Välkomna till Murkelvägen 38B






Klicka för större bild...

Hall


Badrum


Vardagsrum


Kök



Hann inte fota allt idag, men det kommer fler bilder vid ett annat tillfälle :)

Nu ska jag till jobbet...

Cya!

:)

Jag vet att jag är dålig på att skriva här, men jag har faktiskt ingen lust att starta datorn helt enkelt.. Hemma satt jag vid datorn varje dag, men här är det full rulle hela tiden så jag hinner och orkar inte..

Igår gick jag upp tidigt och åkte skidor med Pernilla, Myran, Micke, Simon, Ricky, Johan och Pontus.. Fast det var inte mycket till skidåkning egentligen.. Vi åkte 2 åk och sen gick vi in på Snögubben och drack öl; eller de drack öl och jag drack varm choklad. Sen åkte vi ett åk till och sen var det dags för ännu en öl-paus.. Haha..

Efter ett par timmar i backen var det dags att jobba (ovanligt).. Det var mycket att göra men vi var också mycket personal och alla börjar komma in i det nu.. Jag hade en familj som verkligen klagade på allting och var extremt otrevliga redan från början.. Barnen kunde inte äta sin mat för att den var för "salt", så jag bytte ut maten och bjöd dem på läsk.. Så det slutade med att de var dem som gav mig mest dricks! Buuuujaaaa!

Var på jobbet i förmiddags, även fast jag är ledig (jag har inget liv) och hämtade min dricks.. Fick 700 kr denna gång, så det var kul :) Ska snart iväg till jobbet igen och stå i garderoben o jobba ett par timmar.. Imorgon blir det långpanna (11.30-23) något jag inte ser fram emot...



Majkens

Denna fina lilla lapp sitter inne på vår personaltoalett :D Haha, det finns även en liten bild längre ned på Spiderpig; men han fick dessvärre inte plats på bilden..



Ut i backen

Blev väckt imorse av en pigg Pernilla som ville ut o åka i backen :) Jag och Ricky hängde på henne och Ida; och det blev mycket skidåkning ända tills Ida och Ricky skulle börja jobba. Idag har det varit väldigt soligt och alldeles lagom med minusgrader.. Backarna var dock uppkörda och isiga så det blev mycket mjölksyra i benen.. Ska bli intressant och se om jag kommer ur sängen imorn :P

På jobbet sen blev allt pannkaka, ville bara gå hem o gråta; så därför väljer jag att bara skriva om det bra som hände idag.. Allt för att undvika ett nervsammanbrott..

Lite bilder;

Pernilla och Ida tar rökpaus


Ricky posar


Jag ser ut som en mupp (men det bjuder jag på)


Pernilla i Gustavbacken



God Jul

Klockan 10 startade dagen för alla Majkens anställda.. Vi träffades och åt en jättegod frukost bestående av julskinka, lax, risgrynsgröt m.m. Till frukosten bjöds det även på öl och snaps; något som jag hoppade över. Men jag fick mandeln i gröten, så det är alltid något :) Sen kom jultomten och delade ut julklappar. Julklappsbytning är alltid lika roligt och intressant. Jag fick ett litet kitt bestående av partyhattar, muggar, resorb, en kexchoklad och kondomer..

Efter julmyset på Majkens gick hela gänget vidare till spa:t och bubblade lite i relaxet.. Självklart fortsatte festandet även där; och gänget på Majkens är i en klass för sig helt klart.. Haha.. Sen blev det även en tur till Skilodge innan folk begav sig hemåt för att sova lite; innan julbordet senare på kvällen.











Dagens känsla

Myran say's it all;


Gårdagen

Igår var det personalmöte kl 08.00, vilket var hemskt! Är så bortskämd med att kunna gå upp sent om dagarna, så det var riktigt kämpigt. Men när jag väl pallrat mig dit fick vi jättegod frukost och sen satt vi och pratade i ungefär två timmar. Jag fick även mina jobbkläder (som är sjuuuukt snygga!); och det där var faktiskt inte sagt med ironi.

Jag fick även med mig mitt schema hem.. Och som ni ser nedan så kommer jag jobba resten av veckan; det kommer förhoppningsvis att bli roligt. Jag fick ganska bra pass om man jämför med några stackare som får hoppa på 13-16 timmars pass det första dem gör; jag mjukstartar med 7 timmar :) Dock tror jag att nyårsveckan kommer bli ett rent helvete; då jag vet att det är flera som kommer att jobba närmare 10-12 timmar om dagen i snitt.. Känns som om man borde ladda upp med sömn redan nu..

En annan bra sak som jag är glad över är att jag är ledig på julafton; Majkens har stängt  :) Då missar jag inte Kalle Anka! Dock kommer julafton att bli ganska ensam då de flesta jobbar, men Ricky och jag är iaf lediga; så vi får kolla på Kalle Anka tillsammans...



Hej hej

Jag är inte alls på blogghumör så jag lägger bara upp lite bilder.. Mer text lär komma framöver...








Kickoff

Ja, vad mer behöver jag säga?




Lina och Myran





Framme i Lindvallen

En dag försent men framme är jag nu iaf :) Stugan är mycket finare än vad jag väntat mig och Lina o jag delar rum; men det bästa är nog endå att vi slipper våningsäng! Jag är fortfarande sjuk, men det går åt rätt håll.. Gick upp 5 imorse så just nu känner jag mig helt död! Vill bara bli frisk o få åka skidor!! Ska nog gå o lägga mig snart...

