Mysfredag blev pensionärsfredag

Okej, det var mysigt. Men att somna med kläderna och på överkastet dessutom känns ju sådär kanske :P Höjden var nog när jag blev brutalt väckt strax efter 5 av en smått skärrad röst; "nej, shit nu gjorde vi det igen! Nu är det nästan pensionärsvarning på oss".
För min del så gjorde det inte det minsta och jag lyfte inte ens på ögonlocken, och just innan jag somnat om blev jag uppschasad ur sängen. Suuuuck!
Vet inte om jag fick ur mig något annat än en massa ljud, men jag hoppas att mitt ogillande kom fram iaf ;) Så hade Charlie aldrig gjort! Jag som sov så gott... Efter det började jag ju bara att drömma om elaka björnar.

Nämnde jag att ikväll är det min tur att få massage och lagad mat?!




Mysfredag <3

Det har nog inte blivit en tradition ännu, men det är på god väg; mysfredagen. Den känns numera obligatorisk! Vet inte vilken i ordningen denna blir, men jag ser fram emot fredag hela veckan! Mysfredag innebär oftast film, god mat, trevligt sällskap och mys såklart! Denna fredag är inget undantag :) Ikväll lär det dessutom bli en del galenskaper, riktigt bra musik, härliga skratt samt massor av skitsnack.. Fredag är ingen vanlig dag, och bör levas därefter också!

 

 

 

 


Hjälp!

Är det bara jag som tycker att det är obehagligt med alla utklädda ungar som kommer o ringer på? Ringde precis på en häxa och jag vågade faktiskt inte öppna.. Samtidigt får jag lite dåligt samvete för att barn springer runt utomhus när det är kallt o skitväder, men jag kan verkligen inte. Inte för att någon "sån" någonsin har gjort mig ngt, men det kryper i hela kroppen när jag tänker tillbaka på vad som faktiskt kan dyka upp utanför dörren :S


Låtlista

* Michael Bolton - Go the distance
* Delta Goodrem - Lost without you , Not me not I
* Nelly Furtardo - I'm like a bird , What I wanted
* Lemon Ice - Stand by me
* Jennifer Brown - Weak
* Ron Pope - A drop in the ocean
* No doubt - Hella good, Hey baby, Just a girl
* Cyndi Lauper - True colors
* Chaya - True colors
* Melissa Etheridge - Breathe
* Joshua Radin ft. Imogen heap - Only you
* Disciple - After the world, Only you, Savior
* Keane - Spiralling, Everybody's changing
* Promoe - Dekadensen
* Smokie - Hungry eyes, Who the F* is Alice, Sailing
* Evermore - Never let you go
* Atomic kitten - Tide is high, It's OK!
* Camille Jones - Jolene
* Lily Allen - Fuck you
* Michael Bublé - Come fly with me
* Taio Cruz - I just wanna know acoustic
* Alphabeat - Fascination


Oj vad mycket det blev, hmm.. Men det är riktigt blandat, gammalt, nytt, bra och mindre bra, enjoy!

Hmm

Usch vad är det med mig..? Hur kan jag bli så seg? Orken bara rann ur mig... Blähä... Tur att Charlie är på bra och gosigt humör idag..


Jaaa

Som de flesta kan se har bloggen blivit svart. Började göra om den i min egen okunniga takt, så därför ser den ut som den gör. Kan ju säga att det inte är alldeles lätt när man inte är van, så med det sagt kan ni kanske förstå att den inte ska se ut såhär. Jag ska bara samla kraft att göra klart den, så det kommer; någon gång...


Vilken morgon

Hej o hå! Vaknade nästan pinsamt sent idag, när tänker jag inte erkänna så fråga inte. Men hur som, när jag väl vaknat kände jag mig sådär obligatoriskt seg som jag gjort de senaste dagarna och lusten för att ta itu med dagen var ungefär noll.
Men äta bör man, annars dör man! (haha, den var ny :P) Så jag gick ut i det kalla och blåsiga vädret för att köpa frukost/lunch, och det finns ett ställe här i Haga där jag bara har sett manliga stammisar, eller manliga gäster överhuvudtaget; så bara för att knallade käcka Jeanette in där.
Framför mig stod två män och i kassan stod en bastant dam som såg ganska hård ut. Männen beställde en varsin macka och sen skulle de även ha något fika-aktigt, den ena valde en kaka och den andra uttrycker sig som följande;

- En negerboll tack

Varpå hans kompis utbrister;

- Haha, schh så får man ju inte säga!

