Tidig födelsedagspresent

Än är det ett tag kvar innan jag fyller 21.. Ville bara säga det. Så att alla är på det klara med det.

Men hur som helst, när Tim och jag var inne på Media Markt tidigare idag fick jag syn på ett stativ som jag bara var tvungen o ha. Det var precis ett sådant jag letat efter. Men så sa Tim nej. Det är inte ofta han säger nej, men då sa han nej. Trög som jag var/är fortsatte jag att tjata och insistera på att jag verkligen SKULLE köpa det där stativet. Varpå han säger att det egentligen skulle bli en av mina födelsedagspresenter.. Usch så dåligt samvete jag fick. Men jag blev extremt lycklig över min tidiga födelsedagspresent och ser fram emot att få spendera min födelsedag med familj, hamster och pojkvän :)

 

 


Bilder från Midsommar i skärgården

 

 

 


Juste!

På tal om jobb. Vi slog försäljningsrekord igår, både i kiosken och i butiken! :D Det kändes fantastiskt kul. Även om det var smått kaotiskt när ett par hundra ungar (uppskattningsvis) skulle in i kiosken o handla. Jag trodde knappt att kiosken skulle palla trycket.

Hursom, lite siffror:

Butiken = ca 162 000 kr
Kiosken = ca 70 000 kr

Det ni!

Ursäkta dålig uppdatering

Jag har haft en ganska lugn midsommar (kommer bilder någon annan gång), vilket innebar en dag på sjön och absolut inget Internet. Sen har jobbet tagit upp väldigt mycket tid, då jag jobbar mer än halva dygnet och sover resten. Men imorgon kan jag kanske lägga upp en bild eller två..


Lönedags :)

Jag loggade in på Internetbanken och såg att min lön trillat in på kontot. Oh my...
Nu är jag en lycklig tjej :) Dock ska det mesta sparas undan så att jag och pojkvännen kan resa någonstans, men jag har ändå lovat mig själv att unna mig något. Det kommer troligtvis bli smink eller något liknande som jag fått prioritera bort andra månader.

Jag är nästan lite stolt över att jag öppnat ett sparkonto (semesterkonto), så jag slipper att pengarna ligger på det konto som jag kommer åt från bank i telefon. På så vis kommer pengarna faktiskt finnas kvar.


Ner med det i spargrisen..




Är det bara jag som vill ha snö och vinter?

Nu börjar jag känna mig färdig med sommaren. Även om jag inte ens har badat än. Men jag är en vintermänniska, så är det bara. Jag vill till fjällen. Jag vill ha snö. Ni ska bara veta vad jag njöt av den långa och snörika vintern, underbart!




Solnedgång






Besök på jobbet

Även om jag var ledig idag så blev det en visit på jobbet. Jag ville passa på att visa Tim runt nu när det inte är så vansinnigt mycket barn överallt. Det var väldigt trevligt, hoppas jag :P


Butiken


Kiosken


Dolphins hemmaplan


Ute AT (activity town)


Det fina GB-paret :)



Inte mycket energi kvar

Om jag ska vara ärlig så orkar jag knappt blogga de dagar jag jobbar. Igår jobbade jag 8-22 och idag blev det 10-22, så det finns inte så himla mycket energi och lust kvar när jag kommer hem om kvällarna. Imorgon är jag visserligen ledig, så då kanske jag sätter mig en stund o skriver något trevligt :)

Hörs!


This is why..

Det här är anledningen till att jag aldrig lägger upp "dagens outfit". Eller en anledning iaf, bortsett från att jag sällan orkar klä mig i något jag vill visa på bloggen..

Men hursom. Det här med posering är inte min grej känner jag. Därav den stela och extremt oengagerade "posen". Men jag tycker bättre om att stå bakom kameran än framför. Så på så vis känns det bra att blomman hamnade mer i fokus än jag själv. Haha.

Men blomman är fin :) Och vid liv! En av två växter som fortfarande lever i vårt hem.

Jag kanske borde satsa på mest orginella outfit-bild? För hur många posar bakom en blomma? Eller palm om man ska vara petig...
Och hur många lyckas ta en bild utan att kameran syns och utan händer? Kan ju avslöja att det finns en underbar liten manick som kallas fjärrutlösare och är en liten fjärrkontroll, toppen helt enkelt!

Men det var nog första och sista "outfit"-bilden i min blogg. Och jag kommer inte skriva var kläderna är ifrån. Moahahahaha. Så det är ett misslyckande rätt igenom ;)




Tråkigt att inte ha något att göra..

