Today

Har börjat med den goda vanan att kliva ur sängen innan kl.8 varje morgon, även fast jag inte måste.. Har insett att jag annars missar så mycket av dagen och ett par extra vakentimmar behöver verkligen jag, eftersom jag länge konstaterat att 24h på ett dygn inte är tillräckligt för allt jag vill hinna med. Detta kan med ett annat ord kallas för, 20-årskris..

Jag börjar bli gammal och ska härmed börja leva efter Carpe Diem..

Senare är det dags för mig att åka mot Kolmården, ska nämligen jobba lite på parken i eftermiddag.. Har ingen aning om vad det ska va för folk som kommer så sent, men jag antar att det är våra kära, snyltande b-kändisar.. För imorgon är det första dagen parken har öppet, samt att det är invigning av Delfinexpressen.. Varje år är det något slags jippo, som kändisarna brukar dyka upp på.. Men man vet aldrig, jag kan ju ha fel..




Sol

Tack och lov att solen skiner! Annars vet jag inte vad mitt humör hade varit.. Jag satt ute i solen ungefär 1 timme och läste, samt lyssnade på musik. Om jag fick någon färg? Nope, jag är fortfarande lika blek som innan..








Andas in, andas ut




GAAAAH!!




Färdig

Jag tror i alla fall att den är klar. Har småklottrat lite på den allt för länge, så jag bestämde mig nyss för att den minsann är klar nu! Visade den för Moa igår och hon frågade om den var till henne.. Usch va elak jag kände mig, men jag tror att den ska bli en del av en barnbok senare. Har fått lite mersmak sen jag gjorde en barnbok på tyska :)


Första gången jag verkligen gått lös med färger :)



Har användt mig av både tusch, färg- och blyertspennor


 
Innan var det bara blyerts och bläck som gällde..



Moa gästspelar

Medans Niklas tvättade bilen ville Moa bli fotad när hon dansade runt med ett paraply :)












Och så var den lilla dansen slut.. Haha :)





What a beautiful morning

Den kan bara sammanfattas med, kl 7.15, ljust och ljust! Men så kan det gå när vi inte får ha våra gardiner uppsatta, då slinker det in en hel del ljus genom det gigantiska fönstret.. De kom och bytte fönster igår nämligen, men de hann inte spackla; så därför fick vi inte hänga tillbaka gardinerna..

Haha, de som satte upp fönstret är helt underbara. En av dem bor mitt emot oss, och han och hans företag är bara polacker.. Så de pratar knacklig engelska med något inslag av svenska ord.. Otroligt söta :)

De kom och knackade på igår när det var dags för fönsterbyte.. Och det släpades in en massa verktyg, samt stora pappersrullar.. Antagligen såg Niklas och jag en smula chockade ut för de sa hela tiden "no worries, we clean all".. Sen när de rullade ut skyddspapper på golvet sa vår granne "paper cover, so not scare floor", jag trodde att jag skulle kissa på mig! Haha..

Men jag är glad att de täckte golven för usch så dammigt det blev! Men som sagt han sa hela tiden "don't worry, we clean".. Men det klockrena var att när de satt in fönstret går han över till sin lägenhet och ropade på sin flickvän som kom över med mopp och trasa i högsta hugg.. Då ville jag bara därifrån.. Fick så dåligt samvete att hon var tvungen o komma in hit och städa iordning på allting.. Men hon städade muntert på och innan vi visste ordet av hade hon dammsugit, moppat och torkat i stort sett hela lägenheten.. T om tv:n, basen och filmerna! Vår tv har nog aldrig varit så ren :P

Det enda hon missat var lite i soffan, men i övrigt tackar vi för en fin storstädning :) Måste fråga vad hon hade för mirakelmedel, för det luktade jättegott! Brukar annars bara lukta mat i den här lägenheten, men igår luktade det frääääscht!



GOOOOOD MORGOOOON!!

Uhää! För andra morgonen i rad har jag blivit brutalt väckt av det goda samhället Finspång.. Igår morse var det inget mindre än ett marscherande paradband (ni hörde rätt!!), det var trumpeter, trummor och en massa annat oväsen.. De marscherade ungefär 7.30 fram och tillbaka på Bergslagsvägen och väckte hela Finspång.. Börjar nästan tro att öronproppar är överskattat.. De spelade falskt och i otakt, så mitt berömda morgonhumör undkom ingen. Niklas gjorde ett tappert försök :P
Fick senare veta att det tydligen är tradition här i Finspång att varje år ska skolungdomar trumpeta in våren.. Tycker att det verkar vara en fin tradition, men måste de välja en tidig söndagsmorgon?!!

