Vardagslyx

För mig kan vardagslyx vara ett nytt sköljmedel exempelvis. Mer än så behöver det egentligen inte vara. Varför just sköljmedel? Det luktar fantastiskt gott (i bästa fall) och det känns så lyxigt när man har på sig något nytvättat som luktar gott och fräscht. Idag hittade jag definitivt ett sköljmedel som jag kommer att använda mycket, för det luktar otroligt gott! Så om ni har svårigheter att välja ut ett bra sköljmedel så rekommenderar jag detta ;)




Lite annat vardagslyx är även:

Ny kaffekopp och nymalet kaffe


En ny tvålpump! Hahaha.


I hate mondays!

Det var iof ingen nyhet för er som känner mig. Men vafan, när jag väl sitter här vid datorn och ska ta tag i min för tillfället ganska lilla "to-do"-lista så skiter det sig direkt. Inlogg till en av mina distanskurser har inte kommit och studentportalen verkar översvämmad av bokstavligt hungriga studenter som vill få sitt CSN. Idag är nämligen dagen då filfak (Filosofiska fakulteten) kan registrera sig på sina program och kurser, detta måste göras; annars får man inga pengar. Så enkelt är det. Men det suger att det inte fungerar!

Efter en skön helg kommer vardagen

Ibland är det lyxigt att läsa ett program som KSM (kultur samhälle och mediegestaltning), för med jämna mellanrum kommer det en riktig långhelg. Och nu när vi går in i ett nytt projektblock så blev det en liten ledig lucka, fredag-måndag. Riktigt trevligt. Helgen har gått så otroligt fort dock och jag vet knappt vad jag har ägnat mig åt, men utvilad känner jag mig iaf :) Men frågar ni mig samma fråga igen imorgon när vi börjar kl.8 så kommer ni få ett helt annat svar, hehe ;)

Hur som helst, måndag.. Tvätta, diska, plugga distanskurser är väl vad som står på schemat idag. Samt slänga ut det godis som överraskande överlevde helgen. För jösses vad det snaskats (äckligt ord) i helgen! Men nu är det slut med det. Buhu. Ser nu framför mig den där äckligt hurtiga och jävliga bilden jag lade upp här om dagen.



Nästan 100%

Tanken var att jag först skulle le med stängd mun, men sen mitt i allt så fick jag för mig att jag skulle öppna munnen och ge ett riktigt Hollywood-smile. Men som ni ser så hann jag inte riktigt få till det. Tur att photoshop finns så att man åtminstone kan få till lite behagligare färger i bilden, för mitt röda hår var inte så himla snyggt mot en lila tröja.



Ett litet steg för förhållandet men ett stort steg för mig!

Jag fick precis mitt namn på vår ytterdörr! Det är lite töntigt att skriva om kanske, men det är stort för mig :)




En sådan söndag

Idag händer det inte mycket hörrni. Tim och jag ska ut till Kolmården senare idag på middag hos mamma och pappa. Sen antar jag att de vill känna och klämma på nya bilen också ;) Jag fick provköra den lite igår och det var en kulig upplevelse :)

Men tills att vi ska bege oss utåt skogen så ska jag bara sitta här hemma och uggla. Slå på en diskmaskin kanske. Plugga vidare på det jag påbörjade inatt kl.02.00 maybe. Vilka beslut som måste fattas..




Kämpar vidare med nyårslöftet

Ja här kan vi inte ligga på latsidan inte! Nej nej. Har man avlagt ett löfte så får man åtminstone försöka hålla det i en månad eller två :P Hehe. Äta mindre socker och träna mer, lätt som en pannkaka; utan socker. Mitt inre kakmonster är asförbannad och håller nu i skrivande stund att alliera sig med muffinsrumpan, mysfluffet och stora latmasken. Men de kommer inte att ha en chans! Mohaha. För på måndag är det dags för afro igen och sen kommer veckan att bjuda på allt annat än onyttigheter.. Heja heja!

Jag har ju för fasen en strandkropp till tre veckor i Florida att fixa!




Lördagkväll

Klockan är inte ens tio och jag är redan hur trött som helst, skyller på all mat. Vi åt tacos och det blev ett rejält lass kan jag lova ;) Haha, åt iof bara ett bröd. Men uppe på hade jag ett ton grönsaker. Hehe. Mumma! Tims kompis åt även med oss och efter maten blev det nya resident evil filmen, ja vad ska man säga om den? Full rulle från början till slut.