Som vanligt när jag har tråkigt skickar jag ett klagande sms till Tim och talar om exakt hur trist jag har det och vilken plåga det är att inte ha något att göra. Vanligtvis får jag ett "stackars älskling, vilket lyxproblem" tillbaka, men idag fick jag något helt annat. Jag fick en puss :) Ett mms med en puss.. Det är nog det gulligaste Tim gjort på säkert två dagar :D


Muppfisk :P


Oh shit

Varje gång min jobbmobil ringer gör jag nästan i byxan. Jag vet inte varför, men det känns som om jag har gjort något fel och är extremt skyldig.. Men oftast är det min trevliga arbetsledarkompis som ringer, eller så är det Tim som ringer fel: så någon utskällning har jag aldrig fått hittills. Men man vet ju aldrig :P


Äntligen!

Phew, jag blev nästan orolig ett tag. Men äntligen har mina sista poäng trillat in och jag blev godkänd denna termin också :)

Gestaltning och vetenskap, projektblock 3  30.0 hp

Gött!

Nu har jag sammanlagt hamstrat på mig 60.0 hp, så nu är det bara 120 kvar.
Känns bra :)


Haha, ja nu kommer det fram minsann!

Jag visste att Charlie inte är den han utger sig för att vara! Nu har det iaf kommit fram 100 procentiga bevis tack vare hans gudmor, Lina.



gretagrus.blogg.se


Vi får nog vara duktigare på att hålla Charlie inlåst i buren, för annars vet jag en gnagare som snart hamnar med i Efterlyst.


8 månader <3

Det är tur att Tim och jag har sån koll på hur länge vi har varit tillsammans. Jag gissade på 9 månader och Tim på 7 månader, men efter att ha slagit våra kloka ihop så kunde vi räkna ut att det faktiskt är 8 månader. Haha. Men det känns fantastiskt bra, så det spelar inte så stor roll egentligen. Bara vi har koll på 1 årsdagen så ;)


Här kommer en fin bild på buskorven himself:


Vår älskade lilla Charlie. Han har gjort mycket den där hamstern, ni anar inte. Det är allt från äta gyros med vitlökssås till att göra filmkarriär (i ett kylskåp bör tilläggas).



Dagens låt

Fast car - Tracy Chapman



Jobb

Det är slitigt, men så himla kul! Kommer säkert få träningsvärk, men det är det värt. Alla gånger. Det går av bara farten när man får hjälp av 12 gymnasieungdomar. Väldigt skönt. Imorgon ska kiosken göras iordning. Tar med mig kameran, så håll utkik efter bilder!


Sommar sommar SOMMAAAR!

Tänkte passa på att slänga in en somrig bild. Ha det fint!



Dåligt med bloggande

Jag vet att jag inte har varit speciellt aktiv med att blogga, men jag har jobbat väldigt mycket hela veckan och denna helg har jag gjort så lite som jag bara kunnat. Himla skönt :) Veckan som kommer nu blir minst sagt intensiv. Det är äntligen dags att packa upp och ställa iordning allt. Och till hjälp har vi alla våra gymnasieungdomar, gött! Kommer bli asroligt! Ser fram emot att få lära känna dem bättre, de verkar så goa allihopa :)

Men nu ska jag ut och gå en promenad medans solen är framme, sen blir det middag i Krokek hos mamma och pappa.

Mors!


Stadium Sports Camp

Jobbet på Campen har dragit igång, med besked! Det har kommit lastbilsvis med saker och det mesta är bara kaos. Eller, det mesta var kaos. Veckan har i stort sett gått ut på att fixa kaos till ett organiserat kaos. Idag är det torsdag och det känns som om vi har lyckats. Hyffsat iaf.

Långa dagar, långa sträckor att springa, mycket att bära och mycket nytt att lära sig. Men det är skitkul! Campen kommer att bli fenomenalt rolig och jag längtar till nästa lördag då vi smygstartar med en specialvecka.


Min arbetsplats.


Entrén. Där har det börjat komma lite lådor. Ni ska bara se hur det ser ut nu :P


Butiken. Den ska göras om helt till Sports Camp, så Dolphins får flytta ut tills vidare.


Inne i butiken. Det kommer vara en annan möblering sen. Men här ska enbart Camp-prylar säljas i sommar.


Det finns ett par såhär långa korridorer, i vilka jag kutar fram och tillbaka. Kan dock erkänna att det åkts en del truck här också ;)


AT (activity town) 1056kvm bara skoj! Här ska det finnas datorer, spel, m.m m.m.


En annan del av arenan. Basketplan. Och här ska det vara invigningar (kommer ställas upp en liten scen) och det kommer vara en kändis som håller i alltsammans. Sen kommer det ju givetvis spelas basket här också.


Sågspån tänker ni. FEL säger jag. Det är snö, under sågspån ;) Campen ska nämligen lägga skidspår. Det ni! Så ni som saknar snön, kom till Campen i sommar och åk skidor!






Härligt humör och vackert väder

Idag är det Sveriges nationaldag. Det ska "firas" ute i solen. För nu är det sommaaaaar!