*Suck* och idag var det dags igen.. Likt en väckarklocka drog oväsendet igång kl 7.30.. Idag var det först sopbilen, bestående av en enorm och högljudd lastbil som kom och sopade upp gruset vid parkeringen; sen var det en massa oväsen i lägenheten nedanför. Det ska bytas fönster, så det hammrades, sågades och kofotades ljudligt och ogenerat.. Finns det ingen oskriven lag som säger att man inte får börja väsnas förens efter klockan 9? Eller 8 åtminstone..

Allt detta har fått mig att längta tillbaka till Nannavägen där grannbarnen satte igång o härja i trädgården tidigt om mornarna.. Till och med fasanen är bättre i jämförelse! Den kan man iaf hota att köra på.. Ne, nu ska jag sluta vara så hatisk och äta min torra frukostmacka..






Vattenfall

Det är en dag som inte går att undvika.. Varje år håller Vattenfall en speciell dag på Kolmårdens djurpark för sin kunder. I år var inget undantag, det hade skickats ut över 9000 inbjudningar och vädret skulle bli extremt bra; vilket det blev också.


Klockan var inte ens 10 och parkeringen var halvfull, samt att folk stod och hängde på låsen. Då får man ångest vill jag lova, speciellt när man ska jobba för 3:e gången på en restaurang som alltid bjuder på kaos..


Väldigt fyndigt


Skönt att någon inte kände ångest och kunde ta det hela med ro



Trots oron innan så gick dagen förvånadsvärt bra, utan kaos (något jag kommer leva på länge), för Kolmården utan kaos och panik är som en helt molnfri himmel; väldigt ovanligt.. Efter jobbet passade jag på att kolla in den nya delfinföreställningen, som dagen till ära presenterades av ingen annan än, Wild Kids OLA! Han hade smygit omkring i parken hela dagen och var Vattenfalls kända ansikte.
Jag kände mig tvungen att fota eftersom han råkar vara en idol för en väldigt speciell person ;) Ledsen att bilden är dålig, men jag fixade lite idolbilder istället..


En Vattenfalls tjomme samt Ola (som har blivit jättesmal och ser gammal ut)

Förutom på dessa machobilder som jag tillägnar min andra hälft, enjoy ;)







Kolmården

I fredags promenerade jag och Martin "Åke" runt nere i Sandviken, så himla fint! På så vis har jag verkligen saknat Kolmården.. Martin och jag bytte Sälenskvaller och jag måste säga att den gamla Larssons Åke som ritade brinnande ostar är utbytt mot en riktigt flitig sängliggare (fri tolkning).. Han berättade också om hösten, då han ska ryka in och tjänstgöra som en amfibiesoldat i en av Sveriges hårdaste bataljoner; något som han verkar se fram emot jättemycket.. Ju jobbigare desto bättre.. Usch, då skulle jag faktiskt hållt mig till att drömma om brinnande ostar..







Dagens;

Humör:


Pottfisk! Haha, är på mitt allra roligaste humör idag.. Tralala..

J konstaterar

Har man ingen balkong i lägenheten får man improvisera lite och se till att fixa en..


Ingen dålig utsikt iaf :)



Här kan man nog lapa lite sol i sommar..


Allt som krävdes var en pall för att kunna klättra upp på diskbänken och sedan ut genom köksfönstret och upp på taket. Dock kör jag fegisvarianten och sticker bara ut huvudet ur fönstret innan jag gått klart kursen "Lunkan på taket"...



Kaffe kaffe kaffe

Arbetsskada! I hur många år har man inte hört, "hur kan du jobba inom restaurang och INTE dricka kaffe?!".. Jag varken röker eller dricker kaffe, och jag klarar mig minsann utmärkt.. Trodde jag ja.. När jag jobbade kväll i förrgår så trillade jag dit.. Där står jag i "baren" och håller på att somna vid tolvsnåret, fantan hjälper inte och det doftar kaffe från köket.. Jag fick i mig en HEL kopp utan en enda grimasch! Sen kom koffeinkicken, hehe.. Så nu vet jag vad jag ska dricka nästa gång det är dags att gå ut, här behövs ingen alkohol inte!

