Och presentkorten gick till...

En ny skiddress från Stadium samt en tröja + ett par byxor (som så fint är under täckbrallorna) från Cubus. Fasen vad fräsig jag kommer vara i backen nu! Nu ska jag bara se till att inte ramla, eller gå emot något smutsigt, helst inte luta mig tillbaka i sittliften, rulla runt i gul snö eller vara ute i dåligt väder. Vad i hela fridens namn skulle jag ha en vit jacka för?! Under hela min uppväxt har mamma tjatat om att jag (fröken lortmaja) inte kan ha vita kläder, så nu kommer jag minsann få höra; "vad var det jag sa?".

Det var som igår när jag prövade jackan utomhus för första gången på stan. När jag sedan gick hemmåt så kom det en bil slirandes på gatan och föraren verkade inte riktigt ha koll på läget, så i värsta fall kunde det ju ha smällt; och då hade nog jag stått ivägen. Och vad var det första jag tänkte? En normal tanke vore ju förstås: "aj, det här kommer göra ont!" eller "jag måste flytta på mig snabbt". Men min första tanke var: "skit också, nu kommer jackan bli smutsig!". Haha. Men jag kom hem välbehållen och jackan är fortfarande lika vit som när jag köpte den för tre dagar sedan. Phew.

Men jag har lovat mig själv att jackan enbart ska användas när jag har skidor på fötterna så att onödig smuts kan undvikas. Och kanske kan det tänket dubbla jackans liv, eller åtminstone ge den en extra månad eller två :P Fy på mig.


Men visst är den fin? Jag är nöjd :) Det syns knappt att det är en herrjacka eller hur? Bortsett från lite extra finesser som och krussiduller..


Det är faktiskt byxor avsedda för damer detta. Men inte för en dam med så korta ben som mig. Och det extra tyget i skrevet kan jag inte riktigt svara för, men där kan man kanske ha en vattenflaska eller liknande? Ingen aning.


Trevlig fortsättning hörrni!


Ett försenat julkort från mig till er




Julklappar

Några av mina julklappar:

Jag fick en fin klocka av Tim


En tjusig termos fick jag av lillebror, den ska fyllas med kaffe långa skoldagar!


Både Tim och jag fick presentkort på Stadium, jag fick även ett presentkort på Cubus


En Bula-mössa samt ett luktagott ljus med mitt namn


Sedan fick vi ett par hundra dollar till USA nästa år! :D


Julafton

I år firade jag jul med Tim och hans familj, släkt och vänner. Vi var hemma hos hans morbror och totalt var vi 15 personer.

Här kommer min julafton i snabbt inklippta och till viss del slarviga bilder:

Såhär fin var Tim med slips


Julgranen och alla paket


Till bords


Fin dukning


Tomten!


Även jag var tomte detta år. Ingen annan ville ställa upp (fegisar) så efter lite övertalning i form av att som Ksm student så borde man kunna ställa upp och vara kreativ och så kan det se bra ut i CV:t m.m. Så med ett utlovat arbetsintyg så tomtade jag för grannens lilla tjej :) Jag har ingen aning om hur bra eller dålig jag var men hon började inte gråta iaf och jag fick en kram. Så nu kan jag alltså skriva in tomte-jobb i meritlistan, check!

Såhär såg jag ut:

För det första så är det min mage som är lite missformad, inga hängbröst. Och för det andra så måste jag säga själv att mina äppelkinder gjorde sig bra :)


Julhelgen

Pheeeew! Nu kan jag pusta ut och klappa lite på min fluffiga julmage. Den här helgen har enbart bestått av mat och onyttigheter, men också trevligt sällskap och andra roligheter :) För att vara så tydlig och pedagogisk som möjligt så kommer det ett inlägg med bilder från julafton och ett inlägg med några av de julklappar jag fick.


Bild tagen av mig


Julen är hääääär

Igår var jag flitig och slog in julklappar samt klädde vår julgran. Jag är riktigt nöjd! Det är min första egna julgran. Inte mammas och pappas, utan Tim och min. Vuxenpoäng!

Men för att svara på den frågan innan den kommer flygandes i 300 km/h, ja mina vänner; det är en plastgran. Även om jag har gjort allt i min makt för att försöka dölja det.

Några av sakerna som hänger i granen kommer från London och är handmålade.









Jag har färgat håret!

Det syns inte. Men se vilken glad skit jag är ändå :)




Brr brr BRR!

