Spa

Äntligen ska det bli av! Jag har precis bokat 60 minuter massage samt manikyr på ett spa här i Cape Coral, behöver jag nämna hur välbehövligt det är?! Inte manikyren kanske, men massagen :) Den 3 januari är det som gäller men jag tjuvstartade med lite spa aktiviteter redan ikväll. Hehe.


Hejsan

Åhooj lillebrooor! Hihi :) Igår kom vi tillbaka efter tre dagar uppe i Orlando, om ni undrar varför det så tyst här ett tag ;)

Vi besökte Sea World och båda Universal parkerna. Har tagit massor av bilder! Men det är lite bökigt att ladda upp dem här, men jag jobbar på det ;)


Fynd 3

Ååh Ralph, vad jag önskar att du för alltid kunde vara en del av mitt liv..

Skön Ralph Lauren skjorta i 100% bomull och slim fit. Himla skön, riktigt snygg och jävligt billig ;) Lär aldrig hitta något liknande hemma i Sverige, så detta fynd är jag nöjd med :) 25 dollar kostade denna, mohaha!


Fynd 2

Oversize "kavaj"-liknande sak med korta ärmar, så snygg på! Not so hot på galgen ser jag. Men men :P 44 dollares. Märket heter Aryn K. Köpt på Bloomingdales.


Fynd 1

Oversize kofta (grå) från Calvin Klein 21 dollar.


Mellandagsrea!

Idag fyndades det lite granna på mellandagsrean som var överallt. Herregud! Det är ett under att jag kunde fokusera tillräckligt för att kunna få till ett köp. Mycket folk och mycket rea.


Cape Coral beach

Idag blev det lite strand och lite pool. Trots molnigt väder så var det vaaaarmt, men skönt :)


Julafton

Jag sitter här med en Mojito i hand och kikar på Sex and the city, loving it! Pappa står ute vid grillen och mamma får assistans av mig i köket med jämna mellanrum, så snart vankas det foooood! Underbar julafton!

Vad jag älskar med det här landet är att de kan köra en hel säsong av en serie på en kanal, episod efter episod. Har snart sett en halv säsong av Sex and the city, lovely!


Merry Christmas!

Granen (Cousin It) är på plats och klapparna likaså och snart är det dags att spela om paketen! Ska bli spännande o se vad som är i :)

God Jul!


Julafton

God morgon och god jul! :) Det är en härlig morgon/förmiddag här i Florida och förhoppningsvis en härlig eftermiddag/kväll hemma i Sverige. Idag väntar mathandling, en trip till stranden eller hamnen samt julklappsspel :) Lugna puckar helt enkelt.

Jag åt precis en god omelett med sparris, champinjoner och salsa till och är nu redo för en solig dag!

Japp, det är Tim som simmar runt i poolen ;)


Charmigt

Att Tim och jag aldrig kan få till en seriös bild. Rackarns!

Dagens lunch

Lunchen idag var en aha-upplevelse för min del. Jag åt god grillad lax med garlic potatismos som var huuuur gott som helst. Lillebror åt lökringar stora som baseballs till sin enorma hamburgare. Lyckad lunch!

Hehe, känner mig som ett matvrak med all mat jag slänger upp här :P Men jag äter inte hela tiden, lovar ;)


Julshopping

Today... Åkte vi till ett stort shoppingområde och handlade julklappar. I år köper vi inga personliga julklappar utan alla köper två gifts á 10 dollar som vi ska spela om på julafton. Vi firar imorgon den 24:e december, så våra grannar kommer nog att skratta en smula ;) Men men..

Såhär såg det ut idag där vi shoppade loss. Det har varit över 30 grader varmt idag!


Julstämning

Ja nu börjar jag känna lite julstämning, äntligen! Varför? Jo, Grinchen visas på tv :) Jag gillar den otecknade varianten bättre, but this will do :)


Lunch

Jag börjar märka en trend här, mat.. Hehe. Jag ska försöka bli bättre på att fota andra roliga saker. Problemet är att jag bara kan blogga från mobilen, så alla fina bilder jag tar med stora kameran dyker ju inte upp här :( Men här har ni min lunch iaf, haha! Jag har gjort den själv ;) Sparris, pasta, salsa och parmesan.


Middag

Ikväll åt vi på en tysk restaurang, alla åt schnitzel utom jag; jag åt rulad :) Det var ingen liten portion direkt, men det var väldans gott ;)


Strand

Sol, vind och hav. Vilken dag vi har haft! Hoppas att jag fått lite färg iaf :)


Mot stranden!

Bikinin är på, likaså de nya shortsen. Ni ska bara veta hur svårt det är att hitta shorts för tjejer här! Herregud, det finns hur mycket långbyxor som helst, men knappt några shorts. Det är som om de tycker det är genant med kvinnor som visar för mycket ben. Skit samma säger svensken och kör ändå ;)


Pappas födelsedag

För en stund sedan uppvaktade vi pappa med paket och sång. Han fick som han önskat, t-shirts med tryck. Han fick t-shirts från GAP, Billabong och Timberland. Sen fick han även en sedel/visitkortsklämma från Calvin Klein, en necessär från Samsonite och slutligen en slips från Ralph Lauren. Något han inte önskat sig, men som han blev väldigt glad för ändå :)


Den obligatoriska frukosten

Färska bär i yoghurt och en ostmacka, mums! :) Detta avnjuts bäst vid poolkanten i solen.