Mannen fortsätter lite generat och skakigt;

- Hehe, en cho chokl ko kokosboll, hehe

Hon i kassan flinar och säger bara;

- Här kallar vi dem Obamabollar, varsågod


Hahaha!
Och mitt i allt det där står lilla jag lagom flumm som vanligt och ska försöka hålla masken. Men bara för att det var så himla kul var jag tvungen att beställa en "obamaboll" jag också. Dock drog jag på mig pryda good-girl looken och sa "chokladboll", vilket fick kvinnan i kassan att asgarva. Hahaha, vilken morgon..


Nej inte nu!

Som vanligt så har jag aldrig "tid" att bli sjuk, eller det handlar nog mer om lust när jag tänker efter; i alla fall, jag vägrar att bli sjuk nu! Kroppen har känts hängig och lite småskakis hela veckan och imorse vaknade jag med tjock näsa, mosigt huvud och lite yrsel. Vill inte!

Men för att använda en missbrukad klyscha; man måste må sämre för att kunna må bättre... SUUUUUCK!


Min nye sambo

Jag tycker att han är väl värld en fin presentation min käre sambo. Vi har inte känt varandra länge, men det var verkligen kärlek vid första ögonkastet!
Mer om honom;
Han är lika envis som han är söt, han vill ha saker på sitt sätt helt enkelt, han klagar på min bilkörning, han hatar att bli väckt vid fel tidpunkt; detta gör honom rasande, han är inte speciellt ordningsam; utan har valt att leva i sitt organiserade kaos, sen är han matglad; men som med mycket annat är han lite kräsen så han äter ju inte vad som helst, han är ju inte dum liksom :P
Avslutningsvis kan han beskrivas som äventyrlig, ung, modig, renlig och känslosam! Ska bli spännande och lära känna honom mer, så förhoppningsvis visar han sig vara en omtänksam liten godig som jag kommer få det jättebra ihop med :)

Meet Charlie;



Han gillar att bli fotad och posar mer än gärna, men han vill hålla sig lite anonym på bloggen såhär i början. Hoppas ni förstår...








Why?!

Ska jag skratta, gråta eller bara ge upp? Den här helgen har varit extrem på alla sätt och vis, och jag undrar om det inte har varit mupparnas nationalhelg eller liknande? Det finns ingen bättre förklaring till att så många muppar flockades och samlades i samma stad..
Och som om inte det vore nog så är jag en vandrande muppmagnet som drar åt sig skalans alla muppar, utan undantag! Men så har det iof alltid varit, men hädanefter ska jag hålla mig borta när de har sin nationaldag!




Gäsp*

Idag har det varit en lugn och seg dag; men samtidigt väldigt bra! Helgen blev kanske inte riktigt som vi planerat, men vad gör det? Det slutade bra iaf :)


Morn morn

Sitter nu och ugglar lite på universitetet med en varm choklad i handen, ganska mysigt; men jag känner viss beslutsångest. Vi har fått en VG-uppgift tilldelad oss och jag har ingen som helst lust att göra den! Den verkar seg och tråkig och när jag inte känner för det kan resultatet bli sådär också. But what the heck, bära eller brista eller hur?


En gång i tiden...

Hade jag lugg! Detta var någon gång på gymnasiet.. Usch ja :P

 

 


HAHA!

Oh vad glad jag blev när jag fick denna! Hahahaha, det var verkligen inte igår.. Tack tack tack!



Jösses

Att det kan bli ett sånt jäkla liv för ingenting!

Hepp hepp

Ibland är jag så härligt effektiv att jag nästan blir lite stolt över mig själv. Pratade precis med skandia om min barnförsäkring som tydligen ska täcka min kalasvurpa som jag gjorde i somras, så nu ska jag fylla i en skadeanmälan och om ett år kommer jag tydligen få pengar för att jag bröt handen. Vissa saker är bra märkliga. Men om det är så "enkelt", varför utnyttjas det inte mer? Jag menar, de betalar t om mina sjukhusbesök och resorna dit! Stackars skattebetalare, inte ska dem behöva betala mina bensinkostnader till och från sjukhuset. Eller mina läkarbesök heller för den delen.. Jag skulle inte vilja det iaf..

