Här kommer bilderna


Ganska bra för att vara den enda bilden vi tog.
Mupp #1 och mupp #2








Mitt halsband :)




Bättre sent än aldrig

Det blev utgång i fredags och det var det roligaste jag gjort på länge; en mycket lyckad kväll! Även om jag inte mådde så bra där på slutet, men det är sånt man får ta :P Lina och jag förfestade hemma hos mig, med oss var också Niklas; men han drack inget då han skulle köra.
Kvällen började på Cubar; var första gången både Lina och jag var där (sista?). När vi valsade in där var det bara män; flintskalliga män! Som senare visade sig vara från England :) Mycket trevliga! Kan erkänna att det var en av de konstigaste kvällar jag varit med om. Kvällen i korthet:

* Pratade med Bacon 41 år som inte varit här i Norrköping sen 1984 (min engelska har aldrig varit så felfri :P )
* Lina och jag satt ensamma vid ett bord i någon minut sen *poff* så satt där ett helt gäng med engelsmän
* Dom var tydligen 12 stycken grabbar i blandade åldrar från London som skulle på nån konsert, frågan är; hur hamnar dom på ett ställe som Cubar??
* Vi fick vara med på en massa kort, för det var en tjock liten engelsman som sprang runt med sin kamera. Han var inte blyg att zooooma vissa saker heller, hrm..
* Josse och hennes kusin räddade som tur var Lina och mig efter ett tag
* Sen kom en svensk Kim och kysste alla oss tjejer på handen (herregud!)
* Lina och jag hade roliga samtal inne på toan, där vi också tog den enda bilden på hela kvällen! Lägger ut den här sen
* Kåtare än engelsmän får man leta efter. De frågade var de kunde ragga upp flest tjejer (19 och uppåt), och vi alla sa Palace.
* De fick gissa min ålder, tydligen ser jag ut som 16!
* Senare gick vi till Palace där det blev en shot som kändes som en hästspark rätt i huvudet.
* Lina ägde bartendern, biiiig time!
* Tog en lott när vi gick in och jag vann :) Ett jättefint halsband från Urban Couture (lägger in bild sen)..
* Sen blev Niklas trött och jag började må dåligt, så jag, Niklas och Sanna begav oss hem mot Kolmården.

Hmm, mer orkar jag inte skriiva.. Men ni som var där vet hur det gick till :P Lovar att jag ska lägga upp den enda bilden för kvällen (en riktig "mugg-shot" haha)..

I väntans tider

Nej, jag är inte gravid... Men jag har märkt att folk har börjat använda det uttrycket lite hursom utan o bry sig om associationen till graviditet, så what the hell; jag ska inte vara sämre. Skit samma, jag väntar iaf på ett telefonsamtal (har jag gjort hela dagen!)....! Börjar bli aaaaaaaaningen trött på att vänta om jag ska vara ärlig, men men.. Kan ju hoppas på att samtalet kommer med ett trevligt besked.
    Sen väntar jag på ett brev också, som jag helst vill ha imorn! Eller rättare sagt, två brev som mer än gärna får komma imorn! Jag vill ha mitt lönebesked och sen vill jag ha mina papper från Lindvallen.. Idag har jag suttit på kökstolen heeeela dagen och bara väntat. Jag har inget liv, inte ens efter att jag tog ett bad. Vet inte om jag ska skratta eller gråta hysteriskt.....



Finspång

Efter tre dagar och två nätter i Finspång känns det ganska skönt att vara hemma i Kolmården igen. Men som alltid så längtar man tillbaka så fort man satt foten här hemma i skogen igen... I början tyckte jag att Finspång var skrämmande och alla fördomar bekräftades på löpande band, men ju mer tid jag spenderar där, desto mer gillar jag det.
     Allt blir så mycket lättare när man börjar förstå, för man kan inte göra Finspång till något annat än Finspång. Så antingen accepterar man och gillar Finspång för vad det är, eller så låter man bli. Jag har lagt alla fördomar åt sidan och börjat uppskatta Finspång för vad det är; så nu börjar jag begripa saker och ting (äntligen). Men komunens invånare, hjälp; det lär ta ett bra tag innan jag hänger med där.. Herre jösses :P
    Knappt så att jag förstår mig på killen som jag spenderar större delen av min tid med; men lite längre fram kanske saker och ting klarnar en aning. Finspångsbor kan väl inte vara mycket värre än alla skogsmullar här ute? Eller...?

