Till alla er...

Det här är till alla er som just nu står i någon slags kö, lång som kort, seg som snabb. Håll ut kompisar! För samtliga är ju målet att komma fram, men vill ni verkligen det; egentligen? Va? Va?! Är ni helt säkra?

Ta bara influensasprutan t ex, vill ni verkligen bli penetrerade av en enorm och monstruös nål? Jag personligen hatar nålar och skulle helst låta bli, blir faktiskt lite illamående av tanken känner jag :S Och inte bara för att jag fått lite mer än en halv decimeter till nål rätt genom tungan (no biggie), men en sjujäkla nål rätt in i biceps som kommer ömma ett par dagar, nej tack. Nu är mår jag illa på riktigt :S

Ha klart för er vilken arm ni vill offra till samhällets nya överdrivna hysteri och medias favorit fjäder som nu blivit en muterad höna. Killar, ni ska nog tänka er lite extra för...

Och resten av er, tro inte att doktorn kommer dela ut klistermärken sen när ni är klara; dröm och glöm! Moahaha..

Läkaren vill bara få det hela överstökat, och eftersom han säkerligen gjort det där i ett par veckor nu kommer han bara hugga in nålen rätt i muskeln (bara för att få känna lite skadeglädje) och sen är det hela över på mindre än 3 sekunder; och vem blir glad av det?

Men har ni tur kanske det spelas lite ace of base i högtalarna ;)

Ha en fortsatt trevlig köupplevelse!


Måndag

Helgen har varit helt fantastiskt mysig, fylld med både shopping, skratt och kramar. Igår var det bland annat middag hemma hos familjen Lundqvist, och Tim fick sig ännu en kulinarisk upplevelse; och mamma och pappa fick välbehövlig hjälp med det nya tv:paketet.

Men nu är det måndag igen och alltså dags att kliva ned från molnen och landa i ett kallt och regningt Norrköping.

Meningen var att vi skulle vara i skolan 13-16 idag, men så verkar det dessvärre inte bli. Vi ska endast ha 20 min handledning av vår essä, och Sofia und moi har inte vår handledning förens 16.30, jippi!

Aja, jag hinner träna innan iaf :) Har inte satt min fot inne på friskis på ett tag, så nu jäklar!

Måste bara ta mig ur pyjamasen och bege mig till bussen för att åka hem till Krokek efter träningskläder och sen åka in igen... Snart så...




Dagens låt

Let it whip - Dazz Band

På stan idag

Idag blev det shopping, mycket shopping! Men det blev förvånadsvärt lite till mig, men men :P Jag är hur nöjd som helst iaf! Lina hittade jättefräsiga byxor och jag shoppade en massa tröjor till Tim..

Roligast idag måste nog ha varit de stackars killarna som stod med stora "segel" på parkeringen och vinkade runt bilar. Haha, grabbarna var lysande oranga med "lediga p-platser" över hela sig, de såg så söta ut så.. Har aldrig sett att det funnits sådant innan, men det var toppen. Så kan de ju ha varje helg tycker jag!



Lördagsmys

Lördagsmys är det nya fredagsmyset? Kan mycket väl vara så, men fredagen är svårslagen; så jag tror att vi får nöja oss med att slänga in myslördagen under "helgmys". Den är inte riktigt redo för en egen kategori än, även om det är en extremt stark kandidat; så vem vet?

Ikväll blir det iaf tacos med gott vin och sen blir det lite asti toppat med en bra film med ingen mindre än Johnny Depp himself ;) Kan det bli bättre? Nej antagligen inte, för jag kommer inte bara äta choklad med digestive, utan jag kommer även mumsa i mig juleskum!! Lycka är :D :D


Mysfredag

Veckorna går så otroligt fort! Det är redan fredag igen, mysfredag :D Tveksamt om denna vecka kommer toppa förra veckans myshelg, men förhoppningsvis kommer det bli kanon iaf...

Imorgon är det stan med super Lajna bland annat som gäller ;) Känns som om det kommer spenderas liiiite för mycket pengar, men o andra sidan; det är vi värda! På vilka grunder jag baserar det på kan jag inte säga, men det känns helt rätt ;)

Ha en trevlig helg!


Alla drömmar bör inte tolkas

Igår kväll var jag extremt trött och seg. Jag somnade med tjocka mjukisbyxor, sockar och en hoodie på mig, och jag somnade på täcket och med två lampor tända. Jag sov som en stock till kl.05 ungefär, då var det dags att ta på sig pyjamasen och sedan somna om. Ångrar att jag gick upp då faktiskt, för efter det var jag nästan pigg och när jag väl somnat om så drömde jag bara en massa märkliga saker.

