett tappert försök att komma ifatt. Diskussionerna avlöste varandra och det blev en riktigt trevlig och lyckad kväll! Vi följde Lina till bussen vid 01.30 och sen låg Tim och jag uppe och pratade i mörkret till kl.04 för att sedan somna i en hög huller om buller.

Sammanfattningsvis så var det en fantastisk kväll och det var länge sedan jag hade så kul. Måste helt klart göras om snart! Vänta bara tills Lina flyttar in till stan, ojoj ;) Nevars, men vi kom väl fram till att en fest snart inte skulle vara fel. Lillebror fyller ju 18 bast snart (dessutom!), så det kanske blir något kul festande då förhoppningsvis.

Just det, det ska vara kusinträff snart också! Ujuj, pass på säger jag bara!






Dagens låt

Please don't stop the rain - James Morrison


Lördag

Idag har jag pluggat, en hel del. Sånt hör tydligen till att gå på universitet, något som jag typ missat den första terminen :P Hehe.. Ne men just nu har vi en extremt seg litteraturuppgift som jag bara vill få ur världen. Vi ska läsa tre långa akademiska texter och sedan granska, bedömma och såga dem. Det är ungefär lika upphetsande som det låter.

Jag har gjort klart två texter idag, det får gott räcka. Den sista gör jag när jag kommer hem från Tallin.

Tim och jag åker ju på måndag! Det ska bli så himla mysigt :D Har aldrig varit i Tallin innan, så det kommer förhoppningsvis bli en riktig shoppingresa ;)

 


Ohej

Nu har jag fastnat med det där jäkla blogg- och photoshop-pillandet igen. Jag kommer nog aldrig bli nöjd med någon bloggdesign ever. Det går bara inte. Det blir aldrig som jag vill ha det. Antagligen för att blogg.se vägrar det mesta som jag vill göra. Suck stånk och stön, men sånt är livet. Nu orkar jag återigen inte med detta så nu får det faktiskt va..


Intervju i radiostudion

Igår genomförde jag och Per (gruppmedlem) en intervju med Anna Nyman, som har arbetat som röstregissör samt producent av filmen Hitta Nemo. Jag skötte intervjun och Per skötte tekniken inne i studion. Måste säga att det är ganska skrämmande att sitta med en stor micmuff upptryckt i ansiktet och försöka föra ett "normalt" samtal med någon. Det var inte som en vanlig telefonintervju direkt, men det var roligt :)










Njuter av utsikten från lägenheten




Pluggande heeeela dagen

Det går segt, som vanligt. Jag tror att vi alla i gruppen börjar ledsna lite på allt skrivande nu. Eller, jag VET att alla är aströtta på skiten. Vi vill bara ha den ur världen, helst nu på en gång. Men det är en del kvar att göra dessvärre, så det är bara att härda och hugga i. Suuuuuuuuck*


Träning är bland det bästa som finns!

Oh vad jag njuter av att kunna träna igen! Det är hemskt att vara sjuk och inte få röra på sig som jag vill, men nu, nu är jag i nästan full rulle igen :P Idag testade jag ett nytt pass, "dans". Det var det roligaste men samtidigt det svåraste jag gjort på länge! Jag har nog aldrig känt mig så klumpig, efter, glad och sexig på en o samma gång :P Haha, det var svårt men åh så skoj!

Tänk er pulp fiction, michael jackson, mary poppins, lindy hop, afro, jazz, broadway, step ja allt i ett paket. I början försökte jag följa ledarna så gott det gick, men det måste ha sett urfånigt ut för jag hade noll koll på alla lemmar som bara flög hit o dit. Sen någonstans i mitten av passet bytte jag taktik. Jag dansade som man gör ibland när man är ensam hemma och bara far runt som en tönt i vardagsrummet. Fungerade myyyyycket bättre. Det var bara att släppa alla hämningar och köra fullt ös till musiken.