Med det sagt så är det nu dags att sova!





Drömma går ju





En dag som denna

vill jag bara dra täcket över huvudet och drömma mig tillbaka till varma och soliga Cypern! Varför måste det regna och blåsa för? Känns väldigt onödigt.. Jag älskar hösten, för då får man ha på sig gosiga tröjor, halsdukar, skor m.m och så blir kinderna alldeles rosiga när man går ut. Det finns inget bättre än en solig höstdag, så när det regnar och blåser ser alla fina färger på träden plötsligt tråkiga och förjävliga ut; varför? VARFÖR?!




Jag vill kunna gå långa höstpromenader i skogen igen... Jag bor i Kolmården, that's what I do!




En tankeställare innan läggdags





Ett liv i celibat? Hmm.. Inte för min del.. Kärlek är det bästa som finns, men samtidigt kan det vara det värsta som finns också. Man mår som bäst när man är kär och man mår som sämst när kärleken får sig en törn eller tar slut; men de stunder man är lycklig slår det mesta! Sen kan man ju definera kärlerk också, men det orkar jag inte ge mig in på nu; så det får helt enkelt vänta till en annan gång!

Mors!







Det kostar att ligga på topp

Jag var som ni vet på en sminkning på The body shop igår :) Mycket trevligt! Fick testa deras mineralsmink, som var hur bra som helst. Man har ju hört en hel del om just mineralsmink, men jag har aldrig vågat prova.. Det täpper inte igen porerna och det innehåller inte en massa kemikaliska geggor som annat smink gör (tydligen).
    Lättlurad som jag är så var jag ju tvungen att köpa med mig en massa smink hem! Det blev så mycket som;


Flawless skin protecting concealer (184:-)



Nature's minerals foundation (335:-)



Nature's minerals foundation brush (295:-)




Hi-shine lip treatment (169:-)



Aloe soothing day cream (189:-)



Aloe soothing night cream (219:-)



Givetvis så duger inte vanliga sminkborstar när man ska använda mineralsmink, så jag var tvungen att köpa nya! Dock köpte jag bara en borste på body shop, sen köpte jag resten på Åhléns. Tycker att det känns onödigt att lägga ut pengar på något så tråkigt som sminkredskap!
   Det enda som saknas i min nya sminkväska nu är ögonskuggor, samt lite cheek colour. Men jag tänkte vänta med det ett tag, måste ju testa den andra skiten först..

Kvällarna är värst

Det är då man känner sig som mest ensam; saknar min lilla Finspångsbo!

Ajaj

Att gå till tandläkaren är inte roligt! Sen att jag är så envis att jag först vill borra utan bedövning gjorde ju inte saken bättre.. Så när borrhelvetet kom emot en nerv gjorde det så jäääääääävla ont!!! Sen kom den enorma sprutan fram och då var jag inte så kaxig längre.. Tre stick i tandköttet blev det, tandläkare är onda människor (lovar att han stack extra hårt bara för att vara jävlig)! Baaaaad! Men efter de längsta 20 min i mitt liv kom jag därifrån, fortfarande vid liv; och med en svullen läpp.. Givande dag, verkligen!








Den är död!

Kolmårdens tennisklubb är död! Borta!! Jag var den enda tränaren och en efter en slutade i styrelsen, så när det bara var jag och sekreteraren kvar gick det inte mer!! Så nu är det officiellt, ingen mer tennisträning i Krokek... Tveksamt om banorna ens öppnar i vår, för vem ska göra iordning dom?? VEM?!!