Fy fasen vad kallt det är nu! Jag ska iof inte klaga, vintern är min favorit årstid. Men imorse var det svårt att ta sig ur den varma och extremt sköna sängen kan jag säga, huuu.

Det till och med ser aaaaaaskallt ut! :P Ne, idag stannar jag och mina knätoffsar inne!



Antagningsbesked 1

Jag har ambitiöst nog sökt en hel del distanskurser till våren med blandat innehåll. Nu har första antagningsbeskedet trillat in och nu på lunchen har jag skickat in mina svar. Hehe, det där med att begränsa sig är inte alltid så himla lätt kan jag säga. Det var inte speciellt många kurser som jag valde bort, men jag har satt upp en maxgräns på två kurser för mig själv.

6 st valda kurser ska bli 2:

Du har tackat Ja till följande utbildningar:

1. - Journalistik, GR, (B), Skriva för webben 3.0hp, 
   
2. - Fotografi - Visuell kommunikation 7.5hp, 
   
3. - Digital bildbehandling 7.5hp, 
   
4. - Att skriva för webben och interaktiva medier 7.5hp, 
   
5. - Att skriva på nätet 7.5hp, 
   
6. - Bloggens teori och praktik 7.5hp, 

Jag har valt dessa kurser utifrån vad jag är intresserad av, inte vad som är ett bra komplement till min utbildning. Även om vissa kurser passar väldigt bra ändå :) Vi får se vad det blir helt enkelt..
   

Tjuvstart på nyårslöftet!

Träningen har jag legat lågt med ett tag nu, som ni vet? Jag vill gärna skylla på att mitt gymkort gick ut i oktober, men jag tror nog snarare att det handlade om att jag inte hade någon lust eller ork för den delen. Men nu på eftermiddagen pallrade jag mig faktiskt ned till källaren och bekantade mig med löpbandet lite granna. Det gick mycket bättre än väntat! Herregud, jag trodde att jag skulle kunna traska lite på bandet i 10 min och sen känna mig klar. Men icke, jag körde på bra mycket längre! Håller tummarna nu bara att denna positiva inställning håller i sig :)


Fotouppgift som blev något annat...

Min lillebror hade en fotouppgift i skolan så vi tog med oss D90:n och traskade ut i Kolmårdsskogen (vi behövde inte gå speciellt långt). Daniel började ta en massa kort i en väldans massa konstiga vinklar, men det slutade med en liten urspårning..

Här kommer några av bilderna:












Julbord 2010

För det första vill jag gratulera mamma och pappa som firade sin bröllopsdag idag den 5 december :) Grattis grattis! I hela 23 år har de varit gifta, hejja hejja! :P

Ikväll blev vi även bjudna på julbord ute i Getå, mycket trevligt :) Det var så himla mysigt där ute och så började det snöa precis och maten var fantastisk och allt var bara toppen. Jag fann direkt min favorit (förutom alla efterrätter), och det var laxen. Det fanns kokt, rökt, gravad och allt där emellan; så när jag kom hem luktade jag fisk i hela munnen :P Haha. Stackars Tim..

Jag tog dessvärre inga bilder där inne. Men en bild på grannens buske tog jag iaf :)














Den nya sängen

Snart har vi haft sängen i en hel vecka och äntligen så börjar den bli mjuk! För fy vad ont i kroppen jag hade de första dagarna. Det kändes nästan som en rejäl träningsvärk och som ondast hade jag i vaderna. Men någon träning har jag dessvärre inte ägnat mig åt på ett tag, så det kändes ju sådär.. Hrm..


Först var vi tvugna att slänga ut den gamla sängen! No more 120 säng! :P


Tim börjar lite försiktigt att riva upp kartongerna till den nya sängen.


Tim och arbetsledaren Vigge organiserar bitarna.


Här byggs det för fullt :) Hejja grabbar!


Här är en liten glimt av sängen, men jag får ta en bättre bild en annan gång ;)

En röd röd ros

Ibland är min pojkvän bara för gullig :) Jag fick för ett tag sedan en ros av Tim när han kom hem från jobbet. Anledningen? Ingen speciell. Han älskar mig :)

Romantisk som jag är så frågar jag direkt varifrån han fått rosen? Min första tanke var att han fått den av en kund på jobbet eller att det kommit in en stor bukett som han sedan plockade en ros ifrån. Usch vilken hemsk flickvän jag är.. Men innerst inne blev jag så himla glad, och nästan generad över att få en så fin blomma. Jag har nästan aldrig fått en blomma sådär förut. Tack älskling! <3




RSS 2.0