Nu sitter grabbarna och spelar nya NHL 11 på ps3:an och jag halvsover vid datorn. Livat värre. Funderar faktiskt på o gå o lägga mig. Haha, fy vilken gammal fis jag blivit! Pinsamt. Tur att vi ska upp till Stockholm snart och leva rövare med kusinerna :P Det är ju dags att planera bröllop och klämma in mig i en brudtärneklänning..


Här sitter dem, de små gossarna. Det verkar gå bra för dem, just nu :)


Grattis Bettan och Patti på födelsedagen!

Den 20/1 fyllde Bettan 50 och hennes dotter fyllde 25 år, på samma dag :) Bettan och Patti är alltså Tims plastmamma och plastsyster. Igår fredag var vi förbi en sväng och firade dem. Det var vi långt ifrån ensamma o göra kan jag säga, hela halva familjen Jonsjö var på plats samt annan släkt och vänner. Det var inte många jag kände igen, men samtidigt var det kul att hälsa lite på nytt folk, som för övrigt visste precis vem jag är. Hehe pinsamt.


Ett av födelsedagsbarnen sitter och gråter vid presentöppningen. Bettan blev nämligen rörd över sin kusins tal så hon kunde inte hålla tillbaka tårarna :)


Längtar till fjällen!

Jag tycker inte om att snön smälter bort, verkligen inte! Just nu sitter jag hemma i köket och drömmer mig bort till fjällen där det finns massor med pudersnö och härlig miljö. Åh, snart är det dags! Och jag håller alla tummar jag har för att vi får bättre väder än förra året då det var alldeles för kallt.




Ny familjemedlem

Oj oj vilken rivstart det blev på veckan igår! Redovisning av projektet, första afropasset för året, bokade biljetter till Florida och Tim o jag firade även 15 månader tillsammans. Sen skrev Tim på papprerna för vår nyaste medlem i familjen, nämligen en Mercedes. Inte så pjåkigt! Men lite nervös är jag, det gick så himla snabbt och jag har faktiskt inte sett bilen i verkligheten! Dock gör den ju sig ganska bra på bild, så det får duga tills vidare. Litar på Tim :)

Såhär ser pärlan ut:




Så nu vet ni vad ni ska hålla extra utkik efter i trafiken, pass på säger jag bara! ;)


Just det! Bilen ska komma hem på fredag redan, iiiiiih! :D



Söndag

Idag är det söndag och Tim är i Nävekvarn hos sin farmor och jag sitter här och umgås med den skriftliga reflektionen. Jag tänkte skicka in den idag, men eftersom vi inte har redovisat projektet så kan jag inte svara på sista frågan och måste vänta. Buhu, jag som ville få skiten gjord så att jag slapp i veckan! Men men, allt annat är färdigskrivet så jag ska bara lägga till ett stycke sen ska den skickas in! Så det så :P

Lördag

Jösses. Halva januari har redan gått. Hur gick det till? Dagarna bara flyger iväg och snart drar det igång på allvar med studier, träning, jobb m.m. Längtar nästan lite en aning till sommaren. Efter fjällen så kan vintern gärna få dra sig tillbaka. Efter fjällen.

Bjuder på en gammal favvo..


Trevlig helg hörrni! ;)


Ny dag nya tag!

Måste bara säga att gårdagen var väldigt märklig. Den gick från bra till sämre och sedan upp till riktigt bra igen :) Somnade innan kl.22 igår kväll, blev helt slut efter humörkarusellen.

Men hur som helst, idag är en ny dag och jag har hittills bara gjort "nytto-saker". Som att skicka in studieförsäkran, ordnat med mina distanskurser (snart drar de igång!), tvättat och nu snart så ska jag börja förbereda inför morgondagens opposition.




:(

Och där gick dagens humör ner i botten! Usch så tråkigt...

Inbjudna till bröllop

Vilket år detta kommer att bli! Två av mina fyra kusiner ska gifta sig! Den äldsta, Robert ska gifta sig i april och kusin Madde ska gifta sig i juli. Jag är så himla glad för deras skull! :D

Såhär ser inbjudan till Roberts och Sandras bröllop ut;



Grattis Tim 22 år!

Firandet började egentligen redan i Lördags. Mamma och pappa gav Tim och mig en hotellnatt på ett modernt designer hotell i stan, President. Mycket trevligt! Vi blev även bjudna på en spontanmiddag av Tims pappa Agne och hans sambo Bettan. Vi åt på O'Learys och det var lika gott och trevligt som vanligt :)

Efter maten hamnade vi som vanlig i matkoma så vi halkade tillbaka till hotellet och tog en powernap innan det var dags för kvällsbio. Vi såg filmen "The town" och den var helt klart det bästa vi sett på länge! Tummen upp för den :)


Lördagen började med frukost/lunch i form av hemmagjorda amerikanska pannkakor med sylt och glass.