Jul

Får lite ångest o tänka på att julen snart är här. Men endå så har jag redan funderat ut lite julklappar :P Jul i den här familjen börjar typ i november, då mamma fyller år; sen fyller pappa år i december, så det gäller att bunkra upp med presenter. Mammas födelsedagspresent är tack o lov redan inköpt, pappas födelsedagspresent väntar jag med (för han ska få ngt annat än strumpor i år tänkte jag); sen vet jag vad mamma ska få i julklapp, samt vad Niklas ska få.. Tycker om att vara tidig med sånt, så att man slipper paniken sen när alla andra ska handla sina julklappar.. Helst vill jag ha alla julklappar klara redan i mitten av november. Måste ju lämna sånt innan jag åker, vilket gör det hela mer stressigt.
       Det är så himla svårt o veta vad man ska ge alla människor! Lillebror får alltid en tröja eller kalsonger, mamma får alltid en parfym, pappa får strumpor och en slips; i år ska det bli annorlunda! Men vad? Jag vet knappt själv vad jag önskar mig.. Funderar på ett fotbad kanske? Känns mer vuxet än dvd:boxar och presentkort.. Och ett fotbad har man alltid användning av sen, right? *suck*


Jag har kommit fram till...

...att jag och Niklas gör bäst i att inte vara ifrån varandra. Det slutar bara med att vi blir sura o tjuriga, även om Niklas aldrig blir sur/tjurig egentligen så känns det bättre o säga "vi" istället för "jag" :P För när vi är ifrån varandra pratar vi knappt, om inte jag ringer o terroriserar honom hela tiden. Grabben hatar ju att prata i telefon! Det stör mig, men vad ska man göra? Kan ju inte tvinga stackarn mer än nödvändigt.
    Idag har jag bara ringt honom 5 gånger, typ.. Känns lite småtaskigt, men jag saknar honom :( Får inte träffa killen förens på tisdag kväll, eller eventuellt onsdag. Tror det är det längsta vi har varit ifrån varandra hittills.. Jag borde som sagt inte klaga, men har man vant sig med att se honom var och varannan dag så blir det ju så! Börjar fundera över hur det kommer gå när jag ska jobba i Sälen, då kan det ju dröja en månad eller två. Men det gick när jag hade ett distansförhållande, så det borde gå nu med. Tänk positivt!


...

"Du har inte glömt något?"

"Jo :s förlåt"




Man kan inte få allt

Jag vet att jag absolut inte borde klaga, men vafan! Jag hatar att vänta och jag hatar att bli bortglömd; eller rättare sagt, bortprioriterad!!

Enough said..(!)





Skäm bort dig själv

Det har minsann jag gjort de senaste dagarna! Som ni ser i inlägget nedan så köpte jag nya mysiga tofflor, sen har jag ju även bokat tid för en sminkning m.m. Det är inte mer än rätt att man får skämma bort sig själv lite extra ibland (speciellt nu på hösten). Igår tog jag bland annat ett långt och varmt bad med badkulor, oljor samt en massa roligt skum! Bara för att öka mysfaktorn så släckte jag ned i badrummet och tände en massa ljus, nästan klyschigt romantiskt; men det var så himla skönt! Var som en överkokt spaghetti när jag klev ur badkaret.. Då var det bara att smörja in sig i mjukgörande kräm och sen hoppa i pyjamasen och mina nya tofflor; vardagslyx!
     Bara för att det var så skönt och avkopplande att bada igår, funderar jag på o ta mig ett bad ikväll igen; för jag somnar som ett barn sen efteråt. Jag var förbi en badaffär och köpte lite badkulor, badskum samt lite babyolja.. Bättre kan det inte bli :)
     Myrten badskum ska tydligen vara jättebra.. Den luktar som en halstablett och ska tydligen hjälpa mot förkylningar och andra höståkommor. Personligen tycker jag nästan att det är lite kärringvarning på den, men vem vet.. Myrten kanske frälser oss alla?





Ångest!