Så nu har jag lärt mig att "tycka om" kaffe.. Till mitt försvar så var jag faktiskt tvungen att dricka kaffe på jobbet! Jag jobbade i 10 timmar utan rast och sprang runt som en liten tomtenisse. Sen är min dygnsrytm inte vad den har varit, jag är van att somna innan kl23 och inte efter kl02 längre..

Däremot finns det ingen speciell ursäkt för att jag drack kaffe till fikat hemma hos Niklas mamma igår, eller att jag drack kaffe imorse till frukost. Vad är det som händer? Nej nu får det vara nog, från och med nu ska jag BARA dricka kaffe på jobbet när jag måste! Och där med basta!! Jag vägrar att vara beroende av något, det finns inte.. Hatar begränsningar, även om kaffe är en piss i Nilen; men det är så det börjar.. Och det är faktiskt en principsak!






Lazy sunday

Jag gick upp klockan 7 imorse efter en nästintill sömnlös natt.. Det började med att jag hade svårt att somna och låg o vred mig.. Mitt i natten flyttar Niklas bara närmare och närmare, vilket gör att jag trycks in mot väggen.. Efter åtaliga försök att putta/knuffa/rulla bort honom gav jag upp.. Så jag var lagom lycklig när jag vaknade imorse! Det blev sedan inte speciellt många knop under dagen, förens vi såg på "rent hus". Det var så äckligt! Det kröp ihela kroppen på mig, så när programet var slut började jag att städa.. Gjorde rent i micron, torkade hyllor och skurade golv m.m.  Uhhäää!!

Imorgon ska vi hjälpas åt att städa i sovrummet...

Enhetsledarutbildning

Idag var jag på utbildning från 9.30-17.00.. Jag är ganska slut i huvudet om man säger så.. Men det var konstigt nog inte det minsta segt eller tråkigt någon gång under dagen.. Vi hade först brandövning hela förmiddagen, sedan var det lunch och efter lunchen fick vi en massa allmän information samt diskutera i grupper.. Vi hann även med ett rollspel där bland annat Axel (lagret) spelade gorilla, himla kul!

Dock är brandövningar inte min favoritsak i världen att pyssla med, för jag hatar verkligen att lukta grillkorv!







Sen passade jag även på att fota årets nyhet, delfinexpressen.. Vi får åka fritt hur mycket vi vill, så ni kan ju gissa var jag kommer hålla hus på min lunchrast? :P






Det byggs även en scen :) Verkar ju lovande!




I brist på annat

Tycker att detta är en ganska rolig sysselsättning.. Kanske är det något ni inte visste om mig?

1. Ditt namn?
- Jeanette Lundqvist
2. Exakt ålder? - 19 år
3. Vart bor du? - Finspång/Kolmården
4. Bor tillsammans med? -  Niklas/mamma, pappa och lillebror
5. Husdjur? - Dammråttorna under sängen
6. Färg på ditt hus? - Vitt/grått
7. Har du pojk-/flickvän? - Japp
8. Klass? - Medelklass? Haha..
9. Vilket år tar du studenten? - Been there, done that...
10. Något jobb? - Kolmårdens djurpark
11. När ska du sova ikväll? - När jag känner för det
13. Duschat idag? - Check!
14. Kramat någon idag? - Ne
15. Pussat någon idag? - Nope
16. Vad har du ätit? - Macka
17. Dagens klädsel? - Mjukis
19. Dagens sötnos? - Lina
20. Dagens roligaste?- Lina
21. Har du många vänner? - Jag klarar mig
22. Vad ska du göra idag? - Tvätta av mig sminket och sen sova
23. Vem kramade du senast? - Niklas
24. Hur många vill du ha sex med? - Så få som möjligt
25. Hur många har varit otrogna med dig? - What?!
28. Vem pratade du med i telefon senast? - Lina
29. Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det? - Daniel; "va händer?"

FAVORIT:
31. Film? - Beslutsångest
32. Låt? - Eeeh..
33. Mat? - Sushi
34. Dryck? - Vatten
37. Stad? - Stockholm
38. Land? - USA 
39. Ämne i skolan? - Engelska och programmering
40. År? 2008 var ett toppenår!

