Önskelista

Är det bara jag som tycker att det är svårt och veta vad man ska önska sig i julklapp? Av mamma och pappa ska jag nog önska mig pengar, för det lär behövas i fjällen eftersom jag inte får min första lön förens i slutet av januari. Sen tar det stopp, vad ska jag önska mig? Jag behöver nya hörlurar till min Ipod, nya strumpor och en jädrans massa underkläder.. Men hur roligt är det på en skala? Det kan jag ju köpa själv...

Igår när jag satt och klickade runt lite hamnade jag på barncancerfondens hemsida... Det finns massor med fina saker som man kan köpa, bland annat "hope-halsbandet". Det ska jag önska mig! Kan det bli bättre? Då stödjer jag cancerforskningen och får ett jättefint halsband på köpet.. Min mormor var med och skänkte en himla massa pengar till barncancerfonden när hon levde, så ni vill jag också börja!

Är det bara jag som tycker att en spa-behandling är fel som årets julklapp? Det borde istället vara "livsviktiga julklappar" från barncancerfonden, unicef eller varför inte ActionAid? Gå in på dessa länkar och kika:

http://www.barncancerfonden.se/livsviktigajulklappar
http://www.unicef.se/butik/privat
http://www.julklapparmotfattigdom.se







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0