Jag åkte ju som bekant in till stan för att lämna in datorn till skolan som jag lånade för ungefär ett år sedan. Pinsamt värre att jag aldrig lämnade tillbaka den när jag läst klart programmeringskursen :P Men men, det var bara att ta tjuren vid hornen och knalla in i den byggnad som jag lämnat för gott; för ett par månader sedan. Hade ingen aning om att jag skulle känna sådan ångest att gå in där igen! Herregud säger jag bara!
    När jag kom in där var lunchen i full gång och det var folk överallt, smått folk.. Det är sällan man känner sig så vuxen som jag gjorde då. Det var inte så svårt att se hur mycket man vuxit och mognat sen man lämnade skolan.. Klädde man sig verkligen så? Lät man så mycket? Pratade man inte om något annat än naturkunskap och filosofi?
    Skolan är en skyddad verkstad som man borde ha uppskattat mer än vad man gjorde, men samtidigt känns livet utanför mer spännande. Jag fick ångest av att tänka tanken att fortfarande gå i skolan på kunskap, det kändes fel. Det är en lättnad att bara fokusera på nuet och blicka lite framåt med jämna mellanrum...


Enough said...

Att göra:

* Maila tennisenklubben ]
* Ring Sandvik Gård [   ]
* Åka in till stan med datorn [   ]
* Köp: badskum, badkulor, ljus, lila kuvert samt en ny hudkräm [   ]
* Gå en lång höstpromenad [   ]
* Skriv ihop ett CV [   ]

Det är så himla tråkigt att inte göra något vettigt om dagarna! Jag bara går o väntar på att få börja jobba i Sälen, det är skittråkigt! Trodde att jag skulle njuta jättemycket av att äntligen få lite ledigt, men det känns så meningslöst. Jag får roa mig så gott jag kan, vilket resulterar i små onödiga projekt. Även om en del av skiten måste göras så är det fortfarande inget som är värt att ägna en hel dag åt. Jag måste skaffa mig ett liv! En ny hobby kanske...? hmm....



Friis & Company

Köpte min första F&C väska på Cypern, men så igår så inhandlades det ett par tofflor och ännu en väska! Tofflorna är det mysigaste som finns, så dom kommer jag att ta med mig till fjällen i vinter. Skrutta runt i dem i stugan en kylig kväll är inte helt fel. Väskan kommer jag nog använda som en "slit-och-släng-väska"; hade ingen sån sen innan; därför fick denna bruna Friisis fylla den funktionen. Såhär ser tofflorna ut;


      



Mysigt värre ;)


The Body Shop

Dit ska jag på tisdag för en kosmetikrådgivning. Jag ska bli sminkad med deras nya mineralsmink, så det ska bli kulo testa det. Fick den här sminkningen av Niklas mamma, blev hur glad som helst! :)


   
                       



Först..

..vill jag börja med att säga att det inte blev något Stockholm i helgen (alla pojkvänner kan pusta ut).. Kusinen var tvungen att jobba så vi får åka upp nästa helg istället :)

Sen har jag ju inte bloggat på ett tag så det kommer dyka upp en hel del inlägg på kort tid, tänkte bara förvarna! Men först ska jag titta på det senaste avsnittet av top model, man måste ju prioritera ;)

Cya!

Så gick det...

Hrm, ja så gick det ja.. Jag lovade ju att tala om hur min nya hudkräm fungerade (den från lush). Jag vet inte om det beror på min hudtyp eller på att deras produkt var skit, men den fungerade inte! Stanken (den luktade inte, den STANK), kunde t om fått bajsflugorna att svimma; och den odören satt i alldeles för länge! Själva krämen la sig uppepå huden som ett extra skinnlager och vägrade att gå in i huden, hur mycket man än försökte arbeta och knåda in den.. 
    Sen när den väl torkat in lite grann, så började den att bli jättelös och oljig. Fick en massa olja i sängen, vilket inte blir de finaste fläckarna. Så vad blir då domen för den här rinniga skiten? Jo, den både luktade och såg ut som diarré så den hör inte hemma någon annanstans än där rännskita hör hemma; i toaletten. Så den ska spolas bort!