SENASTE:
41. Personen du tänkte på? - Niklas
42. Personen du kysste? - Niklas
43. Gången du spydde? - När jag var matförgiftad i december
44. Gången du grät? - Igår
45. Pizzan du åt? - Hmm.. Var ett tag sen
46. Gången du var i Göteborg? - För något år sen
47. Gången du var i Stockholm? - Innan jag åkte till Sälen
48. Gången du var full? - Hehe, pass..
49. Gången du var hög? - Aldrig varit hög
50. Personen som såg dig gråta? - Ingen, vad jag vet
 
ANTINGEN ELLER:
51. Svart eller vitt? Svart
52. Hund eller katt? Katt
53. Ut och festa eller hemma och mysa? Mys hemma!
54. Tv-spel eller datorspel? Datorspel
55. Singel eller upptagen? Upptagen
57. Lunarstorm, helgon eller playahead? Inget
58. Ragga eller bli uppraggad? Bli uppraggad!
59. Big brother eller paradise hotel? Skona mig!
60. Svart hår eller blont? Svart
61. Blåa ögon eller bruna? Bruna är jättefint :)
62. Choklad eller lakrits? Choklad!!
63. Göteborg eller Stockholm? Stockholm
64. Högerhänt eller vänsterhänt? Höger
65. Coca cola eller fanta?
Fanta
66. Pizza eller kebab? Kebab
67. Randigt eller prickigt? Randigt
68. Älska eller älskas? Båda
69. Leva eller dö? Leva

ANTAL:
70. Personer du älskar? - 
Några få enstaka
71. Personer du hatar? - Hatar ingen, tycker däremot mindre om en hel del
72. Personer som sagt jag älskar dig? - Oj, det är många
73. Personer du hånglat med inom en 24-timmars-period? -
Pass
74. Glassar du ätit på en dag? -
Alldeles för många
75. Festivaler du varit på/ska på detta året? -
Ingen
76. Gånger du haft minnesluckor? -
Aldrig
77. Piercingar har du? -
Inga just nu
78. Personer du saknar just nu? - Finns ett par stycken
79. Gånger ditt hjärta brustit? - Det har klarat sig ganska bra :)

VEM:
80. Vill du kyssa nu? -
Det ni
81. Ska du träffa imorgon? - Niklas
82. Sjöng du senast för? - Mig själv
83. Hade du senast en msnkonversation med -
Lina
84. Spelade du tv-spel med senast? - Daniel
85. Vill du ta med på en romantisk resa nu? -
Niklas
86. Vill du kasta en sten i huvudet på?- Alla som inte ger mig choklad, NU!
87. Förtjänar att dö? - Ingen!
89. Vill du sova brevid inatt? - Någon som är kramgo
 
VAD:
90. Gör dig glad? - 
Choklad
91. Gör dig ledsen? - Orättvisor
92. Vad vill du helst göra nu- Se på film
93. Vad önskar du att du slapp göra? - Städa
94. Vill du ha nu? - Känner mig tjatig men, CHOKLAD!
95. födedagspresent?
En ny mobil
96. Längtar du till? -
Tills imorn
97.gillar du - En hel del
98. Ångrar du ditt liv? - Man lär sig av sina misstag, så det blir bara bättre o bättre.. Ska inte klaga :P
99. Är det bästa som har hänt dig? - Det håller jag för mig själv

Välkommen in i vuxenlivet

Jag har nu skaffat mig ett VISA kort! Tycker minsann att det är värt ett par vuxenpoäng.. Nu kan jag handla från nätet och betala räkningar.. Tjoho för mig!







Bara jobb

Jobba jobba jobba jobba och JOBBA! Men det är så kul kul kul kul kul skitkul! Oftast iaf..