Jag läste nyligen att Sverige anses vara ett av de tryggaste länderna att komma till som invandrare, just för vår ganska speciella samhällstruktur (men också för vår bristande migrationspolitik). Vi har fler skyddsnät än vad ursvensken kan hålla reda på, vilket resulterar i ignorans och bristande engagemang från svenskens sida.

Hur många svenskar kan ärligt säga att man vet hur man utnyttjar allt detta ordentligt? Typ ingen, vi vet ju knappt vad socialbidrag är för fasen! Det tillhör inte vår kultur att låta samhället stödja oss, och vi eller i alla fall jag blir chockad varje gång jag hör vad man kan få ekonomiskt stöd till...

Nog om detta,

Ha en bra dag!

Kärt problem

Det blir nog en hel del hängande på gymet för mig framöver, för mitt schema ser inte allt för lovande ut nu när vi går in i projektblock 2. Visserligen blir det en hel del jobb med projektet, men jag kommer fortfarande ha mycket tid över. Jag funderar på att skaffa en hobby, ett jobb eller börja träna seriöst. Kanske ska satsa på o bli balettdansös eller curlingproffs? Why not...

Såhär ser de närmsta veckorna ut för min del. Och för er som undrar så; ja jag pluggar heltid på universitet och jag läser ett seriöst program. Som jag nämde ovan blir det en hel del projektarbete framöver och den tiden disponerar vi själva och finns därför inte med på schemat!


Vilken härlig start på dagen

Läste precis min mail och såg till min förvåning att jag fått en kommentar från lektorn jag hade i kursen "planera och organisera". Den avslutande uppgiften på den kursen var nog det jobbigaste jag gjort hittills denna termin och jag bara väntade på att få göra om skiten, för om jag ska vara ärlig kändes det inte som om jag presterat något vidare.

Dock fick jag en förvånade kommentar av Lasseman som tyckte att det såg ok ut och att jag därmed blev godkänd! ;) Jag blev så himla glad! Vilken lättnad! Vet flera i klassen som har fått göra om och jag är sjukt tacksam att jag slipper det!! Nu ska jag bara se till att bli godkänd i bilden också. Ett steg i taget...



Oh så roligt

Jag är en sucker för äldre spel, jag erkänner! Ett av favoriterna är helt klart age of empires II ;) Det är precis så som ett spel ska vara; roligt, underhållande och tidlöst. Må vara hänt att det är lite buggigt, halvkass grafik och så har det en o annan skavank här och var, men det är bara charmigt. Det är i alla fall ett av de bättre strategispelen! O hör sen! :P

 


One feeling only, and it say's it all...


Life is a flower

Hellre blicka framåt en bakåt har jag levt efter ett tag, men nostalgi kan inte vara annat än bra; eller hur? För det är väl ändå det positiva vi väljer att lägga i nostalgimappen? Jag vet att jag gör det i alla fall... Musik är något som får mig att känna mig otroligt nostalgisk, så med hjälp av Spotify sitter jag här och minns tillbaka :)

Dagens ord blir alltså; nostalgi.


En liten spellista full med nostalgi;

Mc Hammer - U can't touch this
Blondie - One way or another
Gabrielle - Out o reach
Ronan Keating - When you say nothing at all
Scorpions - Wind of change & Send me an angel
Eric Gadd - The right way
Alexia - Uh la la la
Studio Allstars - Two princes & Wonderwall
Go West - The king of wishful thinking
Eagle Eye Cherry - Save tonight
Mr. Mister - Kyrie & Broken wings
Limp Bizkit - Behind blue eyes
Wheatus - Teenage dirtbag
Bon Jovi - Livin' on a prayer
No Doubt - Hella good
Iris - Go Go Dolls

Det får räcka så länge...

Njut!



Buhuu :(

Är det möjligt med två måndagar på en och samma vecka? I så fall har jag min "älskade" måndag idag igen... Inte för att gnälla, men jag är snorig och känner mig seg i hela kroppen; tror att jag behöver en kram :( Någon?


Herrejösses!

Påminn mig om att jag aldrig mer ska gå på passet på måndagar! Hela Norrköpings pensionärselit tränar nämligen då. Och dem är inte o leka med kan jag säga med en gång.
Okej att min kondition inte är på topp just nu, men idag var det nästan absurt. Det känns fel att skylla på träningsvärk och förkylning, men hellre det än o faktiskt erkänna att jag fick mitt ass kickat av pantertanterna på friskis.