Jag vet en tjej som kommer ha en rejäl träningsvärk imorgon, jajemen! Men det är såååå värt det! Har nästan längtat efter en riktig träningsvärk. Men fråga mig imorgon för säkerhetsskull, för då lär jag antagligen inte tycka att det är lika festligt.

Hur som, vill ni ha årets roligaste underhållning: kom till Friskis nästa onsdag och se mig "dansa" ;) Haha.. För jag lär vara där varje vecka framöver!





6 månader <3

Ett halvår har det gått redan, herrejösses. Men tiden går väl fort när man har roligt antar jag ;)






Ja, jag börjar bli gammal!

Före:


Efter:







Men Tim tar ändå priset!






Dagens lunch

Lunchen idag bestod av både förrätt och varmrätt, lyx! Mamma bjöd mig på fin lunch på restaurang bestående av seranoskinka med ruccola, getost, oliver samt rödlök (mums). Till varmrätt valde jag fläskkarré med sås och potatis. Till det serverades äppelmos. Kände mig aningen skeptisk först, men det var jättegott med äppelmos till faktiskt :)

Förrätt:



Varmrätt:


Efterrätten hoppade jag idag, men en annan dag kanske ;)


Trööööött!

Nu orkar jag inte mer!! Jag har suttit inne på moderskeppet.se nästan hela kvällen och försökt lära mig nya saker i photoshop, och sen mitt upp i allt fick jag för mig att göra om här i bloggen. Och det tar tid! Det tar så sjukt mycket tid. Eftersom jag inte är någon superduper proffspulare på programmering tar det sin lilla tid. Jag testar, och kollar. Jag testar och kollar (135 ggr blev det totalt). Samtidigt som jag redigerar bilder osv.

Men nu serni, nu orkar jag inte mer idag. Kanske blir som sist att jag lämnar skiten halvklart ett par månader för att jag får ångest över tanken att jag måste in i kodvärlden igen.. Who knows? Sen är jag en obotlig perfektionist, så jag kommer nog aldrig få till en design jag är nöjd med. Men förhoppningsvis kommer min utbildning lära mig ett o annat som kan vara bra att ha ;)

Nu ska jag SOVA! Natti..


Lördagkväll

Somliga par äter en romantisk middag och dricker vin tillsammans, eller ser på film och bara myser. Men inte jag och min pojkvän. Ne, vi spelar spel vi :P Idag på varsitt håll, jag vid datorn och han vid tv:n. Romantiskt? Kanske inte, men va fan.. Man kan ju inte hänga o klänga på varandra jämt, blir tråkigt i längden. Och spel är något vi båda tycker väldigt mycket om, so there you go :)

Kan kanske bli en film senare, eller så kanske jag rent av "joinar" Tim i hans spelande ;) Ser det som en chans att få mucka lite och spöa honom en aning. Han är ju trots allt en hemskt dålig förlorare. Eller som han själv uttrycker det: "jag vill inte sluta förens jag ligger på topp" och "jag är ingen dålig förlorare, jag tycker bara bättre om att vinna". ;)


Vårkänslor

Solen skiner, snön smälter och det verkligen känns att våren är på väg. Affärerna börjar redan sälja påskpynt och vårkollektionerna strömmar in för fullt. Nu idag är nog första dagen som jag riktigt känner de så kallade "vårkänslorna" :) Det känns fab! Om man ska uttrycka sig lite internationellt och modernt.

Förhoppningsvis ska jag och sjukligen ut en sväng senare i det fina vädret, underbart! :)

Bjuder på en tidig-blåsig-men-underbar-morgon-bild :)

 

 


Uppsatsskrivande

Det går framåt :) Dock är det två sjuka idag, men det går bra..hittills.. Nu har jag precis ätit min matlåda och snart är det dags att dra igång igen. 7 sidor har vi kvar att skriva idag, toppen! Hahaha, buuhuuhäää. Orkar inte snälla..


Väggord

Tim och jag har ett eget litet "sorgebarn" som vi kallar det. Det är en stor vit vägg som är helt tom. Eller ja, det sitter en tavla där just nu bara för att täcka ett hål. Men den ska nog inte sitta där sen. Tanken är att vi ska få upp lite hyllor för alla våra hundra dvd:er.