Vissa dagar vill man bara gå hem och skrika i en kudde, medens andra dagar kan vara riktigt roliga.. Som en dag här nu under påsken;

Det kommer fram en utländsk äldre man till mig och säger;
-Dou den här freschtelsen (janssons frestelse), den va saaalt..
- Ja, det är för att det är fisk i den; då blir det lite salt..
Han ger mig onda ögat
- Den va jättesaaalt
- Det är en svensk påskrätt och den ska vara så
- Ja men potatischgratäng schmakar inte såå!
- Det är janssons frestelse.. Jag är ledsen om du inte tyckte om den, men den ska faktiskt smaka så..
Då skakar hon på huvudet samtidigt som han gör en min och låter som Jabba the hut.. Måste säga att han var väldigt lik.. Hur som helst, det var sjukt svårt att hålla sig för skratt när han seriöst ville klaga på maten.. Stackarn, måste vara en chock att bli utsatt för alla konstiga rätter som vi har.. Hoppas han får prova surströmming någon gång :P


Jag har jobbat sen i fredags och det känns toppen, var ett tag sen man slet.. Även om Kolmården aldrig kommer kunna mäta sig med Sälen så får man endå känna att man lever.. (i Sälen fick man både känna att man lever, men också hur det känns att vara död)..

Ikväll är det intro på parken då jag ska få träffa mina små muppar (de anställda som jag ska bossa över i sommar).. Jag får fyra stycken att hålla koll på, och ooh vad jag ska köra med dem! Riktigt odräglig ska jag vara :P Bara för att jag kan! Känner redan att mina fina ledaregenskaper tittar fram..

Imorgon är det dags för mig och mitt intro, som kommer vara dubbelt så långt som det vi ska ha idag.. Vad ska jag utsättas för imorn?! Vet inte om jag kommer orka lyssna på "vi-är-ett-lag-talet" i år igen.. Det är för fasen min fjärde säsong här nu! Och jag undrar vad det är för folk som kommer dyka upp där.. Jag vet att Oskar inte kommer vara enhetsledare i år.. Hur ska det gå?? Han kan ju inte bara sluta?! Vad är Kolmården utan Party-Oskar liksom?!! Ungefär som svensk jul utan snö.. Något som vi haft ett tag, men som vi numera får klara oss utan.. Usch så tråkigt! Muuhäää...

Ne, nu orkar jag inte prata om jobbet mer.. Kommer tjata tillräckligt om det i sommar! Tjatar man inte om skola, så tjötar man på om jobb.. När ska man lära sig att prata om något annat?

Tack o hej leverpastej! (Gick upp kl.6 imorse, så det där "skämtet" tycker jag var befogat!)

Glad påsk

Jobba på påsken var himla skoj.. Vackert väder och godis hela dagen.. Det är livsfarligt att jobba på en restaurang som ställer fram jordens största godisskål och som dessutom lagar janssonsfrestelse med 40% grädde.. Kan man hålla tassarna borta? Njaa.. Jag åt jansson till lunch men jag lyckades faktiskt låta bli godisskålen! Men vad hjälpte det när bossen kommer in när jag och Vivvi redovisar kassan med varsitt påskägg till oss..

Jag blev barnsligt glad över mitt påskägg med rosa fluffiga fjädrar :) Det är nämligen första året som jag inte får ngt påskägg av mina föräldrar, så man kan säga att chefen räddade dagen lite granna..





Är sådär lagom mallig över mitt påskägg.. Så lätt är det att göra mig jätteglad!



Första dagen på jobbet

KAOS! Men vad är Kolmården utan fullständigt kaos? Ungefär som Antarktis utan snö.. Det var mer o göra än under den värsta dagen under högsäsong.. Jag satt ensam i kassan och det var smockat med folk från öpning till stängning.. Det regnade in kuponger och annat skoj.. Det var nytt kassasystem som inte ville fungera och som är så idiotiskt gjort att det är skrattretande.. Ofta man egentligen hinner med att använda både mus och tangentbord bara för att söka efter en vara?!


Tänk o möta en sån i skogen..



Inga badkrukor här inte.. Trots att det knappt finns vatten vill dessa badfantaster ta sig ett dopp..



Andra ägnar sig åt att posa..


Då återstår bara 4 dagar med jobb.. Dem säger att det ska bli värre imorn.. Snälla, jag vill inte!


Hemtrevligt

Känns som om det är dags att börja göra lägenheten lite mer hemtrevlig, så därför var jag på taveljakt igår.. Hittade dock bara en tavla som jag hoppas kommer bli fin någonstans i den enorma lägenheten.. :P


Med en ny ram tycker jag att den blev riktigt tjusig :)



J saknar

Har jag blivit så bortskämd att hela tiden har pojkvännen i närheten? Kan inte rå för att jag saknar honom jättemycket när vi är ifrån varandra.. Om jag saknar honom så mycket nu, hur kommer det bli sen i sommar när vi båda jobbar och senare i höst när vi kanske pluggar på helt olika ställen i landet? Knappt så att jag vill tänka på det.. Så länge jag har det valet tänker jag nog skjuta på den tanken.. Känns bäst så..