Nu kan jag inte berätta exakt om vad jag drömde, för då skulle det bli en hel bok eftersom jag drömmer så detaljerat. Hur som, jag drömde att jag var på semester i något varmt land, och vart jag än gick så var det bara en massa puckon överallt, speciellt på restauranger.

Om jag ska sammanfatta så var det en irriterande dröm, jag var stressad, upprörd och enormt frustrerad. Men men, jag snoozade fram till kl.10 så jag klagar inte ;)


Fryslort

Fryslortar är vi allihopa, allihopa.. Fryslortar är vi allihooopaaaa! Eller jag är det iaf, just nu och hela tiden. Spelar ingen roll om jag har fluffiga sockar, tjocka mjukisbyxor och en pösig hoodie på mig; jag fryser! Springer och värmer upp min vetekudde var och varannan minut; jag har aldrig känt mig som en större mikro-missbrukare! Kan ju knappast vara bra för miljön detta...


 



Ombyggnad

Tyckte det var dags att göra om lite i bloggen. Tveksamt om ni ser hur det ska se ut redan, så här kommer en liten preview:

Före




Efter



Visningsbilden kommer även att vara annorlunda, men den dröjer nog. Blogg.se skyndar långsamt med vissa saker, så förhoppningsvis denna vecka kommer den nya bilden att synas.




Dagens låt

Say what you want - Texas

Bättre än inget

Hela den här dagen har bara känts blaha. Stack ut och sprang min "lilla" runda och nu efteråt känns det inte ett dugg bättre. Det brukar alltid kännas toppen efter en runda utomhus, men inte nu :( Kanske ska ta det där badet iaf? För såhär kan det inte fortsätta, man kan ju tro att jag är deppig eller bara har blivit mupp. Skärpning!

 


Ne

Nu orkar jag inte sitta här och glo på när de svarta molnen hopar och gruperar sig, håller på att frysa ihjäl. Kanske ska ta ett varmt bad? Eller så ska jag rent av göra något vettigt, vem vet...


Gott med lunch

Idag fick det bli något så enkelt som panerad lax med keso till. Hade även lite majs och oliver vid sidan av, mums mums. Nu skulle det dock inte vara fel med en powernap på soffan..

Idag var dagen...

...då min älskade lille Charlie ramlade ned från köksbordet och gjorde en mellanlandning bekom elementet och sedan ett magplask på golvet. Stackars liten, men han verkar inte ha ont någonstans iaf; tur det..

 


Måndag igen

Ja då har jag överlevt måndagen. Tror dessvärre att morgondagen kommer bli aningen värre. Vi har en föreläsning kl.08!! Ni som läst längre ned vet att detta är olidligt och hänsynslöst.. Tur att man "slutar" kl.10 sen :P Sofia och jag ska dock sätta tänderna i vår essä och komma på någon bra inledning/idé-mojs som vi sedan ska ge Johannes (handledaren) senast fredag. Det kan bli trevligt :) Vi båda är nämligen helt överens om att jobba arslet av oss så att vi kan få ett långt och skönt jullov.

Men som sagt, kl 08 imorgon. Dags att sova!


Dagens låt

Only you - Joshua Radin

Vad händer?

20 år och börjar redan gå sönder, det är ingen höjdare. Tror det var igår morse som jag fick så sjukt ont i min högra vad, så jag bara låg o kved; eller lät som en säl (beror ju på). Det kändes ungefär som kramp och muskeln fick något konstigt ryck som höll i sig ett bra tag. Strax efteråt kändes det inte så mycket, utan det var mest skönt att hela smärtkarusellen var över. Nu, en dag efter; fy fan!

Jag skulle försöka ta mig ur sängen imorse och kunde knappt stå på skiten. Det känns som en rejäl sträckning, enormt blåmärke eller en kapad muskel; kalla det vad ni vill. En blandning kanske?

Jag känner mig några centimeter kortare och kan varken stödja eller sträcka ut ordentligt. Har försökt att massera upp det i duschen, och visst det hjälper. Men så fort jag inte håller igång muskeln så krymper den och blir stel och smärtsam igen.

Ska gå härifrån en timme innan jag börjar, för min maxfart är inte vad den borde vara; stapplar mest fram.

Hur kan man "skada" sig utan att ha gjort något speciellt? Eller är det bara jag i vanlig ordning..?


