Halvvägs!

Ja nästan i alla fall. Jag har nästan svarat helt på två utav fyra frågor av den förädiska och förjävliga hemtentan :) Tog tempen precis och nu ligger den på 37.7, vilket är ungefär en grad varmare än i normala fall för min del. Men samtidigt har jag nog aldrig kunnat ta till mig så många teorier och så mycket akademiskt skitsnack under så lång tid som idag. Det är nästan som om jag kan fortsätta en stund till på hemtentan, vilket då skulle innebära att jag ligger före i min egen tidsplanering. Hur ofta händer det egentligen? Men som det ser ut nu så ligger jag redan en halv dag före, så hejja mig! :D Tim har för övrigt varit ett fantastiskt stöd, han har suttit knäpptyst bakom mig i sängen och knappat runt på sin dator. Kanon och alla tiders! :P

Nu börjar det kurra i magen så jag antar att det är dags att söka sig ut mot köket i jakt på något ätbart. Ett annat mål för dagen blir att gå ut med soporna. Ni förstår vilket hektiskt och krävande liv jag lever! Ujj ujj..

Ne men faktum är att vi har massor med uppgifter ute nu, det är inte bara hemtentan inte. Senast igår presenterades två nya uppgifter, en extra uppgift för oss som läser Ramstens seminarieserie. Jippi. Den fick vi med motiveringen:
- Ja, i detta fall faller ni (offer) för min egen läsning och intresseområde just nu. Jag håller själv på att bilda mig inom detta och kan tycka att det är gynnande med era åsikter och perspektiv.

Vi tackar för det! Märk också att det inte är ett direktcitat.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0