Imorgon ska vi iaf gå på bio, det ser jag fram emot.. Brukar vara mysigt :) Dessvärre får jag inte följa med tillbaka till Finspång o sova där, utan det dröjer en hel vecka tills dess.. Usch så tråkigt..

Dagens;

Citat:

Det är bättre att fråga och verka dum, än att inte fråga och förbli dum..


 

Grattis Daniel 17 år!

Idag fyller lillebror 17, och blir därmed inte så liten längre :( Hur som helst, enligt tradition så väcktes han med falsksång, idag av mig och mamma; och sedan fick han äta en hälsosam frukost, bestående av pucko och mums mums..

Jag tycker att det är viktigt att hålla på vissa traditioner så jag såg till att han fick ballonger och lite tissel tassel till det.. Dock börjar ballongerna i festkartongen att ta slut så jag fick ta det som var kvar; nämligen kukballonger.. Haha! Och givetvis så fick det bli lite könshår på det..

De fina ballongerna!



Mums mums, pucko samt lite partyparaplyn.. Den lilla duken har hängt med ett bra tag, så den skulle givetvis inte missa Daniels födelsedag.. Sen är det också tradition att få så många tia-lotter som man fyller, så Daniel fick alltså 17 st.. Tror han vann 50kr eller något, men det är inte vad som räknas!



Pigg o glad



Avslutningsvis;

GRATTIS!







Vackert väder vill jag ha

Varje dag, tack! När jag väntade på bussen hem igår var det så himla skönt o stå där o gassa lite :) Längtar tills det är dags att sjösätta båten och att det blir sommar.. Ska se till att hinna med mycket solande, så att jag slipper vara lika vit som en ipren..




Behöver inte gå så överdrivet långt till bussen iaf, det är skönt :)




PG

Platsgaranti!

Jag var inne på studera.nu och kollade hur det går för min anmälan till alla program och kurser som jag sökt.. Jag har platsgaranti på 5 kurser redan, varav en är en 60.p kurs som är ett helt år.. Känns toppen! Så om jag inte kommer in på ett program finns det iaf en möjlighet att plugga ett år eller så kan jag plugga på distans; kan kanske bli så om jag vill jobba samtidigt.. Åka utomlands kanske? Ser fram emot o se om jag kommer in på min drömutbildning senare.. Men eftersom det är ett program så lär beskedet komma hem i pappersform, så jag fortsätter att vänta med spänning..












Kolmården here I come!

Då var det dags att bege sig tillbaka till lilla Krokek i ungefär en vecka.. För nu framöver kommer det hända en hel del saker som är lite svåra att sköta från la office i Finspång.. Imorgon fyller lillebror 17 år, vilket betyder att han inte alls är liten längre.. Vad hände? Han var ju 12 nyss!! Det betyder också att inte heller jag är liten längre, utan att jag börjar bli gammal.. Det kommer bli tungt att fylla 20, speciellt efter att Daniel sagt att jag är gammal och borde skaffa barn.. Panik!

Hur som helst, han fyller år imorgon och på torsdag händer inte så mycket; men på fredag ska jag börja jobba på parken och senare på kvällen ska Josse firas på Världens! Kan dock bara kika förbi lite snabbt, då jag ska jobba på lördag också.. På söndag och måndag blir det också jobb på Safari.. Ser faktiskt fram emot att börja jobba.. Men vad jag främst ser fram emot är onsdag nästa vecka.. Då ska alla enhetsledare ha intro/lära känna varandra-dag och planera en massa skoj för säsongen! Något att se fram emot..

Sen åker jag tillbaka till Finspång, antingen på onsdag eller så väntar jag till torsdagen.. Sånt som märks.. Så nu vet ni vad som väntar mig den närmsta tiden.. Tårta, jobb, jobb och mera jobb!

Vår

Tänk att man kan bli på så bra humör av att det är fint väder :D Satt ute i solen en stund vid lunch och det var underbart!



Det saknades bara en glass.. Och om jag hade suttit vid havet istället för i Finspång så hade jag inte klagat heller iof..



