Det finns en tjej som längtar till hösten!

Många klamrar sig fast i den lilla bit av sommar som nu finns kvar. Andra, som jag, vill att det ska bli höst NU!

Jag vill klä mig i varma jackor, mysiga halsdukar och få använda alla höstiga kläder och skor (90% av min garderob). Längtar till kyliga dagar, mörka kvällar och frusna tår. Många blir höstdeppiga, men jag har sommardeppat och jag längtar efter att få slippa vara så nere!



Svampfrossa

Igår var pappa och Tim ute i skogen o plockade svamp, och vad med svamp de hittade! Det fanns tydligen hur mycket som helst. De slutade när de fyllt en hel ICA-påse, för mer än så orkade de inte rensa. Haha.
Till middag blev det sedan oxfilé, kantarellsås, potatisgratäng, sallad och smörstekta kantareller. Mums var det!
Kantareller luktar otroligt gott och smakar desto bättre, igår var jag en lycklig tjej :)



Haha

Ibland händer det saker när man tar kort, plötsligt kan man se ut som en arg karaktär från Family Guy. Poff.


Sant <3

Denna köpte jag till Tim när vi var i Rättvik, tycker att den var rätt gullig faktiskt :) Och älskling, det vore mysigt om jag fick något "rätt gulligt" någon gång jag med ;)


Rättvik

Är precis hemkommen från fina Rättvik i Dalarna. Jag var där på classic car week, och vad med bilar jag fick se! Amerikanska muskelberg, blandat med illaluktande skrothögar och lika stor blandning av folk. Jag var lite misstänksam mot det hela först, för jag trodde bara det skulle vara högljudda raggare och alternativa människor där. Men så fel jag hade, tack och lov! Jag fick åka stora fina amerikanska bilar och hänga med härliga människor, allt var toppen helt enkelt! :) Här kommer lite bilder från Rättvik:


RSS 2.0