Totten & Jotten

Det känns som om Tim och jag har alldeles för få bilder av oss tillsammans. Eller, vi har få bilder överhuvudtaget. Ett nyårslöfte är helt klart att framkalla lite bilder och ha här hemma :) Det gäller givetvis Lina också! Vi måste se till och ta bilder av oss :)




Julmarknad ute på Hults bruk

I helgen besökte jag och Tim, numera traditionsenligt, den årliga julmarknade ute vid Hults Bruk. Tims mamma sålde massor med fina saker som hon gjort, och vi handlade en jättefin adventsljusstake av henne :) Mycket folk var det också, himla kul!












Mums med muffins!

Lina kom över en sväng nu på eftermiddagen och fikasugna som vi var satte vi igång o baka muffins. Himla smarrigt! När vi sedan ätit klart bjöd vi ut Charlie och han var inte långsam med att våldföra sig på muffinspapprena som låg på bordet! Haha, han kastade sig bokstavligt talat över allt och inom en milli-sekund var hela hamstern täckt med smulor :D Åh älskade hamster!



Lyxproblem

Tim och jag älskar film, men nu börjar de bli många. Så nu har vi fått en ny byrå till för både böcker och filmer, men som ni kan se så är den rätt full redan, så frågan är: var ska vi få plats med mer?

Men visst blev den snygg? Det är faktiskt Lina och jag som har monterat ihop den! Att det fattas lite skruv och plugg i den håller vi tyst om, hehe. Det spelar väl ingen större roll? Den både ser och känns stabil :P


Tillbaka till verkligheten

Onsdagkväll och dags för jobb. Men det är mysigt att klä upp sig och dra på sig kavajen för en kväll, I like! Man känner sig så piffig :)


Bakom mig ser ni även en glimt av det senaste tillskottet i möbelemanget, en "byrå" för ännu fler filmer :)


London shopping

Mitt bästa inköp blev utan tvekan från Karen Millen. Jag har länge varit på jakt efter en snygg plånbok så när jag hittade den där inne så slog jag till. Ibland får man unna sig :)




Två par tofflor och pyjamas


Parfym


Turistfälla 3000, men man måste ju!

Sen shoppade jag en massa kläder, julklappar m.m. som jag inte tycker är speciellt intressant att ta kort på. Räcker med tofflorna och pyjamasen för att ni ska fatta galoppen hoppas jag..


London

För exakt en vecka sedan bar det av till London, torsdag - söndag var vi borta och det har varit jättekul! Anledningen till att jag inte bloggat om det tidigare (varför jag ens känner att jag måste förklara är ett mysterium) är för att jag helt enkelt aldrig, extremt sällan sitter vid den stationära datorn längre. Jag har allt jag behöver i min inte-så-smarta-iphone eller så har jag Ipaden. Men som ni kanske märkt går det inte att blogga ifrån dem, så nu sitter jag här.. Så nu kommer det bara rassla in inlägg!

Lite bilder från London (blandade bilder från mig, pappa och Tim):

Bild från flygplanet.


Liverpool Underground station, vi tog tåget hit från flygplatsen.


Tims och mitt hotellrum. En del av det iaf. Vi bodde på Brewers Inn, som är en pub; så det var himla mysigt!


Utsikten från rummet.


Här åt vi frukost.


Ännu en bild från insidan av Brewers Inn.


Utsidan.


På bussen på väg in mot centrala London. Satt givetvis längst upp och längst fram på dubbeldäckaren som världens turist, hehe. Men det var skojigt, för vad de kör dem där engelsmännen!


Tim och hans pappa Agne.


Bussen körde förbi otroligt vackra byggnader.


Tjusigt värre.


Big Ben givetvis. Som jag tyckte var mycket mindre än vad man sett på tv?


Turist Tim och turist Jeanette på Trafalgar Square mitt i London.


Det glada gänget :)


Flaskskepp på Trafalgar.


Appels butik var givetvis ett självklart stopp (för vissa) ;). Andra (jag) ville in på Karen Millen lite till höger.


Mycket shopping blev det och det bjöds på julstämning.


Italiensk mat fick det bli till lunch, mumma!

Jag inväntar bilder från andra kameror (alltid lika spännande), så det kommer med all säkerhet att trilla in fler bilder här i bloggen längre fram.

Bilder på vad som shoppats kommer också :) Eller ja, det som inte ska bli julklappar iaf..



