En månad kvar

Jodå, idag är det exakt en månad kvar till skolstart. Uuuh! Först och främst, var tog sommaren vägen? Second, hjäääääääälp! Jag börjar trean för tredje gången, hehe :P Mitt 15:e skolår och mitt examensår. Det är inte klokt att jag snart har en Filosofi kandidatexamen och är utbidlad till....ja....

Det "roliga" är att jag inte kan kalla mig exempelvis "lärare, läkare, socionom" eller liknande. Jag vet knappt vad jag kan kalla mig, men karriärsvalen är oändliga. Troligtvis kommer jag välja att plugga vidare, men sen vet man aldrig vad jag blir :P Spännande och skrämmande. Men en sak är säker, att studera vid Universitet är bland det bästa jag gjort! Ett av dom klokaste val jag gjort i mitt liv.

Så till er som inte vet om ni ska börja plugga eller knega vidare på sommarjobbet som blev heltidsjobb; börja plugga! Det är mitt råd :)

Sommarlov

Hej vänner! Jag har som synes tagit semester från bloggen och ägnat mig åt annat. Faktum är att jag knappt har suttit vid en dator i sommar. Har mestadels kollat läget via telefonen då och då.

Tanken är att jag ska fortsätta med det. Så jag lämnar bloggen till höstterminen och fortsätter med mitt sommarlovande. Men innan jag drar mig tillbaka från bloggosfären så bjuder jag på ett par bilder från min födelsedag :)

Ha en fortsatt bra sommar!


Jag och mamma


Jag och Tims lillasyster Linn



PS: I födelsedagspresent fick jag bland annat Disneyfilmer, presentkort och ett strykjärn :) Jag fick även en Londonresa som jag ser fram emot massor!


RSS 2.0