Nikon Coolpix S3000

Idag unnade jag mig en kompaktkamera. Ganska galet egentligen, eftersom jag har en otroligt fin D90 som bara är 4 månader gammal. Men den är samtidigt inte så lätt att släpa med sig alla gånger, vilket min nya pluttis är.

Och att det är en Nikon dessutom känns extra bra :)



I'm back

Hej hopp! Nu är jag tillbaka ur "campen-dimman". Igår var sista jobbdagen för denna sommar. Nu återstår en hemlighetsfull fredag med arbetsledarna följt av ett par veckors semester innan univärsitätät börjar igen ;)

Jag har hunnit med en hel del i sommar. Bland annat att fylla år. Och idag var första gången jag hann/kunde inviga en av mina presenter, ett nytt filter till kameran. Det var riktigt fräsigt måste jag säga, man kunde vrida, vända o ha sig. Haha. Sen fick jag ju även ett nytt objektiv (nikkor 50mm f/1.8D), så Charlie kommer som vanligt att bli mitt lilla testoffer.

Dessa bilder tog jag precis med mitt nya filter. Ingen märkbar skillnad, pissväder är ju alltid pissväder. Men vänta bara tills jag kommer ut på sjön, då kommer det bli magiska bilder :)





Idag ska det inte helt oväntat tvättas, diskas och sånt där som jag fått prioritera bort lite under min jobbspäckade sommar. Så ni kan ju tänka er hur tvättberget ser ut :P Tack och lov är disken under kontroll. Sen ska jag faktiskt iväg en sväng och handla. Måste hinna styra med saker både för ikväll och för imorgon. Var jag verkligen ledig idag?


1 år :)

Idag var det exakt ett år sedan jag piercade tungan. Grattis till det! Nu måste jag bara bestämma mig om jag ska behålla den, eller om den ska väck.




It's supercalifragilisticexpialidocious!






Ha!

Jag har fortfarande pyjamasen på och morgonfrillan är på plats. Jag har parkerat arslet i soffan. Här tänker jag sitta tills det blir roligare väder så att jag kan gå ut! Så det så..

Lyssnar på Sälen-klassikern "I was made for lovin' you" med Kiss så länge.

 


Whyyyy?!?!?!

Skit också. Min vanliga tur har slagit till igen. Varför ska det bara vara blaha-väder när jag är ledig och världens pangväder när jag jobbar? Kan någon berätta det för mig??!


Kul väder. Eller inte.


Snälla förstå min bitterhet! Börjar dock sent (kl.15) ons + tors, så det känns lite bättre.
Sen är det ganska skönt att jobba i lokaler med hyffsad AC när det blir runt 30 grader..


Imorgon ska det badas!

Jajemen. Imorgon ska jag ta årets första dopp! Jag har två dagars ledighet, så imorgon ska jag ut till Kolmården och bara ta det lungan. För på onsdag drar allt igång igen..

Ha en bra dag!

Snart är det dags för mig att kila till jobbet. Ciao!




RSS 2.0