Myshelg

Denna vecka blev det inte bara en mysfredag, utan en hel myshelg. Mysfredagen var extremt trevlig med den sedvanliga maxi/city gross vistelsen följt av matlagning och film. Även om det var jag som skulle ha den passiva rollen denna vecka och låta bli själva matlagningen så blev det självklart tvärtom. Jag kan ju inte låta bli, sorry. Men du gjorde ett kanonjobb med nudlarna ;)

Filmen var det läskigaste jag sett på länge, "the haunting in connecticut". Tycker verkligen inte om plötsliga händelser och speciellt inte när man inte ser vad det är. Sen hjälper det verkligen inte att stackarn i andra hörnet av soffan hoppar till och sen bara drar tag i min fot så att jag blir dubbelt så rädd.

I lördags gick jag på bio med hetingen själv, vi såg new moon ;) Hehe, ja vad ska vi säga om den? En riktig tjejfilm stundvis, men allt som allt tycker jag att den var ok. Ska försöka att inte leta fel och brister som vi praktiserar extremt ofta på ksm, nej.. Njut av de bara överkropparna istället säger jag!

Middagen i lördags var inte helt fel, det blev wrap á la Sting Ray's.. Ni som vet hur jäkla god den är förstår att det blev lyckat. Till er andra säger jag bara; tortilla bröd, mangoraja, isbergssallad, paprika/tomat och stekt kyckling ;)

Till maten blev det både vitt vin och sen asti.. Tur att jag inte var den som blev fnittrig ;)

Filmen vi såg senare var; Crank II. Och om den kan jag faktiskt inte hålla tillbaka kritiken, sorry. Det var bröst, naket och sexuella anspelningar från minut ett till slutet; inte okej! Det skulle ju vara en actionfilm, inte en halvporrig komedi?? Stryk halvporrig, den var PORRIG! Så, färdigsågat..

Söndagen var inte sämre, vi hann både med julmarknad och middag ute i Krokek; mycket trevligt :)

Men nu är det måndag, så det funkar inte att springa runt i pyjamas och muppa sig längre; utan nu är det dags att ta tag i saker och ting igen!



"Blast from the past"

Okej, så varje gång Jonathan mystiskt försvinner, både från mobil och dator har det alltså med en "lady-friend" att göra. Jag måste då säga det, jag upphör aldrig att förvånas...

Nu slipper jag iaf kalla honom rövhål för att han "vägrar" svara när jag vill någonting. Då kan jag med all säkerhet anta att han antingen sover eller umgås med fruntimmer. Bra!

"Blast from the past", ja jo... Hoppas hon biter dig hårt i arslet Jonathan...


Dagens låt

Simple Man (acoustic version) - Shinedown

Mysfredag!

Jag gick upp kl.08.00 imorse. Anledningen? Det är fredag, mysfredag!

Sen behövde jag tid att göra min uppgift samt packa iordning på lite saker och sen duscha m.m. Klockan är inte ens 10.30 och jag är klar. Vad kallar vi det? Just det, fail...

Men vad gör det? Jag har massor att se fram emot idag :)


Thott var det ja...

Nu har jag gjort ett nytt försök på min underkända uppgift, och förhoppningsvis kommer den att "fungera" bättre för herr Thott. Har fått höra nu att det är väldigt många som fått underkändt på just hans kurs. Då vet vi alltså vem vi ska akta oss lite extra för längre fram ;)



Ungefär såhär mycket orkade jag anstränga mig. Jag gjorde det enkelt för mig och övertydligt för Thotten, så nu ska det väl ändå inte bli några missförstånd?
Lägg gärna märke till den snygga effekten ;) Haha..


Dagens låt

Jag är en vampyr - Markus Krunegård



Rädda chokladen!

Aladdinasken ska få en ny pralin, men då måste en gammal bort. Se till att rösta på din favorit så att den inte försvinner, det vore ju förödande!

Och ni som tycker att detta inlägg är onödigt, bortkastat och vad nu för jävelskap ni vill kalla det; ta er i brasan!! Choklad är...choklad!!

www.raddajulen.nu



Eh?

Ibland vet jag inte riktigt vad jag ska säga om mina "lärare"... Jag och halva klassen fick ju som sagt inte godkänt i en kurs, så därför mailade jag och frågade vad jag "missat". Fick då svaret;

"Ditt bildspel ”fungerade” inte riktigt".

Okej, det må vara hänt. Dessvärre var jag ju inte där för att förklara vad jag menade med mitt "påstående", så alltså bommade jag den. Mailade då tillbaka och frågade vad jag behövde komplettera med och får svaret;

"Ett nytt jättesnyggt bildspel skulle sitta fint".

Haha? Ibland är det jobbigt att försöka samarbeta med kreativa och flummiga människor. Dessvärre är det vad jag kommer omge mig av i framtiden, så det är lika bra att jag börjar vänja mig.