När en annan låg o kippa efter andan la pensionärerna i en extra växel och skuttade vidare... Kan inte påstå att det här passet var speciellt bra för mitt självförtroende, säkerligen inte för någon annan ungdom i det rummet heller. Men nu vet vi iaf vad vi har att leva upp till!


I'm just sayin'...





Värsta dagen på veckan, helt klart...

 


Ohej!

Nej, nu måste jag slita mig från datorn! Det har varit en extremt lat söndag idag vilket gör mig en smula nervös, men det fixar sig.. Nu måste jag se till att äta något innan jag beger mig in till stan, annars kommer jag att somna på plats; och det vill vi ju undvika..

 


Andas ut

Ikväll är det 75 minuter yoga som gäller, wonderful! Då kommer jag med all säkerhet att sova gott inatt, kanske inte lika bra som igår; men jag kan ju inte drömma om creme-vita cyklar med rosor varje natt ;) Börjar nästan fundera på om för mycket fantasi är skadligt? I så fall ligger jag i riskzonen...



 

 

 

 

 

 

 


Kreativitet

Jag vet inte vad det beror på, men den senaste tiden har jag känt mig ovanligt kreativ; något jag verkligen inte borde klaga på, men det är ovanligt... Ena sidan av min garderob får agera klotterplank, och det säger sig ju självt att vad som helst också hamnar där. Vissa bilder säger allt, medens andra inte säger något överhuvudtaget...

 

 


:)

Vi har en rådjursfamilj som har kommit på besök lite till och från, och i förmiddags kom två av dem ned på vår tomt och rörde till lite i pappas fint organiserade lövhög. De är inte bara fräcka, utan de är ganska oblyga av sig också; jag stod i mitt rum och kikade ned på dem medens de obekymrat sprätte omkring i trädgården. Sånt värmer att se :)

 

 


Hemma igen

Åter hemma efter helgens bravader inne i metropolen Norrköping... Det har varit en riktigt rolig helg måste jag säga, har haft det väldigt mysigt :) Igår blev det bio med Tim, Pernilla och hennes J; vi såg Bröllopsfotografen. Haha, den var verkligen klockren! För att vara svensk film så var den jättebra, dock smalnade filmen av lagom i mitten; men början väger helt klart upp det hela. Se den!


Ki box

Då var ännu ett ki box-pass avklarat och idag var det svettigt! Förhoppningsvis kommer jag ha två döda lemmar till ben och en ömmande mage imorgon :) Armarna lär vara som metmaskar i vanlig ordning...


Helgen startar tidigt

Ja go' vänner, nu har jag påbörjat min helg... Lite tråkigt att "skolveckan" eller rättare sagt "lekveckan" är över, men nästa vecka kommer nog att bli snäppet bättre ;) Det måste jag säga är himla bra med min utbildning, vi vet knappt vad vi gör eller vad det ska vara bra för, men oj så roligt vi har ibland! Hur många får kolla på science fiction, eller leka i en studio på skoltid?

Undrar hur mycket stryk jag kommer få nu för att ha användt termen "skola", det är tydligen helt förbjudet. Det heter universitet och vi är studenter inte elever, noga med det! Men ni fattar...

Hur som... Jag tror att jag börjar greppa vad min utbildning faktiskt handlar om (tog bara 3 månader), den handlar främst om; magkänsla. Allt vi gör styrs av vår egen magkänsla och kreativitet, vi får flumma bäst vi vill så länge vi kan komma med jäkligt bra argument och stå för vad vi gjort.

För ni förstår att i den konstnärliga och kreativa världen finns inget rätt eller fel, men det finns däremot en himla massa riktlinjer, tekniker och sätt att göra saker på ;) Sen är det upp till en själv vad man gör med den saken...


Det var ett tag sen...

 

 

 




Onej!

Jag känner hur paniken sakta men säkert börjar komma, jag kan inte sova! Jag är piggare nu än vad jag var mitt på dagen och snart får jag ångest... *andas in, andas ut*... Det här kommer inte att gå!


Jag kan inte sova, jag kan inte sova, jag kan inte sova och om jag väl somnar kommer jag att drömma konstigt... Kommer vara rena rama vraket imorgon, det är det som ger mig mest ångest; hur trött jag kommer vara imorgon.

