Kärlek

Haha, hade så himla roligt imorse... Niklas och jag lyssnade på gamla ace of base låtar på youtube och sen sjöng vi med och dansade runt i bara underkläderna; och töntade oss givetvis framför spegeln...

Idol nästa älskling?





Gokart

Jag, Niklas, Carnklev, Carnklevs brorsa och Therese från min klass åkte ut till raceland och körde gokart i eftermiddags; så himla kul! Jag kom näst sist, men det gjorde inte så mycket; jag är nöjd iaf... Är dock väldigt trött i armarna och lär vara stel imorgon ;) Det tåls att göras om hörrni!




Mat mat mat

Jag är hungriiiiig! Dags för frukost känner jag...

Juste nu har jag bokat bussbiljetterna äntligen, var på tiden... Men imorgon bär det av!

Men nu, KÖKET!

Whyyyyy?!

För det första hade jag svårt att somna och för det andra drömde jag mardrömmar hela natten; om vad håller jag för mig själv; men det var läbbigt iaf... Sen tiiiiidigt på morgonkvisten väcktes jag av ett högt och brutalt ljud; wrrooooooooooH! wrum wrum... En bensindriven hand-gräsklippare som används i slänten i slutet av vår trädgård. Spontant börjar jag leta efter hagelgeväret, men när jag inser att jag ändå ska gå upp någon timme senare kravlade jag mig ur sängen och svor som en *piiiip*.

Varför så tidigt? Varför idag av alla dagar när jag äntligen skulle haft lite sovmorgon? Why?! WHYYY?!?!?

Tydligen så är det stora gräsklippar-dagen idag, för längs motorvägen klippte de och i stan klipptes det också överallt.. Så nu saknas bara att jag klipper till någon...


Öronproppar ska det va!

Hur kan folk sova utan öronproppar? Eller är det bara jag som hakar upp mig på små ljud i rummet/omgivningen? Är det bara jag som är extremt lättväckt och absolut inte kan somna om det inte är knäpptyst...? Hmm, I wonder...

Mina räddare i nöden är dem iaf. Dessvärre var jag ju tvungen att sova utan dem igår eftersom Niklas vägrade flytta på sängen där ena proppen ramlat ned bakom; detta resulterade i att jag knappt sov för att han flängde runt som en falukorv och gjorde märkliga ljud hela natten. Tack älskling...

Men han han fick nog igen gånger tusen sen när jag vaknade och var på mitt mest älskvärda humör, hehe.. Resten av dagen slapp han mig iaf, men då var det skolkompisarna som fick dras med en zombie istället. Men men, man kan inte vara på topp jämt; men imorgon är det en ny dag! Och då är målet att vara äckligt hurtig och ha en perfekt hårdag! Lägg märke till hur högt jag lagt ribban nu...



Nue vill ja juh ba' döh!

Jag är så trööööött, är så seeeeg och har sååååå ont i huvudet! Usch vilken jobbig, pissig och sketen dag det har varit idag... Huvudvärk har blandats med kaffe, skratt och frustration.

Min grupp och jag har jobbat i nästan 8 timmar med vårt repotage! Och på den tiden har jag lyckats med både det ena och det andra... I min lilla del av "programmet" skulle jag intervjua några personer, så när jag skulle spela in introt lyckades jag med konst-stycket att prata riktigt bred stockholmska; och så lät jag sådär jobbigt hurtig och "storstadig".

Jag lät som Blondinbella när hon är som värst! Precis som hon lät jag, och det var riktigt jobbigt att höra sen kan jag lova; men som tur var så ska vårt program vara överdrivet och tillgjort så jag gjorde inte ett så dåligt jobb iaf ;)

Sen finns det en tjej i vår grupp som pratar väldigt bred norrländska som jag sedan la till med ganska fort, haha.. Så när jag ringde Niklas sa jag; "Nue ork ja int nå mher"! Så kan det gå... Känns bara som om det enda som faktiskt kan rädda dagen är ett långt bad...