Idag ska vi till Captiva Island och njuta av strand och badlivet. Dock blåser det en del, men det är nog bara skönt i den värmen som blir sen. Idag är även pappas födelsedag, så idag får han bestämma allt. Typ. ;)



Ralph Lauren, Tommy Hilfiger och Calvin Klein

Kan bara säga att jag är heeeelt kär i Ralph Lauren butiken! Dit vill jag igen! Synd att man inte kan köpa kuddar o sängkläder dock :(


Julklappar

Resten av allting är tills vidare hemligt, eftersom det ska bli födelsedagspresenter och julklappar ;)

Hehe, bifogar en bild av min lillebror vid Everglades. Vi körde förbi det området tidigare idag..


Ugg Australia + Marc Jacobs

Mössa och benvärmare


US Polo + Forever 21

Tröjor


Tommy Hilfiger

Tröjor


Klockor

US Polo och Tommy Hilfiger


Shopping Sawgrass Mills

Det blev en del shoppat, men inte så mycket som jag hoppats. Det va sjuuuuukt stort på Sawgrass Mills och mot slutet blev det på tok för mycket folk! Mest pengar spenderades helt klart inne på Tommy Hilfiger och Ralph Lauren (+Us Polo). Jag köpte bland annat två klockor, solglasögon och en del tröjor.

Ska ta lite bilder på påsarnas innehåll alldeles strax, jag vill gärna tro att det finns dem som är nyfikna ;)


Dagens shopping

Ett par rosa mjukis shorts. Haha! Jag känner mig så tråkig som inte shoppat någonting än egentligen. Men vänta ni bara! Imorn ska vi till Miami och över 200 000 tusen kvadratmeter shopping! Tänkte spendera oförskämt mycket pengar, lovely ;)


Hemmet 2

Resten av bilderna :)


Hemmet

Kom på att jag inte har visat hur huset ser ut. Här kommer lite blandade bilder på delar av huset. Tims, Daniels och mitt badrum med dörr ut till poolen, kök, de två vardagsrummen, huset och bilen.

Fler bilder lär dyka upp eftersom :)


18 December

Idag har vi varit runt på både strand och shopping. Tog en del bilder, men det går för närvarande inte o ladda upp dem på datorn :( Får försöka fixa det senare. Tog även en del roliga "hopp-bilder" på Daniel och Tim här hemma vid poolen ;)

Sånna här ödlor finns det gott om. Mötte en läskig en i poolen tidigare, usch! De är söta på håll, men nä...


Shopping

Idag har det shoppats, bara lite, men ändå. Vi svängde förbi TjMaxx idag och där köptes det lite smink, två klänningar, en parfym från "Clean", en locktång från Revlon samt lite produkter från The Body Shop. För att vara första dagen så är jag helnöjd :) Förmiddagen blev shopping och eftermiddagen poolhäng, perfa!


Poolpojken

Tim spenderar nästan mer tid i vattnet än på land numera. Känner knappt igen honom, hehe. Men han har lite problem med badringen här nu...


Florida

Vykort från palmen vid huset


Framme i paradiset

Klockan är strax efter 10 här i Florida och snart bär det av på vår första utflykt.

Vi kom fram igår kväll och idag är första gången vi faktiskt ser hur allt ser ut. Än så länge är vi inte besvikna :) Vi bor i ett stort hus med pool precis vid en sjö och utsikten här i morse var exakt det jag jobbat arslet av mig för att få uppleva. Helt underbart! Frukosten smakar extra bra i en sådan miljö :)

Här kommer lite bilder av vår resa so far:



Mrs Adams

Det finns vissa likheter kan jag tycka...


Julbord

Förra året åts det julmat på hotellet i Getå, i år blev Villa Fridhem. Det var jättemysigt! Och guuuuud så mätt jag är, phew!


Julavslutning

Eftersom den traditionella "julavslutningen" inte existerar på universitetet så får man hitta på vad man nu kan hitta på. Eftersom detta var min sista skoldag för det här året och denna termin, så ska jag på julbord med familjen :) Min familj + Tim + Tims pappa, sambo och lillasyster :) Det ser jag som min julavslutning! Gott.

Detta liknar nästan ett skolfoto, haha.. Men såhär ska jag iaf se ut ikväll, så pass på! ;)


Inte helt ok

Denna skylt sitter mitt på en bro i Norrköping som går över ett vattenfall i industrilandskapet. Jag känner mig inte riktigt bekväm med detta. Jag tror att det är överraskningsmomentet som känns jobbigast :P Bilden är lite störande också...


In school reading about it...

Nu är det pluggdags, eller förberedelser inför morgondagens opponering rättare sagt :)


Packat och klart!

Så nu är jag redo att åka till Florida. Mer ska jag inte ha med mig ;)


Jag finner inga ord...