Dags att börja räkna får o se om det hjälper... 1,



Behind my bedroom door

Det är ytterst få som har fått tillträde till mitt sovrum och ännu färre som har fått komma i närheten av min säng; det behövs inte många fingrar till o visa hur många som sovit i min säng. Men det finns en speciell person som länge har hållt en hedersplats där, och som alltid är välkommen när som helst; platsen finns alltid för dig ;)

Men för er andra mindre lyckligt lottade får ni nöja er med några bilder...

 


Foto

Jag läser som sagt en bild/fotokurs just nu där vi chockerande nog ska fota saker o ting, nej jag skämtar inte.. Första uppgiften var att testa kameran och fingra på alla knappar och inställningar. Min grupp och jag är relativt nya bakom kameran och som vanligt ville vi göra det seriösa mer oseriöst; och hade faktiskt kul medens vi gjorde vår uppgift.
Vi fotade något så sexigt som en parkbänk vid strömmen, a-lagarnas favorithak typ.. Men personligen tycker jag att resultaten blev ganska bra, något både våra klasskamrater samt lärare höll med om...

 

 

 

 


Livet är en lek

Eller inte riktigt va? Men det underlättar om man får pilla på lite roliga och finurliga saker; som en systemkamera exempelvis. Vem vill inte ha en sån liksom? Personligen har jag alltid velat ha en, men har aldrig haft tålamod att spara ihop pengar till en riktigt bra. Dessutom får jag lite ångest över att behöva lägga ut så mycket pengar på en gång, känns bättre med små smygutgifter.
Men hur som helst, nu har jag hittat lösningen på mitt problem; låna från skolan! Kan ju inte bli annat än toppen!


Tur att jag går ett nördigt program som har dille på teknikprylar... Kan ju bara hoppas att jag lär mig något också.

 


Yoga for life

Som jag skrev nedan tror jag mycket på människans egen kraft att läka och hjälpa sig själv; detta underströks lite extra i söndags när Lina och jag utövade yoga i 75 härliga minuter. Två gånger i veckan kommer jag nu att ägna mig åt yoga, det är fantastiskt. Jag har nog aldrig känt mig så avslappnad och harmonisk som jag gjorde efteråt. 75 minuter kändes som 20, och stämningen i rummet var mysig och nästan intim.

Det var först en märklig upplevelse att gå in i sig själv, men sedan släppte all stress och det kändes som om inget annat excisterade utanför rummet. Det var otroligt att untan oro bara koncentrera sig på nuet, något som jag verkligen måste och ska börja jobba med! "Medveten närvaro" i allra högsta grad, och om jag kan leva mer i nuet kommer jag kunna må hur bra som helst inom en snar framtid...

Pillerdoktorn har nog inte motionerat mer än att skjuta sig fram och tillbaka på sin rullande kontorsstol för det finns inget som slår fysisk aktivitet, ever!




Studentliv

På många sätt känns det inte som om jag riktigt vant mig vid studentlivet än, trots att jag har studerat i mer än 2 månader. Det är inte själva grejen att läsa och ta in fakta som är problemet, utan allt runt omkring.
Nu dricker jag kaffe som om det vore juice, jag kommer på att jag glömt ta med mig matlåda lagom till lunchen och jag kommer aldrig vänja mig vid den akademiska kvarten! Är alltid en halvtimme tidig...

Sen finns det en miljard olika aktiviteter man kan/ska delta i för att på en basic nivå ändå förstå vad ens klasskompisar pratar om. Och sen ska vi inte glömma alla kårer, föreningar och andra organisationsmojs som det finns. Tror att jag senast skickade in en intresseanmälan till STUFF som är en av många filosofiska fakulteter här på liu; alltså en studentkår. Allt för att knåpa ihop ett cv som inte bara säger "kolmårdens djurpark".

När jag springer runt på stan ser jag inte mig själv som en student. Antagligen för att jag fortfarande är kvar i samma gamla Norrköping :( Universitetet för mig är något jag pysslar med vid sidan av mitt "ordinarie" liv, en sysselsättning som vissa veckor tar mer tid än andra; men som fortfarande bara kommer i andra eller tredje hand.

På ett sätt är det skönt att allt inte kretsar kring studier, men jag har svårt att ta det seriöst när det är så "slappt" som nu. För när det väl kommer något att göra blir det världens liv och hur mycket gnäll som helst. Höj ribban fort! Säger jag bara, medens jag fortfarande har smärtgränsen ganska högt upp...