En del av vårt rum, extremt dålig bild. Förlåt.


En del av badrummet.

På måndagen då Tim faktiskt fyller år på riktigt så kom mamma och pappa förbi o fikade och sa grattis. Något senare kom Agne, Bettan och hennes barn Jonathan och Patricia; även med dem blev det fika. Hehe, dubbelfika är aldrig dumt! ;) Vi spelade lite Ps3 Move, riktigt skoj!


Många fina presenter fick han också :) Nya fina whiskeyglas, presentkort på Brothers, luktagott artiklar m.m.
Av mig fick han lite "bra-ha"- saker från MQ som strumpor, t-shirt osv. Sen fick han en parfym från Versace av mig som luktar sjukt gott! Nästan på gränsen till att jag kan tänka mig att sno den ;)


Åter till Universitetet

Jaha ja, då var lovet slut. Men lika bra är väl det, för jag har inte gjort allt för mycket under ledigheten och ärligt talat så hade jag börjat ledsna på att bara gå hemma och uggla.

Hur som helt, nu är vi igång och även om det smärtade att gå upp 7.30 imorse så känns det bra än så länge. Jag har min nya termos med mig fylld med kaffe, så idag är jag onåbar! Hehe, eller inte. Men det gäller att vara positiv! För datorn och programmet krånglar redan, så det kan bli en lång dag detta.

Jag har även dragit igång arbetet med att tacka nej till några distanskurser, för det känns inte rimligt att läsa 6st; så någon måste bort! Tror att jag lyckats komma ned till 3st nu iaf, så det kanske får bli så..

Bilder från helgen och ett grattis-inlägg till Tim kommer senare ;)


Har satt upp ett litet mini kontor, för det lär nog bli ett tag som vi sitter här.


Dagens promenix

Hej hopp i stugorna! Vackert väder har vi, inte. Men vad gör det? Ut ville jag i alla fall och ut kom jag. Jag tog på mig mina kängor och laddade för en slirig promenad upp till ÖB (Ö&B om man ska vara korrekt). Moddigt var det, men det var himla skönt att röra lite på sig. Jag tog med mig en ryggsäck och passade på att handla tvättmedel, tandkräm m.m, sånt där icke-skoj som är nödvändigt med andra ord.

Det blev ett par kilo i ryggsäcken, men det gjorde inte så mycket. Jag fick mig en liten promenad i friska luften och så fick jag halka omkring i den grisiga snön. Tycker att det ska bli kallare och hålla sig kallt så slipper vi att det smälter och sedan fryser på och blir livsfarlig is.








Och sist men inte minst så bjuder jag på en bild av en osminkad mig. Passa även på att kika upp i mina näsborrar, för jag tror inte att den chansen kommer mer än en gång..

Konsten att skriva en målande inledning

Kaffe kaffe kaffe! :P Hehe. Samt en del endorfiner, solsken, mjukiskläder och fluuuuumm! Men hur svårt är det att skriva en säljande inledning till en uppsats om Astrid Lindgren? Förutom pressen att inte trampa någon på tårna, generalisera eller låta klyschig och drömmande? Okej, en liten tankenöt var det; men man kan inte gå fel med att prata om sin lyckliga och sagofyllda barndom (utan att generalisera), eller?


Skit.

Årets första träningspass

Nu är jul och nyår avklarat så idag var det dags att dra tag i det där nyårslöftet som kan ha nämnts i ett svagt ögonblick för inte så länge sedan. Hrm. Hur som helst, nu på förmiddagen pallrade jag mig ned till löpbandet i källaren och knallade 2 km i 7 km/h i uppförsbacke. Det känns i vaderna kan jag säga! Jag gick inte speciellt länge eftersom jag gjort ingenting ett tag samt att jag inte är helt kvitt min förkylning än. Men nu kan det ju bara gå framåt eller hur? :)

Senare idag ska jag förutom att skriva en inledning till uppsatsen, gå bort och handla. Vi har bara brysselkål hemma, typ. Och eftersom Tim inte är något fan av grönsaker så måste jag hitta på något annat. Ska snart sätta mig och kolla recept, för min egen fantasi är slut.

RSS 2.0