Träffa råttorna

Givet är ju att träffa råttjejerna så fort vi är i Krokek ;)








Fotodag

På lördagen åkte jag och Tim (med varsin kamera) ut till Kolmården. Delvis för att hälsa på mina föräldrar, men också för att ta en fototrip ut till marmorbruket. Vi fick även med oss pappa dit :)


Bilder från Tims kamera:









Bilder från min kamera:















Sommar

Nu är det verkligen sommar! Jag har varit ledig tre dagar denna vecka, vilket har varit otroligt skönt. Givetvis har jag passat på att vara ute i solen så mycket som möjligt. Men jag måste säga att det är liiiite annorlunda att sola här inne i stan än vad det är ute i Krokek. För här i stan blir man hela tiden uttittad :S Men sol och färg har jag fått iaf ;)



Tim inviger sin nya kamera. Och jag fick ställa upp med en smajl :P


Mohahaha

Titta vem som var snabb som attan när frukosten åkte ut på bordet! Chaaarliiieee, haha. Jag trodde att jag var smart som idag lagt både äpple och vindruvor i gröten, men oj så fel man kan ha. Jag som trodde att Charlie inte tyckte om frukt o grönsaker (nyttigheter), men den lilla råttan tycker tydligen om både vindruvor och äpple :)






Rullar köttbullar

Tims och mitt föhållande handlar till stor del om kompromisser, i kategorin mat då så att säga. Så nu när jag står inför uppgiften köttbullar gäller följande: helst bara blandfärs med tacokrydda, grädde o något starkt för Tims del. Jag o andra sidan tycker om allt vad grönsaker heter och skulle gärna vilja ha morötter m.m i, samt göra alltsammans av nötfärs.

Men för att förhoppningsvis glädja oss båda har jag nu gjort köttbullar av blandfärs, ingen tacokrydda, liiiite morötter, något vitlökigt, svartpeppar och salt. Samt lite annat som jag helst inte nämner, med risk för att Tim inte vågar smaka ;) Haha. Men förhoppningsvis kommer han att tycka att det är smarrigt. För detta blir nog bland de nyttigaste köttbullar du ätit älskling, och helt klart bäst för mage/tarmar! :P



CHARLIIIIIIEEE!!!

Den där hamstern är inte bara lite fräck! Som vanligt fick han vara ute en liten stund på morgonen när jag åt frukost, glad hamster = glad matte. Sen ringer Tim, och telefonen hade jag kvar ute på balkongen; så när jag kommer tillbaka in i köket ser jag moffa-hamstern sitta i min grötskål och bara skyffla in gröt i hamsterpåsarna! Haha. Om han brydde sig om att jag kom på honom? Pff. Han fortsatte i sitt hejdlösa tempo och jag fick slita honom från gröten. Tänk att Charlie tycker om extra fiberrik havregrynsgröt. Kors!


Men han är så otroligt söt att det nästan gör ont, så allt är förlåtet. Som vanligt :P


Jeanette bakar forts..

Det fick bli lite bröd också. Ja, vad kan man inte göra i en muffinsform? ;)
Jag vet att de inte ser så otroligt roliga ut, men med oliver i blev det toppen!




Jeanette bakar

Inte Leila bakar utan, Jeanette bakar :P
Nu är det sommarlov! Det ville jag fira med att inviga min nya muffinsform. Först gjorde jag citronkaka (kakor), i perfekta storlekar. De ser dock ut som muffins, men sak samma. Det luktar fräscht och gott med all citron, men också socker, smör och diverse annat onyttigt. Men hursom.. Till dessa små bakelser/citronmuffins tänkte jag servera vaniljkesella :)





Ohyes, jag kan skela med bara ett öga ;) Haha, det är mitt partytrick. Typ.






Sola SOLA SOOOLAAAA!

Det känns som om det är bra att passa på o sola när man är sådär lite halvledig. Eftersom vi har sol på balkongen på förmiddagen passar jag nu på att sitta ute i solen. Det är varmt. Sjukt varmt. Det fläktar nada, och jag känner att kräftrött är det nya bruna i år, igen.. :P






Dags att duscha

Jag håller på att tvätta, städa och sitta vid datorn (haha).. Börjar nästan tycka att det är dags för en dusch snart. Känner mig inte speciellt fräsch om jag ska vara ärlig. Måste ju snygga till mig tills jag ska ut o träffa Lina igen ;) Hehe, jag ska även vara fylletaxi ikväll åt ett par, troligtvis, fulla Dialect-grabbar :D

Smile and wave, smiiile and wave :P




Inflytt

Igår flyttade som sagt Lina in hit till stan, och hon har en sjukt fin o mysig lägenhet!! Är nästan (eller ganska mycket) avis ;) Speciellt på alla garderober!!



Det kommer att bli kanonfint när allt är på plats :D

RSS 2.0