Våg 7, 8, 9?

Genusforskning även kallat "kvinnoforskning" förtjänar mer än ett kapitel för sig, detta fick jag och min klass erfara idag; då vi snarare fick en uppläxning än en föreläsning i ämnet. Kön/genus är absolut inte samma sak och varför är det till största del bara män som är inskrivna i historien?

Varför är vi människor strikt bundna till vårt biologiska kön och ständigt tvugna att upprätthålla den struktur som är större än individen och därmed tvugna att iscensätta vårt genus? Alltså vårt sociala kön. Varför inte gå mot strömmen? Vill jag skaffa skägg, så skaffar jag skägg; jag är inte mindre kvinna för det, biologiskt sätt... Bara för att ta ett exempel.

Och visste ni att det största förtryck mannen har gentemot kvinnan är det sexuella förtrycket, så med andra ord ladies; kniiiip! Inget mer särande på benen här inte, för penetrering är det nästan dödsstraff på! Om man ska tro den radikala feministen det vill säga...

Personligen skulle jag tycka att det vore lite tråkigt utan män här i världen, de fyller faktiskt en funktion de också ;) Även om vi är snabba på att döma dem och peka ut alla fel och brister som olyckligtvis drabbat det motsatta könet... Men vi gillar dem ändå, eller hur? ;)




Behöver jag nämna att allt detta ska tas med en nypa salt? Ni får faktiskt ha överseende med att jag har haft en omtumlande dag...

Yoga

Ska snart bege mig in till stan för att prova på yoga, ska bli väldigt intressant ;) Förhoppningsvis är det kul och givande så att jag kan fortsätta med det på söndagar, om inte, får jag hitta på något annat helt enkelt...


Myskväll

Ikväll blir det lugna gatan för min del, himla skönt. Känns som om det varit tillräckligt mycket uppståndelse och tjo o tjimm de senaste dagarna. Började att varva ned redan igår under filmkvällen; dessvärre somnade jag mitt i filmen, men det var länge sedan jag sov så otroligt bra! Den soffan är livsfarlig, men jag är kär :D Vi kommer så himla bra överens, soffan och jag. Frågan är bara hur soffans ägare känner inför detta? En kommentar kanske? Innan jag inleder en affär med din soffa menar jag ;) Haha...

Ikväll blir det hur som helst mys i en annan soffa; ska spendera lite kvalitetstid med min kära familj, och sedan är planen att somna tidigt...


Ha en trevlig lördagskväll!






Fjällen

Nu när den kyliga luften börjar smyga sig in innanför kläderna längtar jag mer än någonsin efter fjällen! Jag önskar av hela min själ att jag kunde spendera hela vintern uppe i Sälen eller liknande. Men jag får nog nöja mig med tanken att i bästa fall åka upp under "sportlovet", och förhoppningsvis fira jul och nyår utomlands.

Men det skulle inte skada om snön kunde komma redan imorgon och att det kunde växa upp ett fjäll här någonstans i närheten. Vem har sagt att det är orimligt? En riktig pessimist i så fall...

Hur som helst, när det är vinter är jag som lyckligast; speciellt när jag är i fjällen!

Finns det något bättre? Me dont think so...

 

 


Vårdcentralen

Imorse hade jag en tid på vårdcentralen hos läkaren, som numera kommer kallas; "den liberale pillerdoktorn", dlp.
Vi hade ett långt och väldigt bra samtal men mot slutet kom givetvis pillerfrågan upp. Svar nej, jag vill inte stoppa i mig en massa konstiga saker!
Hur slutade det hela då? Jag gick därifrån med ett läkemedel jag inte ens vet namnet på, eller vad det är bra för. Tummen upp! Han gav mig t om argument som jag sedan kunde säga till mamma o pappa... Herrejösses...

Han är toppen och en kanonläkare, men jag tycker att han förlitar sig för mycket på alla konstiga mediciner som finns och inte på människors egen kraft att läka sig själva. Mer pepp och mindre tabletter röstar jag på!


NEEEEEJ!!!

Det här händer inte, FAN FAN FAN FAN!! Jag kommer aldrig mer att kunna spela tennis! En stor del av mig dog nu precis...

