23 Februari

Andra sovmorgonen denna vecka, uppstigning kl.9.00. Lyx. Anledningen? Visst solen skiner och all snö gnistrar magiskt, men det är något för kallt. Det är inte roligt att frysa om tår och övriga lemmar ute i backen. Då kan man hellre vila upp sig lite (när man ändå är ledig) och ta sig ut i backen lite senare. Det är faktiskt skönt att slippa den där hetsen hela tiden om att man måste vara på plats när backen öppnar.



Min vita jacka är fortfarande vit (helt otroligt) och den är fluffig och har många bra fickor och finesser :) Varför har jag aldrig köpt en herrjacka förr? Myyyycket bättre än damjackorna, true story.




20 Februari

Ny dag och nya tag! Man blir ju aldrig sig lik efter en kväll med Melodifestivalen OCH Gaygalan. Hur som, vi var ute i backen något senare imorse men det gjorde ingenting. Full rulle på en gång blev det i alla fall och underbart väder har vi. Det låter nästan som om jag skriver vykort här, men ja, det får väl vara okej.







19 Februari

Första dagen i backen, och vilket väder vi har! Tio minusgrader och strålande sol, bättre blir det knappt. Dagen började dock lite kämpigt för min del. Mina vader är problemet, de är inte skapta för att få plats i pjäxor. Har nog aldrig känt mig så fet som när jag var tvungen att prova 5 par olika pjäxor, varav ett par i storlek 41. Herregud. Haha, men det hela löste sig till sist och jag fick ett par pjäxor som jag kunde klämma ned mina tjockisvader i.







Samtliga bilder tagna med min lilla Nikon Coolpix s3000
Nu ska vi ut i backen igen! Tjoflöjt!


Ibland biter det mig i baken direkt

Hehe, ibland straffar det sig att pappa läser min blogg. 5 min efter att jag lagt upp det senaste inlägget så får jag ett sms: "jag är hård mot dom hårda". Haha, så ja.. Go vänner, jag ska spela monopol, plump och fia med knuff en hel vecka :P Möjligtvis titta på den vackra naturen, surpla saft med sugrör och påbörja mina memoarer.
Jag kanske borde köpa ett pussel?

Hur ska jag klara mig utan alla spel i Iphonen? Hur ska det gå? Hur ska tre extrema teknik missbrukare gå från 100 till noll?

Missa inte den spännande forstättningen...


Mot fjällen!

Nu till något mer uppmuntrande än skoltrötthet.. Jag tar en paus i pluggandet! En vecka i alla fall. Jag, Tim, pappa och lillebror Daniel åker nämligen till fjällen imorgon och det ska bli så himla skönt! Välbehövligt om inte annat. Ut o röra på sig, vara ute i friska fjälluften, basta och vara utan vardagsstressen helt enkelt. Jag hoppas bara att jag kan få med mig huvudet dit upp också, så att inte alla tankar stannar kvar här med hemtentan, monografin, medieveckorna, analysuppgifter m.m.m.m.m.m.

Bajs på det säger jag och drar bara!

Jag ska försöka att blogga när jag har möjlighet, har ju faktiskt med mig Nikonen så fina bilder ska iaf tas! :) Men problemet är att min far har satt en gräns på vårt dator/telefon och teknikanvändande där uppe, max 1 timme/dag + de timmar när han sover :P Men det tror jag kan vara nyttigt. Vi får spela sällskapsspel, basta och rulla i snön istället.


Gymnasiet omgång två

DING DING DING! Jag kom på härom dagen att Universitetet är ungefär som gymnasiet, all over again. 3 års pluggande mot en examen. Första året är det nytt, förvirrande och spännande, andra året är det hästjobb med MASSOR att göra; hela tiden. Tredje året består sedan av projekt och fria tyglar. I samma veva som detta slog mig kom jag även fram till att jag nog är lite skoltrött just nu. Jag är iof trött i allmänhet, jämt. Men just nu känns skolan bara som en stor suck som är evigt lång och jävligt tung..

Morgonträning och hej måndag!

Då var det dags att släppa taget om godispåsen och börja jobba på hälsan igen då. Jag började med lite morgonträning nere i "gymet" här i huset. Jag powerwalkade i lätt uppförsbacke och sedan muppade jag mig lite på styrketräningsmaskinen, eller vad man nu ska kalla den.

När jag kände mig färdig gick jag upp, tog mig en dusch och sedan fick det bli en lyxig måndagsfrukost bestående av: fullkornsmacka med brieost, salami och ruccola. Det blev även lite juice och kaffe till :) Så nu är jag redo att ta tag i pluggandet! Eller inte.


Lite färg på väggarna och nytt golv skulle inte skada.. Men det är himla bra att vi har lite maskiner osv till förfogande, då kan man liksom inte slingra sig.




Titta pappa!

Före:


Efter:


Tadaaaa! :D



Hello sunshine!

Idag är jag på strålande humör, och det verkar vädret också vara :) Ska bege mig ut på en liten promenad tänkte jag.

Hörde att "fiskposen" var poppis...



Att skapa med andras bilder

Jag gjorde det med min kalender och nu har jag gjort det med min kaffemugg. Från början var den ganska tråkigt rosa med röda prickar och nu är den istället one of a kind så att säga ;) Jag har suttit o klippt och klistrat nu under kvällen, samtidigt som jag tittat/lyssnat på Melodifestivalen. Kul lördagspyssel helt enkelt :)








Iväg till jobbet!

Somliga festar en lördag, jag ska jobba. Men det ska bli roligt, det slår att sitta hemma och uggla i alla fall :)






Hoppas att folk är snälla ikväll så kanske jag slipper bli arg och skrämma dem:

MORR!


Ja men gör det värre bara!

Jag hade totalt glömt bort att Melodifestivalen drar igång ikväll. Sveriges, om inte största, men stora folkfest, ett program som samlar folket. Men här hemma kan jag tala om att det inte blir någon samling! Jag ska tvångsgosa med dvärghamstern Charlie och köpa en dubbelt så stor godispåse än vad som var tänkt från början! Mohahaha.

Sug på den..

AAAALL BYYY MYYY SEEELF!

Tim har övergivit mig, om så bara för helgen; men iaf :P Jag är ensam hemma och jag har astråkigt. Tim åkte för knappt 6 timmar sedan och jag har varit vaken i 2 timmar. Tim är nämligen i Örebro denna helg på kickoff med sitt jobb, och tanken är att jag ska passa på att plugga och söka sommarjobb denna helg. Samt tvätta och städa lite också, kanske. För tillfället har jag sökt tre jobb och jag är inte allt för pigg på att fortsätta. Ska iväg och jobba på Louis de Geer sen senare dessutom. Ironiskt.

Vad har jag mer att tillägga? När jag slutat jobbet ska jag köpa hem lite lördagsgodis, laga någon god mat och sen sitta hemma ensam i mörkret och titta på film. Det här med att vara bitter är inte min grej..

Men så att..eeeeh, trevlig helg pojkar och flickor!


RSS 2.0