Extremtonödigläsning AB

Idag var det bara att bita i det sura äpplet och lyssna på allt vad som komma skall under denna termin. ÅNGEST!! För det första ska vi skriva en lång uppsats i en grupp om 6 personer!! Hur ska det gå till? Vem kom på den not so brighta idén??

Sen ska vi genomlida 13 föreläsningar på ca 3 veckor, samt skriva en examinerande litteraturuppgift och ta oss igenom 2-3 skrivarboxar. Det var första delen av terminen.. Andra delen ska bestå av någon slags medieproduktion, 3 boxar med gud vet vad m.m m.m osv etc.. Kommer inte ens ihåg allt :S

Men men, man får ta en dag i taget och hoppas på det bästa helt enkelt. Förhoppningsvis låter det mer än vad det är (hoppas hoppas!). Dock är det inte så lovande att vi var tvugna att köpa ett monsterkompendie á alldeles-för-många-sidor för 235 alldeles-för-många-kronor.. Det värsta är att det är så kasst kopierat att i vissa texter försvinner halva meningar, någon borde klaga!

Kompendiet är rött.. Och det skrämmer livet ur mig.. Rött, gigantiskt och tungt..
Det är i sådana här lägen som man lugnar sig själv med o säga att man ska vara duktig o läsa några sidor varje dag, bara för att vara effektiv. Men innerst inne vet man att man kommer spara allt till sista dan' och sitta där tjutandes o ha dödsångest..

Jag är inte allt för galen i den idén faktiskt.. Varför ett rött kompendie stort som en Atlas och tungt som Nationalencyklopedins alla 20 delar??

Men det är mycket gnäll också :P








Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0