Tack vare att jag bröt den jävla skithanden i somras fungerar inte mina fingrar som de ska och detta var bara droppen!! Jag kan knappt hålla racket rakt :,( Har 2009 inte varit tillräckligt förjävligt?!


Slut!

Äntligen blev det sagt! Även om det var jag som fick säga det rätt ut... Men nu är det slut i alla fall, så det kan väl knappast vara några frågor på det?

Jag är glad att det inte blev ett magplask igen, utan att det blev en relativt smidig övergång (iaf för mig). Men det har också att göra med alla underbara vänner (två bör känna sig extra träffade) som stöttat mig och att jag är säker på vem JAG är. Det kommer säkert komma stunder då jag saknar det som var, men tanken har hela tiden varit att gå framåt; inte bakåt. Nu är det hög tid att visa det!

Jag är tacksam för alla fina minnen Niklas och jag har tillsammans och jag hoppas att båda kan minnas tillbaka och se något positivt i det. För hat kommer man inte speciellt långt med, även om det är en skön försvarsmekanism som nyttjats allt för många gånger.

Vad som kommer hända nu återstår att se, men hur det än går så är jag säker på att det kommer sluta bra :) På det viset är jag en obotlig optimist, lyckliga slut finner vi alla till sist...

Avslutningsvis vill jag bara säga att jag mår bra, förvånadsvärt bra; men jag vill må bättre!

Och som min käre bror sa; "

"Man ska röra på sig medens alla andra står still", och det är precis vad jag har gjort den senaste veckan, och vad jag kommer att göra framöver...




/Hon som hatar klyschor, men som använder dem i alla fall, i hopp om att det är vad allmänheten vill/behöver höra!


Citat*

"Man ska röra på sig medens alla andra står still"

Sa min kloka lillebror :)


Nyvunnen fritid

Det var väldigt länge sedan jag fyllde mina dagar med så mycket och så många olika saker som jag gör nu, jag älskar det!

Jag har börjat att ta hand mer om mig själv och inte tänkt på alla andra för en gångs skull... Bland annat så har jag dragit igång med träningen igen, underbart! Fattar inte hur jag kunde hålla mig borta så länge, herregud, inte konstigt att jag mådde dåligt :S Tränar numera 4-5 gånger i veckan (blandade aktiviteter) och drömmen är att ta upp favoritsporten tennis igen. Som tränare vore ju inte helt fel, men vi får se...

Lina och jag går på 2-3 pass i veckan och ikväll är det ki box som gäller, toppen!! Det är sjukt roligt och träningsvärken efteråt är underbar... Lina; testa yoga snart?
Vi körde core igår, men det var ingen hit faktiskt :S

När jag inte tränar lullar jag runt i skolan som en smurf utan att uträtta några större under, men om det leder till ett välbetalt jobb; why not? :P Har även spenderat mycket tid med gamla vänner, men också nya... Stackars Lina har fått stå ut extra mycket med mig ;) Men jag gillar vårt nya hälsosamma "jävlar-anamma-liv", där en kvällspromenad på 5-6 km är piece of cake.

Dock har jag lång väg kvar att gå (haha, den var rolig), innan jag har hittat tillbaka eller blivit det jag vill vara.

Vi hade en övning i skolan för ett tag sedan där vi skulle fundera ut vad det viktigaste är i livet, för oss. Den lappen som vi skrev skulle vi sedan vika och lägga i bakfickan, för att sedan hitta och påminnas om senare. Det viktigaste i mitt liv är inte något materiellt, det är ingen person och det är inget påhittat; utan jag skrev kort och gott; "min hälsa". Det är det viktigaste i mitt liv, och det är så sant!




Kärlek del 2

Tror inte att det blir någon idol för Niklas o mig, haha. Tur är väl det kanske ;) Ibland blir det inte riktigt som man har tänkt sig...

Som de flesta kanske har sett och märkt så har Niklas och jag tagit en "paus" eller vad man nu ska kalla det (?). Inget lätt beslut, men det var nödvändigt och för min del var det lite av en lättnad också. Jag vill inte gå in på detajler, även om jag vet att många mer än gärna vill ha dem. Känner inte riktigt att jag vill bidra med det till skvallerkärringarnas kafferep...

Men vad jag vill säga är; kärlek är aldrig lätt!

Och det finns nog ingen bättre förklaring än att det är "komplicerat"...


RSS 2.0