Uppsats

Måndag och ny vecka, det innebar uppsats. Kl.10-17 var det som gällde idag, så vi hann med en hel del vi :) Till och med mellanmål hann vi med ;)


Underbar helg i Stockholm

Åter hemma efter en underbar helg med kusinerna i Stockholm och Norrtälje. Mycket mat och gott har det blivit. Fick även min andra del av födelsedagspresenten, fiskpedikyr och fotmassage; så himla lyxigt! Fick sitta och dofta på en massa mumsiga krämer från The Body shop som jag sedan blev masserad med :)


Framme!

Framme i ett soligt Stockholm :)


Roadtrip

Mot Stockholm och vidare! Vidare till Norrtälje :) Jag stannade på Statoil i Stavsjö (alltid bäst!) och blev bjuden på en kaffe, lycka är! Nu ska det köras vidare... Ciao!


Uppsats och fredagsmys

Nu ska här transkriberas! Till det bjuder jag mig själv på kaffe och choklad :)


Mysigt sa katten

Jag blev lite tröttis här nu känner jag. Ligger och ugglar i sängen och gosar i min Hello Kitty dress, fin fint sa katten. Det är nog dags att byta om till pyjamasen snart och borsta bissingarna. Imorgon väntar lite ärenden på förmiddagen och uppsats med observationer på eftermiddagen/kvällen.


Tjabba!

Jo men såatte... Såhär är det va, anledningen till att jag inte bloggat i veckan är för att jag ägnat mig åt mina akademiska studier, med andra ord C-uppsatsen. Och vilket flyt vi har med den! Uj uj, ni ska bara veta :) Jag och Emma har genomfört alla intervjuer, fått tummen upp och användbar kritik från handledaren osv. Jag har absolut inget att klaga på :)

I helgen lämnar jag sambon hemma och åker upp till Stockholm för att hälsa på kusinerna. Det kommer bli lugna aktiviteter och mycket mys. Härligt!


Måndagsflitig

Ny vecka och nya tag! Som vanligt när jag har en "hemmadag" var det lite segt att masa sig ur vår sköna och gosiga säng imorse, men det gick ju bra det med (uppenbarligen). Jag hade som målsättning att försöka träna innan frukost idag, eftersom jag nu har friskförklarat mig själv. Jag orkar inte vara sjuk längre och jag är trött på att sitta still på fluffet.
Och vilken lycka det var att få röra på sig! Jag började nästan gråta där nere på gymet (ja det är sant!). Jag skuttade omkring till bra musik och energin bara sköljde över mig, såååå underbart! Under det där fluffiga fluff fluffet kände jag att jag äntligen fick kontakt med musklerna igen :) Haha!
Tänk vad glad man kan bli av att vara riktigt svettig och äcklig.

Såhär pigg och snygg var jag innan tränandet:



Nävekvarn

Idag spenderade Tim och jag dagen ute i Nävekvarn. Vi hälsade på Tims farmor :) Dagen bjöd på god mat, promenad i det underbara vädret och trevligt sällskap.


Ute i höstmörkret

Då har jag precis slutat jobb nummer två för dagen. Ska bli så skönt o komma hem!


Promenad

Jag promenixade hem idag, så himla skönt! Underbart helt enkelt :)


Uppsats

Det går framåt detta. Vi producerar text och uppsatsen börjar i stadigt tempo att ta form. Det finns hopp om att hinna klart innan jul :)




Mellis

Dagens mellanmål fick bli ett ägg (ovanligt), lite salami samt mitt nya favorit te. Jag känner att min kropp inte klarar den mängd kaffe jag hällde i mig innan, så numera varvar jag med te. Och det är ju inte så tokigt :)

Teet heter: rooibos, citrongräs & blåklint.


Fulväder

I'm sorry, men jag har inget roligare att skriva om än vädret. Det är verkligen fulväder ute, så mina fulkläder och mitt fulhår passar perfa idag! Men imorgon blir det annat kan jag lova! Eller, vädret blir ju som det blir men jag ska iaf snygga till mig lite ;) Vi har ju faktiskt en viktig intervju imorgon.



Frukost på sängen

Jag tänkte inleda min dag i sängen, med uppsatslitteratur. Men absolut först måste man ha något mysigt på sig, som en Onepiece, och sedan måste man ha lite bränsle i kroppen. Som vanligt är det ett ägg som gäller för min del. Idag ett envist och svårskalat ägg, men fortfarande ett ägg.