Så, ett nytt assnyggt bildspel ska jag fixa; tjoho!! *suck*



Äntligen!!

Nu är projektet redovisat och klart!! Är så himla glad!!! Vi har jobbat med skiten sedan..forever.. och nu är det över! Och om jag får vara lite extra mallig så var vår presentation en av dem bättre ;)

Vi började kl 08.00 imorse och slutade 12.30 ungefär, då hade vi lyssnat på totalt 12 presentationer. Det var segt, men ändå roligt.

Tyckte så synd om en del som stod där uppe och skakade.. Men värst var ändå sömnpillren som bara malde på med noll entusiasm alls.. Eller han som gjorde små smackande och gläffsande ljud.. Nej nej, han som inte kunde bestämma vilken tonart han skulle ha!! Haha, oj vad det gick upp o ner..

Men skitsamma, nu är det bara firandet kvar!!


Holland

Hela familjen Lundqvist kommer att spendera jul i utlandet i år. För min del blir det tredje året jag inte firar jul hemma i Kolmården. 2007 befann jag mig i Florida, förra året var det Sälen och nu i år blir det alltså Noordwijk i Holland. Längtar redan!

Vi har hyrt ett jättegulligt hus uppe på nordsjökusten. Huset är 100m2 och ligger 5 km från Noordwijk "centrum", 1 km från stranden (inte för att jag vill bada), sen är det 4 mil till Amsterdam och bara 2 mil till Haag.






















Dagens låt

Human nature - Michael Jackson

* * * * * * * *



Passar på att göra lite reklam (på begäran) för vår studentradio!

19.30 SUMO

21.00 Versus

Lyssna!

www.studentradion.nu



Kunskap

Eftersom vi har två ateljér i samma byggnad som kära gamla Kunskapsgymnasiet så föll det sig ganska naturligt att knalla in där idag och be om lite hjälp. Vårt problem var att hela vår årskurs höll på att träna inför morgondagens redovisningar och därför blev det ingen plats över till oss.

Jag och en annan tjej i min projektgrupp har båda gått på Kunskap och blev så välkomnade så när vi kom in där :) Blev nästan lite rörd när rektor Eva kom fram och gav oss en varsin kram. Sen hann jag även hälsa på historia/filosofi Mårten, Tyska/fek Christian m.fl. Alla verkade faktiskt glada att se oss :D Förmodligen för att de visste att vi skulle gå någon timme senare.

Hur som, vi fick låna en sal och öva på vår redovisning; toppen! Så förmodligen kommer allt att funka fina fisken imorgon när det verkligen gäller. Och förhoppningsvis kommer vårt humoristiska inslag att gå hem, annar blir det pinsamt om det bara är vi i gruppen som knappt kan hålla oss för garv..


* * * * * * * *







Det finns ett par saker som alla på KSM har gemensamt;

* Är vi inte tvingade till det, så är INGEN på campus innan klockan 10 på morgonen, för INGEN tycker om/klarar av att börja så omänskligt tidigt.

* Vi tycker INTE om matematik och använder oss därför aldrig av det hemska påhittet heller; lärarna är bäst i klassen på att undvika ämnet (tack o lov!).

* Är det föreläsningar på både FÖR och EFTERmiddagen orkar man knappast gå på båda, utan man väljer den som verkar mest intressant.

* En skoldag som är längre än 4 timmar är helvete och excisterar därför knappt.

* Det är egentligen ingen som riktigt vet vad vi gör eller vad det är bra för, men vi har jäkligt roligt medens vi gör det!



KSM

Nu händer och fötter det minsann innanför väggarna på KSM:s högkvarter på Spetsen, jajemensan! För att vara lite övertydlig så att alla förstår kommer här en lista;

* KSM åk 1 producerar för närvarande en egen julkalender som kommer att sändas traditionsenligt, ett avsnitt om dagen, dock via web-tv (linotv). Vidare info kommer längre fram. Men vad det kommer handla om osv kan jag kanske avslöja i ett senare inlägg ;)

* SKUMPA och Hovet ska snart kliva ned från sina tronar och lämna över verksamheten till oss ettor. Jag kommer förmodligen att vara aktiv i SKUMPA (festeri ksm) längre fram och planera lite roliga event och fester. Håll utkik!

* Imorgon kommer KSM åk 1 att redovisa sina projekt som vi arbetat med sedan starten i höstas, det kommer bli storslaget!

* I slutet av denna vecka kommer vi att dra igång vår första essä-skrivning, kan inte påstå att jag längtar men den ska tack och lov inte utföras själv.