Sen hämtades busiga Moa :)





Dagens;

Pinsammaste! Från och med nu ska jag se till att klä på mig, eller åtminstone borsta håret så fort jag vaknar! Satt och mojjade lite framför tv:n med min yoghurt när det ringde på dörren.. Första spontana tanke: "fuck"! Satt endast i trosor och linne; frillan samt det osminkade och morgonsvullna ansiktet vill jag inte ens gå in på.. Så jag fick snabbt svepa in mig i morgonrocken och öppna.. Det var ingen mindre än Niklas pappa, great säger jag bara..

Han frågade om han väckt mig, men så var dessvärre inte fallet.. Och sen frågade han efter Niklas, som jag sa var iväg på lite aktiviteter med arbetsförmedlingen.. Usch så pinsamt!



Jag vet att jag ser ut som Medusa i huvudet varje morgon, och att jag har ett ungefär lika fint morgonhumör också :)
Men jag lovar att det aldrig ska hända igen!
Eller, morgonhumöret kan ju inte hjälpas; så det får ni stå ut med..

Tjoho!

Måhända att jag är lite seg, men jag upptäckte nyss att vi har fler kanaler än 1,2,4 och 6! Från första början hade vi bara dem, men nu har vi tydligen fått lite fler.. Och vi har Disney Channel, lycka!!

Nu är jag ensam hemma tills imorn då fina Lina kommer hit för en riktig tjejkväll! Var lite orolig först att bli lämnad här i äggskallebyn, efter att Niklas pappa sagt så lugnande saker.. Men jag tycker gott att Niklas ska kunna åka till Linköping i två dagar utan att jag ska gå under.. Bor faktiskt 50 m från en pizzeria, haha! Nu har jag ju dessutom en massa roliga kanaler:P So I'll be fiiiine..


11 månader <3

Idag firade jag och Niklas 11 månader tillsammans :) Dagen fick en underbar start redan kl.08.00, då en snickarbralla ringde på dörren ;ni som hört ringklockan vet vilken underbar melodi det är (speciellt att vakna till).. Min underbare pojkvän i kalsonger öppnade dörren, medens jag låg och jobbade på mitt fina morgonhumör. Innan jag ens hunnit stänga ögonen för att somna om börjar helvetet.. Idag var alltså dagen då vi skulle få en ny ytterdörr, samt en helt ny dörrkarm. Men för att få plats med det nya, måste man ta bort det gamla, eller rättare sagt; borra, hammra, såga och slita.. Nämnde jag att klockan var 08.00?!?! De var givetvis tvugna att ta vår dörr först, det funkar inte med de sju andra i huset..

Så medens jag svor och hotade att slå snickaren med pungkross tog Niklas det hela med ro.. 2 högljudda timmar senare kommer snickaren him self inklampandes för att ge oss en demostration över hur den nya fina dörren fungerar.. Med morgonfrillan samt min rutiga pyjamas på plats var det ljuspunkten av min dag! Behöver jag nämna alla onda tankar jag tänkte just då? Eller allt hat jag kände inom mig? Hur som helst, när man nått botten kan det bara gå uppåt.. Tack och lov att det var fint väder och att så många roliga aktiviteter väntade..

Niklas och jag har nästan varit tillsammans i ett år och detta firade vi med en åktur genom Finspångs biltvätt, lite muffinsbakande och en stackars Niklas som fått feber och är lika dunderförkyld som mig.. Så nu sitter jag här med min nässpray och Niklas ligger och sussar i sängen het som en ångmaskin.. Stackarn.. Men jag lyckades klämma i honom lite mat och ett par muffin, så det känns bra :) Han som inte tycker om choklad (jag vet, det är katastrof), fick en muffin utan någon choklad; som jag specialgjort till honom; ville bara ha muffins med choklad.. Det märks att han är sjuk..


Där är den.. Just då kanske jag inte hade erkänt det, men nu i efterhand tycker jag att den är jättefin :) Sen är den mer ljudisolerad och vi fick dessutom en ny ringklocka, helt underbart!



Vilket vackert väder vi har..
Att tvätta bilen var ju skoj...


Den var hyffsat ren och fin innan vi åkte från biltvätten, men efter 5 minuter var den smutsig igen.. Så det är vad man får för 130kr biltvätt..
Och för alla som undrar så är det Niklas som står bakom dörren.. Lika pigg på o vara med på bild som vanligt..



RSS 2.0