Horoskop

De få gånger som jag faktiskt läser mitt horoskop är det alltid samma gamla visa; skit! Det står aldrig något positivt och mitt hopp om livet dör lite varje gång jag läser det... Nu gick jag in på en hemsida och läste lite om kräftan och ormens år (1989), och jag vet inte om det känns så mycket bättre nu faktiskt. Vissa saker stämmer ju klockrent, men det är ändå tragiskt.

Ormens egenskaper - kinesiskt horoskop

Ormar är en natur av motsägelser. Ormar är intellektuella, passionerade och ibland fruktade. Ormar kan sakna visst självförtroende vilket gör dem ägande och svartsjuka. Ormar är mycket självkritiska och kan ofta låtsas veta mer om saker och ting än vad de i själva verket gör. Deras förmåga att ta till sig information gör att de har fallenhet för forskning och akademiska studier. Ormar är svaga för makt och de umgås gärna med framstående personer och gillar dyra ting. De har en naturlig ledarstil och passar bra som t ex politiker.

Ormar är romantiska och passionerade partners, men en aningen mystiska. De är sentimentala men kan visa en svartsjuk sida och förlåter dig aldrig om du bryter ett löfte. Ormar litar helt på sig själva (nästan inga andra) och har oftast alltid rätt. Ormar är uppskattade för sina humoristiska karaktärsdrag som de även behåller i kniviga situationer.

Ormar är duktiga med pengar och är påhittiga gällande att skaffa dem, de finner alltid ett sätt. De är skarpsinninga och lär sig alltid av sina misstag. Ormen är planerande och skapar sig alltid en helhetsbild innan beslut tas. Ormar gömmer sina känslor väl och kan undanfly oannonserat och överraskande.


Känner ni igen er något? Ni som är födda i ormens tecken det vill säga... Som sagt, vissa saker stämmer mer än andra.

Kräftans egenskaper - stjärntecken


Kräftor är av mycket emotionell natur och de är känsliga för hudkontakt. I det offentliga kan de låtstas vara coola och distansierande, men de är verkligen mycket mjuka och kärleksfulla. För dem är det viktigt att ha djupa känslor för sin älskare/älskarinna, för dem är sex ett emotionellt band mellan två parter. Kräftor har stora humörssvängningar och de är mycket hämndlystna och långsinta. De kan inte acceptera otrohet då sex är mer än en fysisk tillfredställesle, för dem är det ett emotionellt engagemang.
Stjärntecken: Kräftan
Datum: 22/6 - 22/7
Plats i zodiak: Fjärde
Planet: Månen
Element: Vatten
Bra egenskaper Kräftan: Vänlig, kärleksfull, livlig fantasi och sympatisk.
Dåliga egenskaper Kräftan: Osäker, lättstött, känslig och slarvig.

Kvalitet:
Ledande
Polaritet: Negativ
Passar bra med: Jungfrun, Skorpionen och Stenbocken.
Passar dåligt med: Lejonet, Vågen och Skytten.


Niklas och jag passar alltså varken bra eller dåligt med varandra, så kan det ju va...

Den heliga söndagen

"Vad gör tjejer på söndagskvällar?", ja vi försvinner lite magiskt och gör något mystiskt.
Det är inget stort mysterium egentligen, utan bara en fråga om tjejers behov av lite "ego-tid". Mina söndagskvällar brukar se lite olika ut, men de kan sammanfattas med ett ord; "lat". Jag gör ytterst sällan några knop på söndagskvällarna, utan jag passar på att ta hand lite om mig själv och laddar inför en ny vecka.

Tror knappast att jag är ensam om att ta en lång dusch, läsa en massa skvaller, se på ytliga serier och måla naglarna; är man riktigt duktig klämmer man in en hårinpackning och en ansiktsmask också... Eller har jag fel?