Cause we like to partyyyy

Förhoppningsvis så ska Lina och jag upp till Stockholm i helgen o festa! Wiiiiiiii! :D Vi ska festa med mina kusiner, bara det säger ju hur kul vi kommer ha :P Händer alltid en massa roliga saker när man umgås med dem. Både Lina och jag känner att vi behöver komma härifrån och roa oss ordentligt, big time! Finns det något bättre ställe att leva loppan på än i Stockholm, me don't think so! Hoppas verkligen att vi kommer iväg... Får reda på hur det blir senare idag eller imorn :)



Dags för lunch

Jag borde äta lunch, men jag är varken hungrig eller sugen på någonting! Jag har säkert gått igenom kylen och frysen 8 gånger, och varje gång blir jag lika besviken över att jag inte hittar något gott. Drömmen vore ju att hitta en kock därinne som kan laga en jättegod lunch till mig. Men om man ska vara lite mer realistisk så hoppas jag åtminstone hitta en smörgårdstårta eller något annat smarrigt; så jakten fortsätter!


Vart är världen på väg?




Ja ni... Vad ska jag säga? Är själv liten klyven i vad jag faktiskt tycker om det här. Spontan reaktion; hur fan orkar hon anmäla skiten ens? Det kunde ju skett av misstag, herregud! Men några sådana detaljer framgår inte riktigt, så vi får anta att det var avsiktligt. Då kan man ju tycka att hon gjorde rätt. För ska man behöva tåla att snuskiga små äckel taffsar på en i tid och otid? Det är INTE okej!
     Jag måste verkligen ha tråkigt, jag sitter här och diskuterar med mig själv över en artikel som jag fann i morgontidningen!

enough said,



Lycka!

Det finns roligare saker o göra än att rensa garderoben, men när man hittar plagg som man glömt bort är lyckan gjord! Jag hittade inte mindre än två tröjor som jag helt glömt att jag hade :D Var lite nere innan för att jag inte hade hittat någon stickad tröja till mina nya tjocka strumpbyxor, men det vara bara tur; för vad ligger inte längst in i garderoben och gömmer sig?; jo en jättefin v-ringad lång grovstickad ljusgrå tröja, tjoho!
    Den andra tröjan som jag hittade är en blå-lila finstickad lammullströja från odd molly! Om jag inte minns fel så köpte jag den när jag gick i 8:an och jag har bara använt den 2 gånger för att jag inte tyckt att den varit min stil. Tur att smaken förändras och att man glömmer o kasta sånna saker :)
    Efter att ha rensat ut en hel papperspåse med kläder, samt packat ned alla sommarkläder och fyllt garderoben med mina höst- och vinterkläder så inser jag (igen) att jag behöver en större garderob! När alla kläder som är i tvätten är rena så får det banne mig inte plats..! Snacka om I-landsproblem, ungefär lika stort som vad man ska ha på sig :S










"I'm shooopping in the rain, I'm shopping in the raiiiin!"

Finns det något bättre? Klart det finns, men det är svårslaget. Gick en sväng med Lina på stan idag; vi båda hittade en hel del, men endå ingenting. Vet inte om jag köpte något vettigt egentligen, men men. Det blev en ny mysdress, ett par jeans lite underkläder samt en hudcremé bara för att nämna något.
Kände att jag var tvungen att prova något från "Lush", så det fick bli en kladdig hudcremé.. Det stod att den skulle lukta som en bananasplit med vanilj och allt vad det var, men enligt mig luktar den lera och fotsvett, så nu återstår bara att testa skiten och se om den funkar.. Återkommer om hur det gick!






5 månader <3

Idag har Niklas och jag varit tillsammans i 5 månader :) Tänk vad tiden går! Och om 4 dagar var det exakt 1 år sedan vi träffades för allra första gången...











RSS 2.0