Men nu Tim, nu har jag hittat något som också ska finnas på den väggen; väggord! Vi skulle kunna smälla upp något vitsigt på den väggen men också i sovrummet. Kan bli hur snyggt som helst. Antingen tar vi något gammalt bevingat ordspråk, eller så kommer vi på ngt eget kul. Så börja fundera!








"Ibland är det skönt att vara galen"


"Kärleken övervinner allt"


"Skynda långsamt"






Söndag

Idag har det inte hänt mycket ni. Försökte gå på stan, men jag var inte på shoppinghumör för första gången ever typ. Ville bara hem. Tim låg och sov med hög feber när jag kom innanför dörren och jag tyckte faktiskt synd om honom. När Tim är tyst då vet man att han är riktigt sjuk, och han var inte pratglad idag precis. Så jag pysslade om honom en stund innan jag sedan åkte ut till Krokek igen. Nu ligger jag här och har tråkigt och saknar min lille sjukling. Funderar på om jag kanske ska passa på o ta ett bad samt fixa naglar m.m. Bra plan. Den tar vi.


Panik i paradiset!

Andas in, andas ut..

Ibland borde jag vara aningen mer rationell och förnuftig istället för naiv och spontan.


Vacker fredag

Idag var jag iväg till skolan en sväng och där bjöds det på update från gruppen samt handledning med en otroligt duktig tjej som jag tror kommer bli kanon som handledare under vårt uppsatsarbete.

Efter den korta men givande skol"dagen" gick jag ut i det underbara vädret och bara njöt. Jag traskade omkring i drygt 1.5-2 timme. Jag hann med de få ärenden jag hade och sedan var det bara hem till den ynkliga lilla sjuklingen här hemma. Dock gick det ingen nöd på honom, så jag tog hans kort och hans bil och åkte ut på en shoppingrunda.

Ni ska bara veta vad med vuxenpoäng jag samlat idag! Oj oj oj, nu blir lilla mamma grå där hemma. Det har shoppats tvättkorg, tvättställning, städartiklar, servetter, påskägg m.m m.m. Och det blev jättefint här hemma :)

 

 

En hink för tvättmedel, hur mycket vuxnare kan det bli?

 

Och en tvättställning. Plus till mig!

 


:(

Jag fick inte det jobb jag ville ha i sommar. Min tjänst finns tydligen inte kvar längre. Så jag har blivit nedflyttad. Till en början fick jag åtminstone välja vilken restaurang jag ville jobba på, och då valde jag givetvis den jag ansvarat för. Men sen igår fick jag ett roligt samtal. "Hej, vi vill flytta dig till en annan restaurang. Du får välja mellan att jobba i portioneringen eller i kassan". Fab. Schysst att jag fick välja det i alla fall.

Det känns förjävligt. Jag känner mig otroligt sviken. Sviken för att jag fått mer än ett löfte brutet. Sviken för att jag har blivit behandlad som skit. Och sviken för att vad jag höll så högt visade sig vara en lika stor skithög som de behandlar mig som nu.

Jag skulle ha gjort min 5:e säsong i sommar. Jag har jobbat där sedan jag var 15. Jag har bott i samhället i hela mitt liv. Jag har vuxit upp i den där parken!

Det känns förjävligt. Jag kunde ta att min tjänst inte fanns kvar, men att jag ändå skulle få jobba kvar på den restaurang jag ville. Det kunde jag finna mig i.

Men nu.. HELL NO! Man flyttar inte folk nedåt. Speciellt inte när jag faktiskt har gynnat företaget och gått med vinst precis VARJE vecka! No no no..

Bättre blir det inte heller när jag hör att min personal som jag hade hos mig förra sommaren har fått beskeden att en får stanna och den andra får flytta till en helt annan restaurang (precis mitt emot den gamla). Det svider, det gör ont; det SUGER! Skulle inte förvåna mig om min lillebror inte fick jobb överhuvudtaget. De tycker uppenbarligen att man måste splittra vinnande team och mosa sin personal som fluglortar och fisa dem i ansiktet. Det är inte en arbetsplats jag gläds över att behöva komma tillbaka till.