 


När tar det stopp?

När slutar livet vara en emotionell berg- och dalbana?

Lite komiskt

Ha ha, när jag som bäst satt och klickade runt på google bilder så hittade jag denna;

 

Så bra går det att vara anonym numera ;) Första sidan hamnade ni på flickor! Jag som letade efter en seriefigur jag... Så kan det gå...

 


Segt

Har sovit över 12 timmar inatt! Känns som världens bakisdag, även om det egentligen skulle ha varit igår; men men... Bläääää, jag orkar inte! Kaffe kanske skulle vara något, eller en lång promenad lite senare när det blivit kallt; för att sedan avsluta med ett skumbad tittandes på gossip girl och sedan back to bed... Den planen gillar jag, skarpt!

Ge mig en rejäl spark i röven någon!

KSM

Det blev väldigt lyckat igår måste jag säga :) Inte minst för att det faktiskt blev ett riktigt tårtkalas ;)

 

Alex vet hur man posar!

 

Många intressanta diskussioner blev det

Emmy och Erika, KSM såklart

Inte sen att hänga på!

Jag och Ted

Jag och Therese på Trappan, nu börjar fotominerna komma fram

En klassiker! Men det var kanske inte så smart att den kortaste personen i högen höll i kameran..

Mötte Pernilla och J, med vänner ;)

Ne...

 

Det var en lyckad kväll och jag är glad att jag följde med! Det hela avslutades på Max med ett orginalmål och sedan började den smärtsamma vandringen hem till Therese, där jag sedan sov.

Nu är frågan, på't igen ikväll?

 

 


Feeest med stort F!

Ja ikväll ska jag känna på en riktig studentfest! Ska först på förfest hos några klasskompisar, eller "tårtkalas" som de har valt att kalla det ;) Sen blir det vidare till Trappan eller hugo... Sen ska jag också för första gången sova kvar inne i stan, var vet jag inte än; "men det är sånt som löser sig". Studentlivet är helt okontrollerat så det lär bli en prövning för mig, men det positiva är iaf att jag slipper åka dyr taxi eller köra själv :)

Så pass på ikväll säger jag bara!


That's it?

Var det den sista droppen? Rann bägaren över nu?



Stresshantering

Jag har varit extremt stressad, pressad och full med ångest de senaste dagarna. Jag vet inte om det är det nya tempot i skolan eller om det är andra emotionella faktorer som spelar in; eller kanske båda? Hur som helst så har jag ständigt en tryckande känsla i bröstet och sova kan jag ju nästan glömma; huvudet går som en torktumlare om kvällarna och vägrar tystna.

Jag är så uppe i varv och spattig hela tiden att jag önskar att dygnet kunde vara dubbelt så långt... Och det här med prioriteringar som jag nämnde nedan; nu vet jag hur jag ska prioritera iaf... Lite annorlunda än jag först tänkt, men det var inte jag som kastade första stenen!

För att på något sätt varva ned en aning försökte jag först att teckna, det brukar alltid hjälpa; men inte denna gång, för upprymd. Att läsa var bara att glömma det också, men att på ett lite annorlunda sätt använda min kreativitet började jag istället klippa och klistra. Om dagisbarn kan hålla sig lugna och sysselsatta i timmar borde det ju fungera på mig också, eller hur? Till en början tog känslorna över helt och jag klippte mordiskt ut saker, men tills sist gav det faktiskt med sig och jag försvann in i en egen liten sfvär.

Resultatet blev sedan också som det blev, en del med tanke och mening bakom o en del utan...

 

 

Det var roligt att sitta någon timme och bara bläddra igenom en massa ytligheter och sedan bestämma vad som var relevant och icke relevant. Detta borde jag göra oftare, ett himla bra sätt att avreagera sig på! Ett litet tips sådär...