Det var allt jag kunde komma på för tillfället. Dyker det upp något mer kommer jag ju självklart att skriva om det. Givetvis på mitt egna cyniska och halvgnälliga sätt, och om vi har tur lyckas jag på något magiskt vänster ändå få med lite humor på ett hörn ;)

Ja ja

Borde gå och lägga mig nu. Jag ska göra det snart! Lovar...


Dagens låt

Damien Rice - Cannonball


Fyyy faaaaan

HATAR MÅNDAGAR!!

Måndag

Idag skulle jag inte ha klivit ur sängen säger jag bara! Fick ett fint mail av en lärare idag där det stod att jag har en restuppgift någonstans och blir därför inte godkänd tills jag gjort den. Men VAD är frågan?? Jag har gjort ALLT och då menar jag allt.. Tydligen är de ganska många som inte har ngn aning om vad de har "missat" så det ska bli roligt o se vad.. Kan också va så att vi inte är godkända på ngt? Jäkla skit...

 


Dagens låt

Idag blir det tre låtar;

* Train - Hey, Soul Sister
* Sister Hazel - All for you
* The Hit Nation - Hotel California





Regnig lördag

Idag blir det först födelsedagsfirande av en gammal barndomsvän med hans familj, tur att det bjuds på tårta! Senare blir det in till stan där jag förhoppningsvis kommer mötas av hemlagad mat och sen en otroligt mysig filmkväll ;)


What the..?!

Vad är det för fel på människor?! Jag vet inte hur många gånger jag ska behöva säga det, JAG TYCKER INTE OM ATT FIKA!
Har man inte bättre fantasi än så, än o sätta sig på ett fik o trycka i sig en "obamaboll"? I dont do fika, har aldrig gjort och kommer aldrig göra. Undantag för Lina, vi kan fika; men det är ytterst sällan. För så länge det inte är en muffins inblandad så är jag inte intresserad.

En första dejt är inte ens ok att ha på ett fik, det är bara...fel... Men det är min åsikt, välj själv om du tar åt dig den eller bara ignorerar.

Har fått frågan två gånger idag redan, "ska vi ses och ta en fika?". Hur föddes fika-fenomenet?? Jag får utslag..

Just frågan;"Ska vi ses och ta en fika?"

Helst inte...


Dagens låt

Lite nostalgi en fredag är inte helt fel;

Darren Hayes - Crush


Återkommande problem

När jag har för mycket tid över blir mat-frågan plötsligt jättestor och svår.. Vad ska jag äta?? Orkar ju inte laga vad som helst. Just nu har jag svårt o bestämma mig för om jag ska äta pannkakor eller stekt laxfilé..

Måste snart hitta på något vettigare känner jag, det här är inte bra!


Fredagen den 13:e

Jag tror inte på otursdagar, otursnummer, otursbrunnar (a-brunn) osv osv... Vidskepelse och kosmiska rajtan tajtans är inte riktigt min grej, ödet däremot; det tror jag stenhårt på! Även om man försöker styra sitt öde är ödet större än så, det som sker, sker alltid av en anledning; det var menat så helt enkelt. Så försök inte ens...

Att idag skulle vara värre än någon annan dag är inte så sannolikt. Är det meningen att man ska ha otur så får man otur, men att det just skulle ske idag; nae...


Sorry fredagen den 13:e lovers!



Morn!

07.15 ringde klockan imorse för mig, en kvart efter muppen som jobbar. Gud vad seg jag var! Kom knappt ur sängen, och den listiga idéen jag fick igår o lägga mig med blött hår var ingen rolig historia nu på morgonen. Men men, det är bara att inse att man inte kan vara snygg jämt! Orkar faktiskt inte bry mig, sorry...

Nu sitter jag hemma i Krokek och ugglar, har så gjort sen 08.20 ungefär. Så vad händer idag?

Jag ska iaf göra ingenting fram till klockan 13, ni vet det där som jag gör så himla bra. Suck!
Än så länge har jag bara värmt arslet på vetekudden varvat med att skutta omkring, kul va?! woa woa woaH..

 

 

 



Natti natti

Nu är det dags för mig att dra mig tillbaka, så att jag är pigg o glad imorgon. För vi vet ju alla vad det är för dag imorgon? ;)

Myyyyysfreeedaaaag!


Pusshej


Dagens låt

Promoe - Dekadansen


Hmm..

decisions decisions ;)



Seg torsdag

Jag vet att jag inte har bloggat på en, två, tre dagar? Men jag har faktiskt inte haft något relevant att skriva, än mindre dela med mig av, tyvärr. Ibland kan jag skriva om extremt onödiga och märkliga saker, men nu har jag faktiskt inte kommit på något jag kan skriva. Har jag gått och blivit vettig helt plötsligt? Ne, det tror jag verkligen inte; men jag har väl inte haft en typisk "Jeanette vecka", där jag kan babbla på om alla ståhej..