Jag hade sett fram emot en ny säsong. Men nu börjar jag bara gråta när jag tänker på att jag kanske måste tillbaka dit. Jag vet att jag är långt ifrån ensam om att känna så. Det är många med mig som har blivit ned- och omkringflyttade. Hur bra resultat kommer det att ge? Personalen mår skit och får ångest över att behöva gå till jobbet. Jag skäms. Jag kan uppriktigt säga att jag skäms. Jag skäms över att jag kanske kommer behöva finna mig i att bli behandlad så.

Som ni kanske förstår söker jag febrilt nya jobb. Jag vill framåt, inte bakåt. Och om Kolmården tycker att utveckling, bra service och "upplevelser i världsklass" kommer av att gå bakåt kan de få gräva i sitt eget arsle bäst de vill. För där kommer inte jag att sitta! Ett proffsigt ansikte utåt blir man inte av att kolla ut genom ett rövhål. Lycka till i sommar!

Ni lär ju märka var jag hamnar till sist. Men låt oss hålla tummarna för att jag hittar ett jobb där personalen blir bättre behandlad.







But at least the hamster is cute

Charlie kan verkligen konsten att liva upp de mest bistra stunder..






Jag lever!

Fy fan vilka dagar jag har haft! Har varit ordentligt sjuk sedan i måndags då det hela började med en rejäl snorrinnande förkylning. Hela tisdagen spenderade jag i/på sängen/toan. Tur att handfatet i badrummet sitter precis framför toan, då kunde man spy fram och ja..ni fattar..bak.. Jag kunde varken äta eller dricka på hela dagen, dels för att jag mådde hemskt illa; men också för att t om vatten vände på tre sekunder i maskineriet. Men dricka bör man, annars dör man.. Så jag fick i mig någon matsked cola samt lite vatten efter ett par försök.

Det värsta var att när jag mådde som sämst kom Tims pappa och skulle installera tvättmaskinen (hade jag helt glömt bort), så badrummet var upptaget i 1.5 timme. Vilket resulterade i att jag fick hulka i papperskorgen i köket (luktade mumma sen)..

Jag tror att ni alla vet hur utmattad man känner sig efter ett par vändor? Jag mådde piss och kunde inte ens sitta upp. Tur att det var "The Hills"- maraton på tv (Eller inte). Varför kan det inte visas något bra på tv om dagarna för??

Hur som helst, onsdagen var en kräkfri dag och jag avancerade kraftifgt genom att både sitta o äta (tjoohooo!). Små steg i taget.

Idag känner jag mig bättre, men aptiten har inte riktigt kommit tillbaka. Men den åh så envisa förkylningen har jag minsann inte lyckats göra mig av med. Så nu ligger det snorpapper över hela lägenheten, och jag är typ inne på min andra eller tredje toarulle nu tror jag.

Magen känns öm (inte så märkligt kanske), men jag mår inte speciellt illa längre så imorgon blir det skola för min del! Äter jag middag ikväll och behåller den som jag ska, då banne mig ska jag ut imorgon!

Gick en liten sväng till affären igår bara för att få komma ut o röra lite på mig, och det var extremt befriande! I tisdags när jag väl slutat kräkas och började få feber på kvällen kom också smärtan i kroppen. Jag fixar inte att ligga still en hel dag. Mina ben värkte något otroligt + att jag blir extra gnällig av feber.

Idag är jag som sagt på benen och börjar snart klättra på väggarna. Känner mig lite skakis fortfarande, men man måste ju börja någonstans. Dagens uppgift hittills har varit att jaga rätt på alla busiga snorpapper överallt, samt tvätta lite. Så som sagt, imorgon ska jag ut! Det kryper i hela kroppen på mig.. Och inte hjälper det att jag smittat Tim så att han har varit hemma sen igår (hehe)..


RSS 2.0