 


High on life

Den "höga" september luften och det ovanligt fina vädret gör verkligen sitt för humöret. Även om det är piss att sitta på en 4 timmar lång monotom föreläsning som sedan avlöses av ytterliggare 3 timmar, så är livet ändå ganska bra just nu. Jag känner mig ovanligt ambitiös och sprudlande, och som för många andra är hösten en "nystart" på flera sätt och vis; för det är nu det är dags att ta tag i saker o ting! Jag har inte bara läst ut två böcker på en vecka utan jag har även lite andra projekt på g; yoga är ett av dem ;)

 


Oh nej!

Hur har jag kunnat glömma/missa att alla bra serier har dragit igång?! Årets höjdpunkt liksom, och jag har missat det!! Är jag så upptagen med skola och pojkvän att jag missat en sådan händelse?! Usch, jag får dra ned lite; och jag tror att alla vet vad jag kommer prioritera lite annorlunda ;)

Jag skiter i att det är en ytlig och förutsägbar serie med tunnt innehåll; Gossip girl är bra! Det behöver inte vara svårare än så...


Min räddare i nöden

Jag har fått en ny älskling som alltid finns där för mig i alla lägen och som är överlägset bäst! ALLTID! Den var min räddning i Sälen och jag är evigt tacksam att den återigen räddar mig och min snok om dagarna. Jag pratar givetvis om nässprayen otrivin comp (!) som är den i särklass bästa nässpray som jag testat, inbillar mig att det inte finns något i världen som klår den! Så det så...

Den stoppar rinnsnuva och den tar bort den irriterande täppan som ständigt är mitt problem. No more snorande och snytande säger jag bara! Nu har jag den renaste pipan i stan ;)

Och om otrivin vill skicka ett presentkort till mig för den fina reklam jag bjuder på, är det givetvis välkommet :) För här används nässpray flitigt!

 



Hemma igen

Nu är det slut på barnvaktandet för min del... Det har varit en väldigt rolig upplevelse, men jag har inte kännt mig hundra och jag har knappt sovit om nätterna; så jag behövde nog åka hem och vända pannkakan helt enkelt. Känns som om jag har bott i väskor den senaste tiden och jag har flängt runt så mycket att jag knappt vet var "hem" är längre :(

Vad jag saknar mest är att få ha en "vardag" med lite rutiner och en trygg punkt någonstans; och sist men inte minst, en plats där jag har mitt eget "space" med mina kläder och mina saker. Orkar inte med allt ned och uppackande längre! Punkt.

 


Hey Princess

Igår köpte jag två böcker, Hey Princess och Hundra procent fett.. Det är två böcker med "vuxenserier", satir, ironi och en otrolig humor... De är släppta av bokförlaget Galago, vars redaktör var och föreläste på skolan igår; så det var därför jag fastnade. Hey Princess är skriven av Mats Jonsson och är en självbiografi. Mats var tidigare redaktör på Galago och jobbar nu tillsammans med muppen som var o föreläste för oss igår..
Har redan läst över 200 sidor i boken och älskar den! Visade den också för Niklas som ryckte till sig den snabbt som attan, så nu lär jag inte få tillbaka den förens han har läst klart... Man kan lugnt säga att han också har fastnat, hihi :)

Har ni tråkigt i höstmörkret köp denna bok eller en annan "vuxenserie", otroligt roligt och givande!


 

 


Filmkväll

Tjejkväll med hemlagad mat, film, asti, godis och en massa skitsnack såklart ;) Igår var det toppen att få umgås med mina nära vänner Lina och Peson! Alltid lika trevligt och jag ser fram emot måndag :)

Lina o jag slog bokstavligt våra kloka huvuden ihop och lyckades då med denna otroligt självspeglande bild... Nästa gång ska du också vara med Peson ;)

 


Niklas

Han har nyligen skaffat ny frisyr och färgat barret, så jag tycker att han är värd ett eget litet inlägg... För ni ska se hur han beundrar sin nya frisyr i spegeln ;) Men det blev faktiskt väldigt snyggt, well done!