Min vecka har varit ganska normal, men med många fina och roliga inslag. Jag har alltså inte bara pluggat, tro det eller ej ;)

Förstår egentligen inte varför jag känner mig tvungen att förklara varför jag inte har delat med mig av min vardag på ett par dagar. Men antagligen är det för alla er skvallerkåta stackare som inte har bättre för er. Hoppas ni blir lite rörda nu när jag faktiskt anstränger mig för er skull!


Bilder från helgen

Tessan, Jeanette och Madde

 

 

 


Stockholm i helgen

Ni som följer facebook slaviskt vet att jag var i Stockholm en sväng i helgen, och med det sagt borde ni veta att jag hade skitkul eller hur? ;) Klart jag hade, hälsade ju på mina kusiner; blir det bättre liksom?

Innnan jag träffade mina kusiner träffade jag en, jag vill inte säga gammal (för det stämmer inte); men en vän som har hängt med ett tag helt enkelt; Tapio. Det var otroligt roligt! Men jag måste säga att jag var lite trött o torr i munnen efteråt, för som det pratades. Så kan det gå!

Sedan var det dags att träffa kusinerna! Hängde med Tessan på kaknästornet någon timme eller två innan det blev dags att börja klä av sig för utgång (ni som vill ta det där seriöst gör det, ni andra som väljer att se det som ett skämt; varsågoda! :P).

Utgång blev det i alla fall, på sööööööder (märk Stockholmsdialekt). Vi gick till Ett ställe, och ja; det hette så, PUNKT!

Det dansades, skrattades och givetvis så dissades det! Det flög vadslagningar hit och dit, och som godtrogen Kolmårdsbo förlorade jag i samma takt som musiken pumpade ute på dansgolvet. Lika bra det kanske?

När kvällen/natten sedan led mot sitt slut blev det McDonalds för typ tredje gången under samma dygn för min del, men just då kändes det nödvändigt. Dessvärre tyckte halva Stockholm att det Mc var "the place to be" kl 03.00 en lördag, så det var tjockt med folk överallt.
Lyckligtvis lyckades vi att hitta sittplateser med bord framför, och när vi nästan ätit klart kommer det fram en man modell 1.90 biffiga cm, rakad hjässa, piercade öron och i skinnpaj matchat med baggy pants och frågar om han får sätta sig.

Där han ville sätta sig var givetvis bredvid mig, en plats där det INTE fanns bord framför; men som ändå var en sittplats. Min kusin Madde svarade kvickt "-Jaa!", medens jag fick upp en rejäl ordspya i form av "-helst inte...". Hahaha!

Han satte sig iaf, och direkt när han landat på sitt trimmade arsle frågade han lite uppretat "-jaha o varför inte?!", dryg som jag var ignorerade jag bjässen och ägnade min uppmärksamhet åt min pomme (som just då kändes viktigare), varpå han reser sig och säger med upprörd basröst "-nehe, skit it' då!".. 

Nu vid närmare eftertanke kanske det inte var så smart att både vara kaxig och dryg mot någon som säkert var aspackad och dessutom hungrig. Hade det varit en tjej hade jag åkt på spö! :P


Vet ni...

Vet ni vad det är för dag idag? Myyyyyyysfreeeedaaaaaag! Japp japp, så vad blir det till lunch? Pannkakooooor! Igen säger ni, JA för tusan säger jag!


Mums

Jag gick upp för en timme sen, alltså vid 10.30!! Heeeelt otroligt, men ack så skönt. Dock har jag kommit fram till att ställa klockan på 08.00 och sedan trycka på snoozar knappen i två timmar är mindre smart; men skit samma, det kändes lyxigt att få ligga kvar. Ingen stress här inte!

Jag var ovanligt hungrig när jag vaknade och jag beslöt mig för att lyxa till det lite såhär en fredag med en riktig pangfrukost; amerikanska pannkakor á la Jeanette. Mums!

Dock byggde jag inget pannkaksberg + att mina var fluffigare, men men.. Jag åt upp dem innan jag hann fota, så det får vi leva med. Men jag kan intyga att det var riktigt smarrigt, mindre roligt tyckte magen att det var dock; den känner sig lite blåslagen just nu. Men det var SÅ värt!