Detta får mig att bara vilja skrika rätt ut! Hur i h****** resonerar dessa människor?!

Att högutbildade personer som vigt sitt liv åt omvårdnad....och då borde vara genuint måna om...nej, jag finner inga ord.

Jag tror ni förstår min frustration så,

Enough said.


Lördagsmys

Jag är uppe i Stockholm och hälsar på kusinen Tessan och mitt kusinbarn Hampus, som är min andra kusin Maddes son. Tessan och Madde är syskon, tvillingar för att vara exakt. Hänger ni med? ;)

I alla fall... Idag har vi åkt runt en del under dagen och uträttat lite ärenden. Stefan (Tessans fästman), firades här på kvällen med smörgåstårta och julmust. Efter kalasandet tog vår myskväll vid och samtidigt som vi kikade på filmen Ironman så lade vi pussel. Jag kan erkänna att jag inte såg filmen alls utan koncentrerade mig helt på att lägga det nedrans pusslet! 187 bitar och det var svårt! Hehe. Men det gick till slut, skam den som ger sig! :P Det tog 2-4 personer ca 1 timme att pussla ihop ett pussel från 7 år, starkt jobbat :)


Men men men...

Usch, jag har inte ens klivit ur sängen än och redan har jag lite ångest och ont i magen. Om en vecka sker det, och jag känner att jag längtar så mycket att det gör ont! Nervös börjar jag bli också.. Men vad gör det om hundra år? ;)


Låt opponeringen börja!

Eller ja, jag och Emma ska opponera på denna uppsats grundligt imorgon. Ikväll ska jag läsa igenom uppsatsen lite lätt och bara markera med färgpennorna om jag hittar något. Ska komma på vad alla pennor ska betyda också, grön = bra!, gul = formulera om/otydligt osv..

Så, nu ska jag slå på mina kritiska ögon och se vad jag kan komma på som kan lyfta denna uppsats ytterligare :)


Phew

Det var ett tag sen jag tog mig till gymet, men idag så! Det var skönt att muppa sig där ett tag, och jag hoppas att jag kan somna sött ikväll sen :)


Frukost

Ojoj, jag sov visst lite länge idag. Men sånt kan man kanske unna sig ibland. Har sovit lite oroligt inatt, huvudet har snurrat runt som en torktumlare. När jag inte kunde somna låg jag istället och formulerade en massa konstiga texter som jag inte har någon aning om vad jag ska göra med, men men...

Nu är det dags för frukost. Kaffe, juice och skinkmacka. Väntar in mitt kokta ägg också..


När ingen ser på...

Hihi, det är tur att ingen ser mig nu och att hamstern inte är ett pålitligt vittne. Jag fuldansar runt här i lägenheten i mina raggsockar, och jag kan ärligt säga att mina moves inte skulle imponera på många. Tur att man inte behöver vara ute på krogen och dansa längre. Tim måste ju älska mig oavsett, right? Men som sagt, tur att ingen ser. För detta skulle nog till och med avskräcka min stackars sambo, han får stå ut med tillräckligt ändå :P


Reseoutfit - check!

Tänk att nästa vecka bär det av! Aaaah!!! Resfeber deluxe! Nevars, än så länge är det lugnt. Idag fick jag klart vad jag ska flyga i iaf, vilket har varit ett av mina största problem hehe. Det fick bli en söt finstickad tröja med en färgglad uggla och en fluffig värmande väst. Jag satsar på mjukis från topp till tå, Uggs på fötterna och tunna mjukisbyxor. Jag har kommit fram till att det spelar ingen roll hur uppklädd och snygg man är, man ser ändå ut som fan när man kommer fram. Så nu tänker vi praktiskt! Tappas jag bort på New Yorks flygplats kan de alltid ropa efter hon-den-där-med-en-färgglad-uggla-och-med-en-fluffig-teddy-väst-och-med-tofflor-på-fötterna, tadaaa! Hehe. Inte för att jag planerar att springa bort eller bli borttappad, but just in case :P



Onödig fakta

Onödig fakta men ganska rolig fakta :)


Natten är lång

Kära dagbok,
Det är åter söndag natt och jag kan inte sova. Tim sover sött här bredvid mig i sängen och hamstern för ett jäkla liv i vardagsrummet. Jag kommer inte på något bättre att göra än o formulera nyårslöften. Just nu är det rätt dåliga löften som snurrar runt i huvudet, som att sluta tjuvringa till Tim när han sitter bredvid mig i soffan och sluta tvångsgosa med stackarn när han sover.
Nej, jag behöver ordentliga löften. Hmm, borde jag ta tag i att skriva krönikor kanske? Bli en sån där kulturell typ som engagerar sig i nyöppnade utställningar och lokalt producerade filmer? Äsch.. Livet är för kort, och så är också detta omotiverade filosofiska kvällsinlägg författat på en Iphone med alldeles för dålig och för många obegriplig humor..

Godnatt dagboken, jag är kär. Bara så du vet <3


Julpyntning

Idag fick jag för tredje året äran att göra julfint i Dialects butik. Det är en fin jultradition det här nu :)


RSS 2.0