Glöm inte att hålla utkik på Linas och min fjällenblogg! www.jealin.wordpress.com


cya!

Åter på fötterna

I måndags blev Niklas jättesjuk och i onsdags var det min tur givetvis.. Först så fick jag ont i magen, kramp, kolik oooooh vilken smärta! Magen stod som en riktig kalaskula! Kunde inte annat än o lägga mig i sängen och försöka andas... Senare under natten började det roliga.. Sprang på toa med jämna mellanrum, återvände till sängen och försökte återhämta krafterna; dock hade jag inte fått det värsta än..
    Typ gång nummer 4 samma natt dög det minsann inte att bara sitta på toan utan kroppen ville kräkas också.. Det var det värsta jag varit med om! Tre gånger den natten var jag tvungen att spy.. Jag kan ju säga såhär, jag lär inte äta wok med nudlar på ett bra tag! Tro det eller ej, men jag sov ingenting den natten och dagen efter var jag som en disktrasa.. Ingen energi alls kvar i kroppen och jag mådde så himla illa!
    Lyckades sova lite under dagen och senare på kvällen när jag mådde lite bättre kunde jag trycka i mig en mosad potatis med sås.. Det var det godaste jag ätit i mitt liv! Låg o drömde om det hela natten sen ;)

I morse kunde jag stå på benen hyffsat bra, men var fortfarande ganska skakis.. Till frukost blev det lite kesella och till lunch blev det pannkakor.. Det är nästan det enda jag kan tänka mig när jag är sjuk, så himla gott med pannkakor!

Usch det är så hemskt, jag drömmer om mat varje gång jag vilar och när jag är vaken så dagdrömmer jag om mat.. Men jag kan inte äta något utan att må illa, även om jag får i mig väsentligt mycket mer nu än tidigare.. Ikväll vill jag ha klyftpotatis med sås.. eller fisk med sås... eller så vill jag ha panpizza, pomme, soppa...eller pastasallad *dreggel* ooohh nu är jag jättehungrig!! MAAAAAT!

Haha, om någon skulle säga "dröm våta drömmar" skulle jag drömma om mat.. Säkert en potatis, riktigt erotiskt!

Men men, att jag blev sjuk sådär lagom innan jag ska åka kom väldigt lägligt måste jag säga.. eller inte... Fan, jag har fortfarande inte packat klart och jag är hungrig.. Kommer upp en dag senare än planerat, men det ska nog lösa sig iaf.. Nu ska jag bara hålla tummarna för att jag hinner packa klart, får med mig allt och att jag hinner ta igen allt ätande som jag missat de två senaste dagarna (snart tre!!!).. Glupsk jag känner mig, ungefär som kakmonstret :P







Tattoo

Det är inte första gången jag får äran att kludda med tuschpenna på någon.. Niklas ville att jag skulle klottra dit något som han sedan vill rista in på riktigt, men det blev inte alls speciellt bra; dock blev lillebrors lilla kludd bättre. Måste erkänna att det inte är alldeles lätt att sitta med en tuschpenna på ett par håriga ben, men roligt var det iaf :)






Born to be cheeeaaaap!

Idag köpte jag mobilt bredband som jag ska ha med mig upp till fjällen, lättnad! Men jag såg nu på tele2's hemsida att det är fritt fram tills april så jag ska minsann byta mitt som jag blev pålurad!





Ombyggnad

Som ni ser har bloggen ändrat lite utseende; dock är inte allt klart än, men förhoppningsvis kommer det hända lite mer en tid framöver :)

Stay tuned...!

Det blå paketet

Idag kom äntligen det jag beställt från bluebox.se! Beställde tre saker, varav två jag inte kan avslöja eftersom det ska bli julklappar.. Men till mig själv så köpte jag i alla fall ett spel; "jag har aldrig"... Någon som hört talas om det kanske? ;)
 












Phew

Det tar aldrig slut! Har slagit in julklappar i snart två timmar, men jag har fortfarande massor kvar.. Sen när det är dags att öppna allt så tar det två minuter att avlägsna allt papper som jag så omsorgsfullt trixat på.. Jag lovar, det är inte bara kvadratiska paket jag slagit in; så det har minsann varit en utmaning! Det roliga är att jag med all säkerhet kommer få de sista julklapparna hem i brevlådan idag, så jag lär vara upptagen hela dagen :) Men jag har julskivan på och jag börjar känna stämningen här, oyeah!


Pyssel

Mini-julafton närmar sig och det är jag som ska ta hand om allt pyssel innan :) Jag åker till Sälen om 8 dagar, det är knappt så att jag tror det själv! Men innan dess så ska jag som sagt ha en liten julafton med kusinerna, pojkvännen och hela glada familjen Lundqvist; dessutom ska jag hinna med att åka till Stockholm; sen ska jag också jobba på Stadium's invigning av nya Stadium arena på himpan! Utöver det så ska jag hinna packa, bara det tar minst en vecka; vilket betyder att jag måste börja imorn :P Har inte ens köpt allting som jag behöver än! Jag som trodde att jag skulle klara mig med underställ och tandkräm, men icke!

Först på schemat idag är i alla fall att slå in julklappar och städa här hemma.. Förhoppningsvis så kommer Niklas hit ikväll så att han kan hjälpa mig med inköp av julgran och mat imorgon..




Snart ska den provisoriska julgranen bytas ut mot en med barr!



Något saknas

Vart tog den här tjejen vägen? Det där är inte jag längre... Så var på vägen tappade jag mig själv?


 




7 månader

Japp, så är det med det!

RSS 2.0