Ki box

Då var boxpass nummer två för veckan avklarat, och det känns lika skönt som alltid! Dock var det inte lika jobbigt som i tisdags, men det kanske man ska vara tacksam över?

Hur som helst, nu ska jag krypa ned i sängen och mysa med min underbara man som jag saknat hela dagen. Sen ska jag somna och förhoppningsvis sova gott, för imorgon ska Jeanette ha sovmorgon; o hör sen!

Natti

Cookie monster

 

Gissa om jag blev glad när jag såg min lilla favorit när jag klickade in på google, bra gjort; mer kakmonster åt folket!


Dags att börja igen?

Hittade lite gamla bilder jag gjort, börjar rycka lite i fringrarna på mig nu känner jag. Behöver inte var ngt seriöst, klotter är ändå roligast..

 


Stockholm

Då var det spikat o klart, på lördag åker jag till Stockholm! Lovely...


All that AND domestic

Trots en seg start så har jag faktiskt varit otroligt effektiv idag, om jag får säga det själv. Jag har redan tvättat tre omgångar, ringt om jobb, bokat biljetter till Stockholm i helgen samt städat iordning i köket. Det ni!

 


Aaaaj aj aj

Det är ok att gnälla ibland, man får ha riktiga gnälldagar; och idag har jag min.. Hade sjukt svårt att somna igår och när jag väl gjort det väcktes jag stup i kvarten av pottsorken och pissråttan Charlie som levde rövare så det stod härliga till, och den tid jag faktiskt lyckades sova kändes mest som vakentid. Drömde en allt annat än bra och rolig dröm, usch. Får ångest bara jag tänker på det, drömmen var nästintill störd..

Sen när väckarklockan ringde kl08.00 hörde jag hur det blåste utomhus och jag kände min kalla nästipp ovanför täckeskanten och kom snabbt fram till att snooza var ett givet val. Och som jag snoozade! Kom ur sängen pinsamt sent, och för mig är det runt 9.30.. Fy på mig!

Men det var ingen lätt uppgift att ta sig ur sängen, mina lår och mina skinkor kändes ganska misshandlade; axlar och biceps var inte allt för krya heller. Väl i badrummet undvek jag spegeln men det krävdes inte mycket för att förstå hur überläcker jag såg ut, fy fy. Sen mår nog inte mina halsmandlar helt ok, för de är inga små snärta historier längre, dessvärre..

Påminnelse: detta ÄR ett gnällinlägg, stå ut!

Nu blåser det rejält utomhus och jag tycker att det är på gränsen till snöstorm, önskar bara att det ville ligga kvar. Men men, jag ser inte fram emot min promenad jag måste göra senare. Det blir tjock jacka, mössa, vantar, halsduk och eskimåstövlar; hela kittet!



Det snöar!

Jippiiii!! Nu är Jeanette glaaaad :D Dock är det snöregn så det lär inte ligga kvar något, men ATT det snöar är halva grejen; så jag får nöja mig med det så länge..




I'm sorry

Jag är så himla trött så jag ska nog börja dra mig tillbaka nu tror jag. Lägga mig i sängen med min älskade vetekudde och somna med lugn musik i öronen, mys mys. Har ju en morgondag att se fram emot :)

Natti på er!


Jag överlevde!

Helt otroligt, både jag och Lina överlevde box-passet; men fy faaaan! Det känns, och lär kännas ännu mer imorgon.. Usch så härligt ;)

Tisdagspassen är inte nådiga, det kan jag säga. Dock var det inte lika plågsamt som första gången vi testade på det, så vi går åt rätt håll.. Känns som om jag kommer somna vilken minut som helst, lyxproblem.

Såg precis på schemat att jag bara har en sketen föreläsning imorgon, "turbinen" heter den; ska tydligen vara någon dokumentärfilm bland annat. 3 timmar varar det, orkar jag? Svar ja, men jag kan inte lova att jag inte somnar..




Roligt besvär

Har en uppgift i skolan där jag ska rita upp ett rum och sedan bestämma dess innehåll.. Det ska vara en del av en stor utställning, så en viss utmaning är det; men en rolig sådan!



Har börjat lite smått, mest för att lära mig programmet ordentligt; lite småknepigt, men jag lär mig snabbt. Förhopningsvis. Kan jag inte få använda Sims istället? Någon..?
Nehe, skit i det då..

Det får bli som det blir helt enkelt!


Kalluft

Om ni inte har varit utomhus något idag, gå ut!




Morgondagen

Om jag skulle ta och gå o lägga mig snart kanske, har en del att stå i imorgon. Måste dessutom mentalt ladda för morgondagens box-pass, fy fan! Lina kommer vi verkligen klara detta? Tisdagens pass är inte att leka med, 10 gånger värre än det vi brukar gå på.. Shiit, vilken träningsvärk jag kommer få!