Upp och hoppa!

Idag är sängen himlans skön och härlig, men för att upprätthålla någon slags dygnsrytm tänkte jag kliva upp nu. Snart.

Idag väntar plugg för hela pengen och det ska faktiskt bli kul :) Uppsatsen blir bara mer och mer intressant.


Men Tim..

Alltså, jag vill ju att Tim ska ha förebilder och idoler, men.. När man hittar den här postern över hans sänghalva..

Behöver du prata med någon älskling?




Jobb jobb och jobb!

Är nu på väg hem från jobb nummer 2. Det har varit en lång dag, men nu ska jag äntligen få mysa ner mig i soffan med mitt lördagsgodis :)


Dagens frukost

Som alltid äter jag ägg till frulle, och så är det med det.

Denna morgon ska jag avnjuta mitt kokta ägg i vårt soliga vardagsrum framför tvn och äta till fågelkvittret som sipprar in genom balkongdörren.
Eller så står jag kvar ute i kylan på balkongen och sväljer ägget helt, har inte bestämt mig än...


Myskväll

Sådärja! Mysfaktorn är hög, det är bara skräp på tv och jag sitter och flundrar (funderar) på vad jag ska laga till middag. Härlig torsdagskväll!


Städa spisen

Vad kyligt det är hörrni! När jag satt här hemma och frös i min ensamhet kom jag på att vi faktiskt har en öppen spis. Visserligen kan man inte elda i den, men värmeljus går bra. Så jag drog fram dammsugaren för att göra brasan bras-säker, och jisses vilka råttor det bodde där inne i mörkret! Usch usch.

Nu ska jag till o brassa på lite värmeljus här i brasan (höhö) och invänta värmen. Det kan nog ta en stund...


Virus

Tydligen så har jag ett envist virus som inte kan dödas av annat än min egen kropp. Men jag fick ändå med mig en superduperbra hostmedicin och nässpray hem :) Hoppas på underverk här nu. Dö virus, dööööö!


Here we go...


Mysplugg

Man kan i princip sätta "mys" framför vilket ord som helst, vilket jag gör för jämnan också ;)

Så nu sitter jag här hemma och pluggar lite i mysdressen, toppen!


Brrr!

Idag har det varit kyligt, men det gör ingenting alls. Speciellt inte när det är så fint väder :)


Något som är värt att engagera sig i!

Länge har jag velat engagera mig i något som jag brinner för och som jag verkligen tror på. Detta något har alltid handlat om att, inte bara hjälpa andra, utan stötta och utvecklas med andra människor. Som blivande mediaproducent känner jag ändå att jag har ett visst ansvar att upprätthålla mina och andras värderingar i det jag gör och på så sätt styra bort från samhällets antika normer som på många sätt präglar oss alldeles för mycket. Men vad exakt det är som jag ska engagera mig i kommer jag att berätta längre fram. Så håll utkik! :)

Vilken härlig morgon!

Det är inte dumt att vakna upp till fint väder :)


Höstmys

Efter en dag med lite uppsatsarbete och läsande bjöd kvällen på mysfika med bästis Lina :)


Hej

Funkar det nu?


MEN!

Det fungerar ju knappt att blogga alls :( Dumma dumma DUMMA blogg.se.

Surtant

Jag är riktigt sur. Främst av två anledningar, dessa är: 1. Blogg.se suger och deras app kan bara kallas anus (ursäkta). 2. Min förkylning är döende, men fortfarande vid liv. Eller, egentligen är jag bara sur över att blogg.se inte kan konstruera en app som faktiskt går att blogga ifrån. Skärpning! Vad gäller förkylningen så mådde jag riktigt dåligt med feber, halsont och virusblåsa i munnen igår och så idag. DOCK, så mår jag bättre nu. Mycket bättre faktiskt :) Mamma kom förbi idag och lämnade ett stort "kya-på-dig"-paket och det verkar verkligen ha gjort susen :) Tack älskade mamma!

Fara runt

Det blev en del farande idag. Först skola, sen lunch med mamma, ut till Kolmården, tanka, hämta paket, in till stan, handla på Maxi, hem och sedan hämta mamma :) Phew.