Pepp inför flygresan imorn!


Packa packa!

Det är ett av dom trevligare nöjen som involverar städning och organisering, men det är bara för att man vet att man ska göra något kul sen :P Idag har jag tvättat och i stort sett vänt upp och ned på min garderob för o hitta allt vad jag vill ha med mig till London. Och medan jag packar så hör jag min mammas röst som hela tiden säger: "nej, den behöver du inte ha med dig", "men Jeanette, vi ska bara vara borta i 4 dagar", "ta för guds skull inte med dig för mycket!". Hehe :P Jag är faktiskt duktig! Än så länge har jag inte med mig mycket alls, då har Tim med sig mer, så det så! :P

Organiserad (disträ) som jag är så har jag självfallet gjort en lista med allt som ska med. Men jag har nog aldrig varit med om att listan har varit så kort. Har jag glömt något? Eller börjar jag helt enkelt bli så gammal att jag inte längre känner samma behov av att släpa med mig halva hemmet?

Jag har återupplivat min gamla samsung kompaktis, och jag måste säga att den tar väldigt bra bilder för att vara pensionerad ;) Den ska med!

För er som inte vet..

Jag har inte pratat så mycket om det i bloggen, eller någon annanstans för den delen, men katterna har flyttat. De flyttade i söndags (7/11) till ett nytt hem och de kommer att få det hur bra som helst :) Anledningarna är ett par, men de är ganska oväsentliga just nu.

Fina små missar, jag saknar er :)







Morning

Ojoj vad seg jag var imorse.. Men upp kom jag till slut och till frukost fick det bli kaffe, jucie och lite yoggi.. Inte så avancerat med andra ord. Nu är jag i full rulle med o packa, för imorgon bär det ju av till London! Jag har även bestämt att min älskade D90 får stanna hemma så tar jag med mig kompaktkameran samt Tims Canon istället. Däremot har jag inte bestämt vad jag ska ha med mig för kläder, så det lär ju ta resten av dagen.. Lyxproblem!




Mmm, jag flundrar jag..

Ne, det blev faktiskt tonfisk till lunch.. Haha.. Ursäkta det extremt låga, dåliga och förskräckliga "skämtet". Jag är ensam hemma och jag har tråkigt! Det borde räcka som en slags ursäkt tycker jag.. Men för säkerhets skull, FÖRLÅÅÅÅT! Förlåt igen.. Hej kom och hjälp mig..

Jag har iaf färgat håret och ätit tonfisk hittills, så det är ju alltid något. I eftermiddag ska jag projektblogga lite, ta bilder med katterna (kommer ev upp här sen) och slutligen så ska jag baka muffins. Ikväll ska vi nämligen på fredagsmiddag hos pojkvännens mormor och morfar, så jag tänkte bjuda på fika :)
Man måste ju göra (muta) sitt yttersta för att välkomnas in i släkten :P


Givetvis så går det inte att färga håret utan att råka färga den ena kattungen en smula också.. Det råkade skvätta lite lite på golvet och snabb som stålmannen var klumpekatten framme och la både mage och tass i färgen.

Färgen går en bit upp på benen också.. Tack och lov så var fläcken på magen liten som en ärta. Jösses amalia vad snabba de små liven kan vara. Jag hann inte ens stänga dörren. Så note to self; stäng dörren innan du öppnar färgflaskan.. Suck.. Hur ska jag tvätta bort det där då?


Hemtentan blev...

GODKÄND!!!!! Jag är så obeskrivligt lycklig att det nästan är barnsligt, haha. Men efter att ha jobbat med den i nästan två månader och sedan få den godkänd känns helt fantastiskt. Nu behöver jag inte oroa mig mer, och framför allt, nu behöver jag aldrig se den igen :P


Det är lite smått kanske, men allt som behöver synas är "godkänd", resten är inte lika viktigt ;)

Dålig på att uppdatera

Ja jag är rätt dålig på att skriva här just nu.. Känner mig inte riktigt motiverad om jag ska vara ärlig. Men det är nog strax igång igen :P

Hur som, vi har ju projekt och så nu och då har jag blivit blogg/logg ansvarig i min grupp :) Så visst vettni, jag bloggar, men inte här ;) Klicka gärna in och kika: http://sagodeckarna.tumblr.com/


Gantschema/planering av projektet exkl. fikafredagar :P


RSS 2.0