Puss på dig!

 

 


Barnvakt

Niklas och jag har varit barnvakter sedan i tisdags kväll åt Maja 8 år :) Hon är Niklas halvsysters dotter, hänger ni med? Vi ska passa henne och katten Mysan tills på onsdag, och än så länge måste jag säga att det går väldigt bra! Även om folk på gatan gärna kollar en extra gång när "mamman" (jag) ser ut o vara 16 men måste vara minst 25..

Hur som helst, Niklas och jag har levt ett litet familjeliv som både har inkluderat att gå upp kl.07.00, fixa frukost, göra läxor och GÅ till skolan med Maja och mycket mer. Men jag klagar inte, hon är i en alldeles perfekt ålder där hon fixar det mesta själv... Dock är det värre med katten som både bajsar och kräks :S Och gissa vem som får göra rent kattlådan? Inte är det min manliga "hjälte" iaf...

Lite vad vi gjort so far;


Cirkus! Har jag inte varit på sedan jag var plutt, och 2 timmar var lite för mycket... Cirkus uppskattas nog mest när man är just...plutt...


Men vi fick iaf se en häst utan huvud, alltid något :P


Sen var vi även på tropicariet i Kolmården och gick runt :)


Katten Mysan, som faktiskt kan vara mysig :)




Suck*

Även när det är rättvist så är det orättvist! Det är så sant att det nästan är osant...


Det finns inget stopp!




Fröken pigg & fräsch

Känner mig inte på topp! Skönt att vara hemma i sängen igen...

Usch ja, fröken fräsch som sagt...

 

Ja, och så kan man ju passa på o kolla lite i november också...

 


Host host*

Nu börjas det igen! Förkyld, ont i halsen, hosta och febrig... Ingen dag är den andra lik, antingen mår jag piss eller så fungerar det mesta... Vill iiinteee *gnäll gnäll* Dock är det skönt med varma bad och en brännande vetekudde..




Dags för bloppis?

Jag har sagt det förr och jag säger det igen, jag har för mycket kläder! Nu när jag börjat flytta hem alla kläder från Finspång återstår bara en sak, jag måste köpa en ny byrå.. För nu fungerar inte mitt vanliga system längre, 50% i garderoben o 50% i tvätten... Shiiiit! Måste ju dessutom packa upp alla mysiga höst o vintertröjor snart, var ska dem få plats?

Bilden vägrar att vända sig rätt, men jag hoppas att ni kan se min fina klädhög ändå... Det där är baby-klädhög, vanligtvis är den dubbelt så stor och har några småsyskon på andra stället i rummet; med andra ord ser jag mitt golv ganska sällan. Ikea nästa!

 

 




1 september

Är hösten här nu? Är den verkligen på väg? Det är visserligen kvavt och ganska varmt om dagarna fortfarande, men nätterna blir allt kyligare. Oh jag är så lycklig! Älskar hösten och älskar vintern! Fram med alla mysiga kläder, skor, tofflor och pyjamasar... Att få lägga sig i ett varmt skumbad när man är alldeles frusen är bland det bästa jag vet, och än bättre; se på ett avsnitt av satc, one tree hill eller gossip girl samtidigt! Imorgon ska Lina, Peson och jag inviga hösten ordentligt; genom att ta en lång skogspromenad som förhoppningsvis kommer ge oss kalla och rosiga kinder. Nu är livet värt att leva...

 

 



Grattis Niklas 20 år!

Grattis älskling! Du vet inte om det än men det väntar en tårta här hemma på dig sen ;) 

 

Även om vi inte är på Cypern på din födelsedag i år så hoppas jag att du får en bra dag iaf, och ett partyparaply går alltid att ordna ;)

 

Vi firar även 1 år och 4 månader idag!

 

 

 


RSS 2.0