Men nu är jag iaf hemma, skönt. Jag sitter för närvarande och äter apelsin och vindruvor och det är inte så jäkla party om jag ska vara ärlig. Men har jag lovat mig själv att hålla mig borta från choklad får jag stå ut med att mina fingrar luktar apelsin. Det finns ju värre ;)


LS8

Idag öppnade jag och Emma ett gemensamt konto på LS8 som förhoppningsvis ska fungera som en givande källa. En källa till uppsatsen alltså :)

LS8 undrar ni? Lunarstorm version 8, haha! "En ny modern community för bla bla generationen", visst serni ;) Haha, kan bli en väldigt intressant studie. Hoppas vi i alla fall.

Åh va underbart det känns att ha gått med i Lunarstorm igen. Underbart!


Men om jag ber snällt?

Kan jag inte snälla rara gulliga få bli frisk nu? Jag är trött på att hosta och snora! Det är pinsamt på föreläsningar att hålla inne hostan som förr eller senare kommer ut iaf. Snoret ger mig dessutom andningsbesvär då det gleggar igen överallt.

Nä! Nu vill jag börja leva igen! Tim får hemskt gärna bli frisk också, så har vi gjort vårt för detta år tycker jag.

Punkt.


En vana jag gärna behåller

Det finns dåliga vanor, ovanor och så finns det bra vanor :) Jag har skaffat mig en väldigt mysig vana (enligt mig själv). I stort sett varje dag vid 15-snåret (när det börjar kittla i fikatarmen) tar jag mig en kopp kaffe och ngt gott till och myser ned mig i soffan och tittar på Extreme home makeover.

Idag bjuder jag mig själv på extra starkt kaffe och mumsiga vindruvor :) En bra kombo för magen helt enkelt, tarmarna jublar ;)


Ajaj

Dubbelsidig öroninflammation och elakt virus i halsen, stackars Tim :( Han hade det på känn då han varit uppe och spökat hela natten, och haft så ont. Nu väntar intensiv penicillinkur för hela slanten.

Plutten.


Vårdcentralen

Sitter här i väntrummet medan Tim ska träffa farbror doktorn. Tim kanske har öroninflammation, stackarn.

Här i väntrummet är det tryckt stämning som alltid. Sitter dock bredvid en ung mamma med en liten liten bebis som råsslar ordentligt. Mamman sitter och gråter och är förtvivlad för att dottern varken äter eller sover och att läkarna vill att hon ska in till en specialist på Vrinnevisjukhuset. Rent instinktivt vill jag bara räcka ut en hand och försöka trösta henne. Får man göra det? Usch, va hemskt att bara sitta och göra ingenting :(


Lofsdalen

En vacker dag vill jag ha en stuga i fjällen. Så är det bara. Dels vill jag ha nära till mycket snö och skidåkning, men främst vill jag ha lugn och ro samt en paus från verkligheten. En tillflyktsort helt enkelt. Men som med de flesta av mina drömmar så är det inte gratis. Var inne på hemnet precis och upptäckte att drömhuset kostar runt 1.5 miljoner. Börja spara Jeanette.


Middag

Idag blev det ingen avancerad middag inte. Jag slängde bara ned en kronärtskocka i kastrullen med lite citron och vatten. Till det sen fick det bli lite smör bara :) Toppen.


Vill haaaaa!

Denna tavla vill jag haaaa! Vi har en perfekt vägg här hemma som kan behöva en färgklick. Dock kostar denna färgklick från Paul Smith 2,279 euro. Så tavlan lär inte dyka upp här hemma på väggen än på ett tag :P Vi får hoppas att samma motiv hamnar på en plansch så att man kan rama in den själv. Känns lite mer ekonomiskt :)


Tjuvstartar

Imorgon tisdag är kanelbullens dag, visste ni det? När jag var på Maxi tidigare idag blev jag varse om det iaf :) Men varför vänta tills imorgon? Jag tjuvstartar idag ;)


Längtar till vintern

Som alltid längtar jag efter vintern. Det här året längtar jag inte bara efter snö och skidor, utan även efter lite sol och bad ;)

Håller tummarna för att det blir skidor i vinter också.


Söndagsmys i Kolmården

Det blev en höstig söndag ute i Kolmården idag hos mina föräldrar. Det känns bra för själen att komma dit ut med jämna mellanrum :)


RSS 2.0