Förresten så var min tripp till gymet idag + den långa promenaden helt bortkastat, jag trillade i bullefällan.. Men what the heck, måndagar suger ändå så vi tar nya tag imorgon!


Sov gott allesammans..


Promenad i kvällsmörkret

Phew* Nu har jag och pappa varit ute och knallat i kylan i över 1 timme, underbart! Snoret rinner, benen är som isklumpar och kinderna är rosiga, precis som det ska vara med andra ord.

Tror att det ska få bli en ny rutin, att ta en promenad med far min minst en gång i veckan; för precis som mig så gillar han att prata och skvallra lite ;) Idag diskuterades mestadels mina universitetsstudier, men också lillebrors tonårsrevolt. Good talk!


Mitt lilla glädjeämne

 




Time to go

Ohej och hå! Nu minsann är det slut på sötebrödsdagarna, nu ska Jeanette iväg till gymet och tränaaaa! Förhoppningsvis slipper jag känna mig som en zombie denna vecka och förhoppningsvis kan jag uträtta lite mer än vad jag lyckades med förra veckan.

Dock känns det ganska tungt att det är måndag, men med lite c-vitamin i kroppen och ganska mycket vilja ska det nog ordna upp sig. Även om det är kallt och pissväder har det gått ganska bra hittills, så nu håller vi tummarna gott folk!


Vardagslyx

Jag vet att jag skrivit om det innan, men det tål att upprepas många gånger om; något så enkelt som ett varmt skumbad. Jag älskar att ta ett bad då och då, det är extremt avslappnande och givande. För min del handlar det både om muskulär, men också mental avslappning och efter ett bad blir jag som en ledlös korv som är lika harmonisk som en filbunke. Finns säkert tabletter med samma effekt, men jag föredrar att lukta gott och inte förstöra min lever.

När jag badar är badskum ett måste, samt tända ljus. Som jag skrivit innan använder jag alltid Myrten. Det är toppen mot förkylningar och bättrar på blodcirkulationen, riktigt bra! Efter ett bad med Myrten känns det som om jag fått en timmes massage, jag känner mig mjuk och småskakis i hela kroppen.

Ni ska bara veta så många bra idéer man kan komma på när man ligger där i badkaret och filosoferar. Jag har funderat ut vad jag vill göra med min vecka, samt samlat mina spretiga och ångestfyllda tankar i ett mer kontrollerat fack. Så nu är det ordning och reda minsann, och jag känner mig allmänt bättre till mods och oron har tills viss del släppt.




Halloween

Halloween för min del såg lite annorlunda ut än vad som var planerat kanske, men jag är glad att det blev som det blev; för det var länge sedan jag skrattade så djupt och innerligt som jag gjorde igår. Och det var riktigt länge sedan jag sov så djupt och bekymmersfritt som jag gjorde inatt.

Det var meningen att jag, Charlie och Tim skulle ha en lång filmkväll/natt med mycket godis, skräck och gåshud. Dock lyckades vi inte pricka in alla rätt då Charlie somnade tidigt och jag var dessvärre inte sen att hänga på. Men roligt hann vi ha, och en himla massa godis hann vi äta iaf ;) Tyckte nästan att det var lite viktigare än skräckfilm, även om Tim's spel var rätt obehagligt..

Har nog aldrig sett Charlie så speedad och glad som han var en stund på kvällen igår. Han for runt och hade verkligen jätteroligt i sängen; vilket var otroligt kul att se. Men när racerbajsen sprungit omkring i ca 10 min hoppar han upp i Tim's hand och fryser till; han blev likstel. Först trodde jag bara att han lyssnade efter något, eftersom hans öron pekade lite märkligt utåt; sen trodde jag att stackarn blivit skrämd för hans ansiktsuttryck såg aningen ihopskrynklat ut.
Dock släppte alla tidigare spekulationer när Tim utbrister;
"Oh oh, Oh nej.. Säg INTE att han....!" "Jo det gjorde han!!"

Varpå Tim, jag vill inte säga flög; men rusade ut i köket med en Charlie och en Charlieplutt i handen. Hahaha, min hamster är toppen! Älskar honom verkligen av hela mitt hjärta!
Inte en enda liten klutt i sängen, men en riktigt genomtänkt färsking i Tim's hand. 1-0 Charlie!

Usch nu ska jag inte vara elak, men det var faktiskt roligt. Förlåt... Å Charlies vägnar ber jag om ursäkt!

 

 






RSS 2.0