För er som inte vet


För er som inte vet så har jag trotsat min rädsla för nålar, trotsat mina föräldrar och trotsat allt annat sans och vett.. Men jag är nöjd.. Kände att jag var tvungen att gör någonting sista tiden som tonåring, kan ju inte vara "good girl" hela livet ;)


Strike a pose! Mitt gips höjer helt klart klassen på bilden...


Heeeej jaaa! 5 dagar kvar, sen ryker det all världens väg!!



Dagens tre sanningar

Om min dag;

* Min frukost bestod av en risifrutti som jag fick ont i magen av

* Idag ska resan till Riga bokas

* Jag är rädd för att gå ut och göra någonting, för vad kan man göra i Finspång utan att infödingarna kollar snett på en??



J reflekterar

Jag är mer än less på mitt gips just nu! Som tur är så ska det bort om mindre än 11 dagar.. Jag är ensam hemma ikväll då pojkvännen flytt till Linköping för att trängas i ett rum med 5 andra svettiga och orakade killar.. De ska spela, käka polly, dricka cola och vad killar nu gör när de "lanar" ;)

Usch ja, det blev iaf inte kebab till middag idag; orkar inte sån äcklig mat mer.. Istället fick jag snilleblixten att göra en räksallad, dock krävdes det mer jobb än väntat.. Skala räkorna tog ungefär 30 min, och jag fick slå in gipset i folie för vi hade ingen plast.. Haha, det såg ut som en stor kebabrulle;) Men hellre det än att skiten luktar härskna räkor sen..

Juste, jag har köpt en liiiiten dator.. Så himla söt, men svår att skriva på för tillfället.. Kommer bli toppen sen när jag börjar plugga!


Bilder

Här kommer lite bilder från firandet av moi;


Ett av många fina paket :) Fick bland annat en mobil, glas jag samlar på, underkläder, dvd-boxar, klutt klutt för håret och lite annat kul :)


Smörgåstårta á mamma Lola och Jeanette på ett hörn ;)


Klart det ska va smörgåstårta på födelsedagen!


Niklas kom på besök dagen efter, men det gjorde inget..


Såå vi ;)


Bål blev det på lördagen


Niklas får avsluta denna bildserie, för mer bilder tog jag inte.. Alla bilder är tagna med min nya mobil, fräsigt va? :P

J 20 år!

Japp japp nu har jag fyllt, firats och gått vidare.. Dock får bilder osv vänta till en annan gång :) Har fullt upp med en massa annat skoj istället, såsom förberedelser inför hösten och att vara sjukskriven...

Sjukhuset idag

Jag ska snart in o röntga och gipsa om min stackars hand som jag bröt för 6 dagar sen.. Jag vet att det låter idiotiskt att ha brutit handen, men det har jag faktiskt lyckats med :P Ett ben i handen, precis under ringfingret är brutet, rätt av.. tjoff tjoff..

Kul med gips när det är 2 dagar kvar till 20.. Men som Fors* sa; "då har du ju testat det också!"





*Fors är en liten bulle som bossar på jobbet, men han försöker iaf vara snäll :)

KSM i höst

Äntligen har jag bestämt mig! Jag vet vad jag ska plugga i höst, lycka! Jag kom nämligen in på kultur, samhälle och mediagestaltning i norrköping.. Jag börjar den 17:e agusti och ska plugghästa 3 år framåt, så jag har längtat! Det var faktiskt ingen ironi, det är helt sant.. Jag har saknat att plugga.. En gång en plugghäst alltid en plugghäst..

Nu ska jag bara hålla tummarna för att Bojjan (Lina) kommer in också.. För vad vore en skola utan fecke 1 & 2 liksom? Mohahaha..


Den här utsikten kommer jag njuta av i tre års tid.. Kul att jag kommer kunna ha koll på vad kunskaparna håller på med ;) Långt jag flyttar, verkligen.. Andra sidan strömmen, here I come!



Statoil kl.22.30 i Finspång

Igår kväll satt Niklas o jag och tittade på film, när plötsligt en av huvudpersonerna började äta en korv med bröd.. Niklas o jag bara kollade på varandra och utbrast samtidigt; "mmm, korv med bröd".. Hahaha.. Sen gick det av bara farten, "va gott det skulle va med korv", "ne, korv, mos och räksallad", "vi åker till statoil!". Det gjorde vi såklart också.. Haha, jag vet inte vad jag ska säga mer egentligen; mer än: statoil i Finspång 22.30, romantiskt värre..



Lata dagar

Jag vet att jag är dålig på att skriva här nu, men jag har en väldigt bra ursäkt... wait for it...wait fooor it... Det är sommar gott folk! Skäms på er som sitter så mycket vid datorn ;)

Nevars, men när jag inte sliter arslet av mig på slavfabriken så solar och badar jag faktiskt.. Alltså har jag inte tid, eller lust med datorn.. Det kommer i vinter sen, det lovar jag..

Om det finns en gud,

Så har han straffat mig hela dagen! Största kylen på jobbet strejkade och lade av.. Måste jag påpeka att det är ett helvete när man säljer enbart sallad och grönsaker? Så jag fick ägna ett bra tag åt att flytta över alla saker till småkylarna, riktigt roligt..
Sen så tog salladen slut, pga en missad beställning.. Inte lätt o vara ledig ska jag säga.. Så idag har jag sålt sallader utan sallad, underbart! 
   Och som grädden på moset så har värmen varit olidlig, skaffa AC snälla Kolmården! Det gick knappt att gå på toa utan att krevera, och då kan jag knappast skylla på dålig kondis; dock dålig hälsa just nu. För mitt under dagen så börjar jag blöda, och får inte stopp på det! Anledningen och varifrån vet jag fortfarande inte, så det får förbli ett mysterium...
   Sen när dagen äntligen lidigt mot sitt slut säger hantverkaren som pysslat på taket i ett par timmar att min kyl läcker lite överallt.. Great! Trots att han byttre kylar-aggregat-tjofräsen på taket så funkade den sisådär.. Så när han och två tjommar till fingrat lite med fläktarna och "batteriet" gick den till slut igång.. Innan han sedan drog sa han bara att jag skulle ringa i morgon bitti om skiten inte funkade..

Gissa vem som håller tummarna att kylen ska fungera imorgon? Jo.... JAG.. Haha.. Får nämligen säsongens största leverans imorgon så det skulle vara sweet om kylen fungerade då.. typ..




RSS 2.0